אפשר לנסות?

אפשר לנסות?../images/Emo4.gif ../images/Emo13.gif

את הסיפור הזה כתבתי לפני כמה חודשים, לצערי,בתקופה שכתבתי אותו לא הכרתי את הפורום הזה...ממש פיספוס. בכל אופן,אני אפרסם אותו כאן ברשותכן...מקווה שתהנו
אהבה מעבר לבר/מהמנוסות רגשית היא לא הפסיקה להסתכל עליי... מרגע שנכנסתי לאותו הפאב , היא לא הורידה את מבטה ממני. הסתכלתי עליה מרחוק , מנסה להבין אם כל זה באמת קורה... מנסה להבין האם היא באמת מסתכלת לעברי , או שמשהו אחר מסיח את דעתה. היא פשוט הייתה שם... מאחוריי הבר... מגישה משקאות לכל אותם אנשים שמנסים בסה"כ להעביר ערב שמח ברצף המטורף והמשעמם של השגרה שלהם. אחרי זמן מה הבנתי שהמבטים שלה מכוונים אליי. התרגשתי... ואני חייבת להודות שגם התביישתי מעט ... אבל המשכתי לנעוץ בה מבט מהסס ושלחתי לעברה חיוך מבויש. לפתע איבדתי אותה... המקום התמלא באנשים שהגיעו זה עתה . אני שומעת רעשים מסביבי... המולה... חבריי מדברים , צוחקים בקולי קולות ... המוסיקה במקום מתנגנת חזק , מעוררת רגשות ומזמינה את האנשים לחוות ריגושים מכל מיני סוגים. עשן של סיגריות מפוזר בכל עבר... עשן שמפוזר גם מעמדת הדי ג' יי ... זוגות רוקדים ברחבה , על השולחנות , מתנשקים ומתחבקים . אוירה ספוגת הורמונים . אני רואה בחורים עם בחורות רוקדים , מזיעים ומתגפפים. אני רואה גם בנות עם בנות. בנות מתנשקות , מתלהטות ונהנות מזה. בנות מחייכות , מתחבקות וצוחקות. הרבה אהבה יש במקום, תחושה שכלום לא כזה נורא , תחושה של ... " חיים רק פעם אחת " . בין כל המראות הללו , הבזק במוחי של אותה בחורה מעבר לבר. אני פתאום נזכרת בה ... נזכרת במבט שלה , באיך שהיא הסתכלה עליי עד לפני כמה שניות. אני קמה לרגע מהשולחן ומנסה לגשש את דרכי אל הבר. אני לא רואה שום דבר ואף אחד מרוב אנשים . אני מאמצת את עיניי , האורות של המקום מסנוורים אותי. אנשים דוחפים אותי. אני שומעת קריאה חזקה משולחן חבריי , שואלים אותי לאן אני הולכת... אני מחייכת חיוך גדול וממשיכה . הגעתי אל הבר וראיתי אותה... בחורה מדהימה , בעלת נוכחות חזקה. שיער שחור חלק , עיניים גדולות . מבט בוהק... מבט מזמין. היא לבשה גופייה שחורה צמודה והיה לה עגיל קטנטן ומבריק בטבור. המכנס שהיא לבשה היה שחור , דגם נמוך... שהדגיש את גזרתה המושלמת. היה לה נזם קטן על אפה הסולד והחמוד ...אף כל כך חמוד שפשוט דורש נשיקה . כל כך סקסית... אלוהים , היא כל כך סקסית. היא הייתה עסוקה. מתמרנת בין קבלת ההזמנות לבין הגשת המשקאות. בין לקיחת המזומנים...ובין ניפנוף הגברים שהתחילו איתה , באלגנטיות. התיישבתי על כיסא ליד הבר , בפינה...(בדיוק התפנה מקום...) והסתכלתי עליה. חיוך מטופש עלה על פניי. ראיתי אותה מחייכת לאנשים , משוחחת איתם במהרה ומתנועעת גם לצלילי המוסיקה . פתאום היא קלטה אותי. שוב . נעצרה . היא חייכה... הרגשתי כאילו כבו כל האורות במקום ואור אחד בודד האיר עליה ועליי. כבר לא שמעתי המולה ולא אנשים שמדברים וצוחקים בקולי קולות... לא ראיתי אף אדם מסביב... כבר לא שמעתי את המוסיקה הרועשת הזו ששמים במועדונים... לא שמעתי כלום ... רק את פעימות ליבי הולמות בחוזקה , עד שקשה היה לי לנשום. המבט שלי קפא . צללתי אל תוך מבטה החודר , חסרת נשימה , הייתי המומה. נראה לי שהיא קלטה עד כמה היא כבשה אותי. היא במהרה הניחה את בקבוקי השתייה והכוסות בצד , צעקה למישהי שעבדה איתה כמה דברים והגיעה עד אליי. היא הגיעה לפינה בה הייתי ... חייכה חיוך גדול ואמרה... " נו.... אז מה תשתי ? " ענייה הבריקו . . . התחלתי לצחוק ואמרתי לה... "אותך"... ומיד השפלתי מבט , המומה מהתעוזה שלי. חזרתי להביט בה לאט , חייכתי במבוכה ואז המשכתי... "נכון שאם אני אבקש ממך את הטלפון שלך אז תגידי לי שאת סטרייטית ? " שאלתי... ואז היא ענתה לי "ממש לא". (אוקי , תירגעי אמרתי לעצמי...לא יכול להיות שזה קורה... ציפיתי לתשובה אחרת לגמרי ...שיט , שיט , מה עושים ??? ( : ) ואז היא אמרה לי : "אני אתן לך את המספר טלפון שלי בתנאי אחד..." הסתכלתי עליה מחכה כבר לשמוע את התנאי... (רק שלא תפתיע אותי שוב היא והתנאים שלה.. ( : ) ואז היא הביטה בעיניי ואמרה לי : "בתנאי שבשעה 6 בבוקר בדיוק את מתקשרת אליי , אני מצפה לשיחה הזו... מאד . " הנהנתי בראשי... המבט שלי היה רציני לרגע ... בהיתי ביופייה ואמרתי לה "מבטיחה" . היא חייכה אליי , רשמה את המספר מהר על פתק שהיה בכיסה , נתנה לי נשיקה חפוזה על הלחי וחזרה לעבודתה. נשארתי קפואה. איזו מדהימה.

