אפשר לנשום לרווחה...

lee E

New member
אפשר לנשום לרווחה...

בתיאום מופלא, התקבלו התוצאות של 2 הבדיקות.. הביופסיה תקינה..ומסתבר שגם האולטרא סאונד. כנראה שלא רק בארץ לא ממש יודעים לפענח אולטרא סאונד, או לפחות לנתחו נכונה. הרופאה אמרה שאכן מאוד קשה לראות את השחלות ואת הרחם, אבל זה בגלל הטיפולים המאסיביים שגורמים להקטנת של האברים הנ"ל. עכשיו רק צריך להחליט מה עושים עם הכאב.

נעמי 17

New member
הדיכויי המאסיבי גורם להקטנה

ובשעה טובה מותק!!! איזה כיף לשמוע. אבל איך הם מסבירים את ה CA?

lee E

New member
תודה!

לא שאלתי..שכחתי מזה לגמרי. יש לי תור בקרוב ונראה מה יש לה לומר.

איזה יופי ../images/Emo24.gif

אמרתי לך כבר שמישהו התבלבל וחשב שהאיברים שלך הם האפיקומן והחביא אותם
איזה חדשות טובות כל כך שמחתי לראות את ההודעה שלך על הבוקר.

זואילי

New member
בשורה משמחת ../images/Emo24.gif

ליהי אני ממש שמחה לקרוא את הודעתך! כ"כ הרבה מתח וחרדה עד שמקבלים תוצאות, וההמתנה הייתה לטובה. מקווה שיימצא פיתרון גם לכאב, ושתחזרי לאיתנך במהרה. שיהיו רק בשורות טובות ושמחות. תרגישי טוב ותתכנני חופשה בארץ הקודש. הגיע הזמן.

יקרתי שלי

יקרתי המיוחדת אוהבת אותך ושמחה לשמוע ובאמת שאלה טובה לגבי ה- CA ....זה בהחלט מוזר...... הכאב ....נרות .......יותר יעיל......... דברי איתי......

galim29

New member
איזה כייף לשמוע ליהוש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

עכשיו באמת אפשר לנשום לרווחה. כל כך שמחה בשבילך מותק. דאגתי מאוד. מצטרפת לזואילי בקשר לתכנון החופשה בארץ. באמת הגיע הזמן.. עד שנגיע אלייך ייקח יותר זמן.

lee E

New member
תודה יקרות שלי../images/Emo25.gif

המסע שלי עוד לא נגמר אבל לפחות אין עוד נתונים חדשים ובלתי רצויים למשוואה. אנו אמורים לעבור לבוסטון בעוד חודשיים, כך שבנתיים, כנראה, אני לא אגיע לארץ..אלא אם כן תיפול עליי איזו חבילה של $$$$.... איזה כיף לי שאתן לפחות, אם לא לידי, אז לפחות קרוב קרוב ל
י

ליהי יקרה ../images/Emo24.gif

איזה כיף, איזו הודעה משמחת! כ"כ שמחה לשמוע שהביופסיה תקינה, עשית לי את הערב...
מקווה שנצליח לדבר עוד החג

נעמי 17

New member
ליהי מחשבה על הבוקר.

אם אני זוכרת נכון את העובדות: קיבלת דקא- לתקופה של חצי שנה ואחר כך גלולות, הCA עלה בסערה השמימה וכך גם הכאבים. ערכו לך ביופסה, הכל תקין. לדעתי- הגלולות לא טובות לך או לא מספיק מדכאות לכן האנדו משתולל ומכאן הכאבים. את צריכה למצוא דיכויי אחר / גלולות / זריקות בכדי להרדים את האנדו מחדש. לא רצית לשגע אותך במהלך השבועות האחרונים כי היית בהמתנה לביופסה אבל עכשו כשיש תוצאות בדוקות אפשר לשער כי יש לך הדבקויות רבות בבבטן, גם מהניתוחים וגם מהאנדו והאברים כנראה צמודים ודבוקים אחד לשני היטב כך שקשה מאוד לזהות מה הוא מה. בגלל הדיכויי האיברים קטנים מהרגיל וכנראה שהנודלים וההדבקויות גם חונקים אותם היטב. ההדבקויות והנודלים במיוחד מגבירים את הכאב בכל תזוזה,ובכל פעולת מעיים, ובכל מסאג' מאסיבי כמו זה שהתמכרת אלו. אני כל כך שמחה שהדברים יצאו כך לפחות תשמרי את תוצאות הבדיקות בהשג יד כך שבכל פעם שתגיעי לרופאה הסטרית שתריץ אותך לעוד ביופסיה ולהסגר נפשי כי יש חשד לסרטן- יהיו לך הוכחות. בעיקר לך. אני מקבלת מיקרוגינון30 כן את אותן הגלולותמלפני 20 שנה והן עושות עבודה מצויינת ויחסית אני בסדר טפו. גם אצלי האיברים קטנו, ושולמן שעורך לי מעקב שמח מאוד על תוצאות האולטרא סאונד. האנדו לא נעלם בתקופות של מתח אינטנסיבי הוא מרים יפה את הראש.

lee E

New member
אפשר לאמץ אותך כרופא האישי שלי?

לגבי ההידבקויות, כבר ידע שאני מלאה..ראו את זה בקיסריים, מלאה היטב. לגבי השאר, בהחלט אעביר את זה לרופאה.

כל כך שמחה לשמוע ../images/Emo24.gif

איזה יופי.איזו הקלה.אפשר לנשום לרווחה. התחלתי לנשום כבר לפני כמה ימים כי מהנסיון שיש לי עם הסביבה הקרובה שלי בנושא ביופסיות לא תקינות, כשמשהו לא תקין, מתקבלות תשובות מאד מהר. אני מאד מאד מאד שמחה בשבילך ומקוה שיגיע המזור לאיכות החיים שלך

למעלה