המשך....אהבה מעבר לבר....

הצלחתי להריח את שובל הבושם שהשאירה אחריה כשהתרחקה ממני , וזאת למרות שהמקום היה אפוף בעשן. פשוט מקסימה. חזרתי כולי נרגשת לשולחן בו ישבו חבריי , כולם שאלו אותי "מה נסגר איתך ילדה ?"... "איפה נעלמת ? " ... ואני , עדיין באופוריה , כל כך מתרגשת , הרגשתי את הלב שלי רועד מרוב שמחה , מרוב בלבול , מרוב ... לא יודעת מה . . . אפילו לא טרחתי לענות להם. פשוט התיישבתי והסתכלתי לעבר הבר. ראיתי אותה מידי פעם מחפשת אותי , אבל ידעתי שהלילה אני כבר לא אדבר איתה בפרטיות. לפחות לא לפני 6 בבוקר. מידי פעם קמנו כולנו מהשולחן כדי לרקוד ... בכל פעם ששמו מוסיקה שחורה או איזה טראנס עצבני , השתגענו כאילו אין מחר... חברותיי היו שתויות , מטורפות כמו תמיד... הידידים שלי צחקו וסיפרו קטעים. בקיצור , יציאה מהסרטים. הזמן עף לו , וחבריי כבר החליטו לחזור הביתה. הייתי עייפה מכל הלילה המטורף הזה... וחיכיתי לשעה 6 בבוקר. ברבע לשש בדיוק הורידו אותי בבית... כולם שמחים... עייפים אך מרוצים... ואני כולי נרגשת לקראת השיחה איתה. נפרדתי מכולם , נשיקות חיבוקים . . . לילה מדהים. אמרתי להם שהיה לי ממש כיף ושנדבר כבר מחר. וצעדתי לביתי. בחיים שלי לא רעדתי ככה . אני הולכת לקראת ביתי ורועדת... מפחדת מהשיחה הזאת. מה קורה לי אני שואלת ... למה אני כל כך נרגשת ? אפשר לחשוב... אני מנסה להרגיע את עצמי... אבל זה לא כל כך הולך לי... אני עדיין מתביישת ומתרגשת... הגעתי הביתה. נכנסתי לחדר שלי שמתי קצת מוסיקה , וחיכיתי לשעה שש... הדקות לא חלפו... לא היה לי כוח לכלום , הייתי עייפה נורא ... וציפיתי לשעה... השעה שש הגיעה. חייגתי. כולי רועדת אלוהיים...... אני חייבת להירגע .... מספיק ! אני אומרת לעצמי זו בסה"כ בחורה. אם אני אהיה רצינית מידי היא תיבהל.... די... מה קורה לך ? תתבגרי ! השניות האלה שהטלפון צלצל וחיכיתי שתענה נראו כמו נצח... ואז... היא ענתה... " כן ? " .... נשמע קול מותש מהעבר השני של הקו... אמרתי לה .... "שלום לך... את רואה ? יש לי מילה..." היא צחקה ... ואמרה לי " ואלה ... יש לך מילה...אבל שיבשת לי את הלילה לגמרי , רק שתדעי לך..." .... אני, התבלבלתי לחלוטין ושאלתי בבהלה " שיבשתי לך את הלילה ?? למה? " ואז היא ענתה... "כן, לא ציפיתי שיקרה לי דבר כזה ..." התחלתי לגמגם ולשאול "דברר...כזה?...מה זאת אומרת? עשיתי משהו לא בסדר? " ואז היא ענתה "לא...ממש לא...פשוט לא יכולתי להתרכז כל הלילה מאז שדיברתי איתך, ובואי נגיד שמישהו אחד שהזמין איזה משקה ממני , חזר הביתה כולו נוטף המשקה הזה , על כל הבגדים שלו ........ בגלל שבטעות הגשתי לו את הכוס מהר וזה נשפך עליו... אבל הוא לא כועס עליי....לפחות זה... חייכתי אליו וביקשתי סליחה אז הוא סלח...." "נו בטח" צחקתי ואמרתי לה.... "איך אפשר לא לסלוח לאחת עם חיוך כמו שלך"....היא חייכה , אני נשבעת שהצלחתי לראות את החיוך שלה דרך שפרפרת הטלפון...היא בטוח חייכה....... ושמעתי נשימות של צחוק... השיחה הייתה די ארוכה ,היא אמרה לי את שמה ומהיכן היא , סיפרה לי על תחומי העניין שלה וגם אני סיפרתי על עצמי.... הייתה זרימה מדהימה בינינו.... היא שאלה אם נתראה שוב.... עניתי לה שאני אשמח מאד אם זה יקרה , אפילו רצוי מאד שזה יקרה .... קבענו להיפגש ליום למחרת.... (יום למחרת ממש....כי אותו היום כבר לא היה רלוונטי , ביליתי אותו בשינה עמוקה ונינוחה...... ) קבענו במקום שקרוב לעיר מגורינו , אנחנו לא מאותה עיר. קבענו להיפגש בשעה 22:00 , לקראת הערב התחלתי כבר להתארגן , חיפשתי משהו ללבוש... מכל הארון הענקי והמלא בגדים שלי,פתאום לא מצאתי כלום. התחלתי להילחץ מהר , מהר ....... מה לובשים... ? ? ? ? אימא שלי נכנסת לחדר , רואה אותי לחוצה ... מסתכלת עליי במבט של "מה לעזאזל את עושה ?? " ואני בכלל לא מסתכלת לכיוונה .... כולי שקועה בארון בגדים ,מתפללת לאיזה נס מהשמיים , מתפללת שאלוהים ישלח לי איזה בגד מגניב... אלוהיים ! תעזור ...איפה אתה כשצריכים אותך ? מצאתי משהו .... זהו , יופי ..... התלבשתי מהר ...הלכתי לאמבטיה להתארגן סידורים אחרונים... סידרתי את השיער התאפרתי קצת... כמו שאני רגילה ... לא הרבה איפור , לא אוהבת את זה ... הלכתי לפינה בה נמצאים המפתחות והרישיונות של הרכב , חטפתי אותם משם ויצאתי , מהר . . . . . . אבא שלי ישב בסלון ראה אותי טסה במהירות אל מחוץ לבית , הוא קרא לי , שאל לאן אני נוסעת , אמרתי לו ... "אבא אל תדאג אני לא מאחרת" והתחפפתי . . . תמיד עיצבן אותי ששואלים אותי לאן אני הולכת , אבל מה לעשות , הורים... גם כשתהיי בת 40 הם ימשיכו לשאול ולדאוג. הגעתי למקום שבו קבענו... חיפשתי אותה , הצצתי בשעון לראות שלא איחרתי ,ראיתי שהגעתי מוקדם בכמה דקות. נרגעתי. התחלתי לחפש אותה , ראיתי חבורות של אנשים מסתובבים ליד אותו פאב קטן. ראיתי קבוצות בנים ... לבושים יפה , אופנתיים ביותר , עם ג'ל בשיער וקוצים . ראיתי גם כאלה עם שיער ארוך , שנראו כאילו חזרו מאיזה טיול במזרח הרחוק או דרום אמריקה , כמו שכבר הכרתי בתקופה האחרונה. ראיתי המון בנות , לבושות בבגדים ססגוניים , כל אחת והמראה המיוחד שלה. הסתכלתי , בחנתי , ניסיתי לזהות את אותה בחורה מהבר. פחדתי ששכחתי את פניה , פחדתי שאני לא אצליח לזכור אותה, או שהיא תראה לי שונה. ופתאום , הגעתי כמעט לכניסה של המקום... וראיתי אותה יושבת מחוץ לפאב. יושבת , מחכה לי . הרוח שנשבה שם , גרמה לה להראות יותר יפה ממה שחשבתי , הרעש של הגלים מכיוון הים , גרמו לי לרצות להיות איתה יותר מאי פעם. נעמדתי בצד והמשכתי להסתכל. ראיתי איזה בחור מנסה לשוחח איתה והיא מצידה מדברת אליו באדישות... חייכתי , איך שהיא הקסימה אותי , אלוהים. התקרבתי לעברה , היא קלטה אותי וקפצה מהמקום בהתלהבות , התקרבה אליי וחיבקה אותי חזק. חיבקתי אותה גם כן , ואמרתי שאני שמחה שהרגע הזה כבר הגיע , כי אם הוא לא היה מגיע , הייתי מתה משבץ לב מרוב לחץ... היא צחקה ואמרה לי "בואי נברח מכאן"... לא הבנתי מה היא אמרה ולפניי שהספקתי להגיד "טוב" ... היא אחזה בידי ומשכה אותי לכיוון החוף. אנשים נתקלו בנו ...והיא אחזה בידי ולא נפרדה ממני אפילו לא לשנייה... עד שהגענו ליעדנו השקט , הקסום , לחוף הים. הלכנו שתינו , בשקט הזה ... מאחורינו שמענו את האנשים עדיין מבלים באזור של הפאבים... האורות הבוהקים נשארו רחוק אי שם , התרחקנו מכולם. היו כמה זוגות מטיילים על החוף , אבל זה לא הפריע לנו להיות חופשיות ונינוחות אחת עם השנייה למולם. דיברנו , צחקנו , החזקנו ידיים ... סיפרנו אחת לשנייה , כמה רצינו שהרגע הזה יגיע , כמה מוזר כל מה שקורה, שפתאום בכמה דקות מרגישים חיבור שכזה לבן אדם . ישבנו שם הרבה זמן , דיברנו על כל מיני נושאים... על החברים שלנו , על קשרים שהיו לנו טובים ופחות טובים... פשוט מאד ניסינו להכיר אחת את השנייה הכי הרבה שרק אפשר. למרות שבפנים הרגשנו שאנחנו מכירות כאילו מאז ומעולם. לפתע , דממה . הפסקנו לדבר . השקט הזה קצת הלחיץ אותי. היא נעמדה . אני נשארתי לשבת , לא הבנתי למה ... ואז היא נעמדה מולי , הסתכלה עליי וחייכה ... אני כמו ילדה , חייכתי במבוכה ושאלתי " מה ? " ... היא ענתה לי בלחש " אני רוצה לנשק אותך" ... התקרבה אליי התיישבה מעליי ונישקה.... איזו נשיקה.

המשך-3-אהבה מעבר לבר...

אחזתי בה חזק ונישקתי אותה , הרגשתי אותה מתפתלת עליי , כולה נרגשת ,הנשיקה שלה הרעידה את כולי ... הרגשתי גל חום עובר בי ... צמרמורת עברה בי , בכל הגוף , הלב שלי הלם בחוזקה... מין הרגשה לא מוכרת ... מעולם לא חוויתי דבר כזה. עוצמת רגשות , היסחפות. היא אחזה בראשי וירדה לצווארי , מנשקת אותו ולוקחת נשימה עמוקה לריאותיה ... היא הסתכלה לתוך עיניי , המבט הזה שלה הרעיד אותי כל פעם מחדש... היא לקחה את ידי והניחה אותה על ליבה ... "את מרגישה את הלב שלי ? " היא שאלה... "תרגישי איך הוא פועם..." ...... " זה בזכותך ". והמשיכה לנשק. התחיל להיות קריר ... ואחרי זמן רב שהתנשקנו , נגענו , התרגשנו . . .נעמדנו שם מחובקות , מביטות לעבר הים , לעבר הגלים המתנפצים בחוף. נישקתי אותה ארוכות וכשהתעייפנו מלעמוד חזרנו לפינה בה ישבנו , על איזה סלע קטנטן. היא שוב התיישבה מעליי , ואני עטפתי אותה חזק בחלקים החשופים כדי שלא יהיה לה קר. הרגשתי אותה חמה.לוהטת.נישקתי את הצוואר שלה בעדינות.המשכנו לדבר ולהתנשק... ליטפתי אותה באיטיות, היא הצטמררה וצחקה ... המשכנו לדבר... היא הייתה צריכה לחזור הביתה , היה כבר מאוחר. קמנו , התנשקנו שוב ... והתחלנו לצעוד לכיוון הפאבים. כבר לא היו הרבה אנשים כמו בהתחלה. התחלנו לצחוק על זה שאנחנו מתנשקות ככה למול כולם... ולאף אחד לא ממש אכפת , גם לא לנו... הגענו לרכבים שלנו , נפרדנו , וקבענו לדבר מחר. נתתי לה נשיקה ענקית ,מכל הלב... לא רציתי שזה ייגמר... אלוהים... היא חיבקה אותי חזק חזק , לא רצתה להיפרד...נשמה אותי ממש... היא אמרה לי שאני גרמתי לה להרגיש...דבר שלא קרה לה המון זמן. איזה לילה מדהים. לילה מלא תקווה , מלא באהבה , מלא באושר וגם סימני שאלה. מה יהיה על הקשר הזה ... אין לי ממש תשובה. ס ו ף

Shebo6

New member
מ-ה-מ-ם!

הרגשתי כל תחושה ורגש שזרמו בין שורות הסיפור... מופלא פשוט אין מילים...

מורן א

New member
אהבה..

לנסות אפשר, רצוי ואף כדאי. כתיבתך מוכיחה זאת. סיפור יפה, על אהבה, תקווה ואושר, בין אם הוא רגעי ובין אם לא. ברוכה הבאה
מורן

למעלה