מהמנוסות רגשית
New member
אפשר לנסות?../images/Emo4.gif ../images/Emo13.gif
את הסיפור הזה כתבתי לפני כמה חודשים, לצערי,בתקופה שכתבתי אותו לא הכרתי את הפורום הזה...ממש פיספוס. בכל אופן,אני אפרסם אותו כאן ברשותכן...מקווה שתהנו
אהבה מעבר לבר/מהמנוסות רגשית היא לא הפסיקה להסתכל עליי... מרגע שנכנסתי לאותו הפאב , היא לא הורידה את מבטה ממני. הסתכלתי עליה מרחוק , מנסה להבין אם כל זה באמת קורה... מנסה להבין האם היא באמת מסתכלת לעברי , או שמשהו אחר מסיח את דעתה. היא פשוט הייתה שם... מאחוריי הבר... מגישה משקאות לכל אותם אנשים שמנסים בסה"כ להעביר ערב שמח ברצף המטורף והמשעמם של השגרה שלהם. אחרי זמן מה הבנתי שהמבטים שלה מכוונים אליי. התרגשתי... ואני חייבת להודות שגם התביישתי מעט ... אבל המשכתי לנעוץ בה מבט מהסס ושלחתי לעברה חיוך מבויש. לפתע איבדתי אותה... המקום התמלא באנשים שהגיעו זה עתה . אני שומעת רעשים מסביבי... המולה... חבריי מדברים , צוחקים בקולי קולות ... המוסיקה במקום מתנגנת חזק , מעוררת רגשות ומזמינה את האנשים לחוות ריגושים מכל מיני סוגים. עשן של סיגריות מפוזר בכל עבר... עשן שמפוזר גם מעמדת הדי ג' יי ... זוגות רוקדים ברחבה , על השולחנות , מתנשקים ומתחבקים . אוירה ספוגת הורמונים . אני רואה בחורים עם בחורות רוקדים , מזיעים ומתגפפים. אני רואה גם בנות עם בנות. בנות מתנשקות , מתלהטות ונהנות מזה. בנות מחייכות , מתחבקות וצוחקות. הרבה אהבה יש במקום, תחושה שכלום לא כזה נורא , תחושה של ... " חיים רק פעם אחת " . בין כל המראות הללו , הבזק במוחי של אותה בחורה מעבר לבר. אני פתאום נזכרת בה ... נזכרת במבט שלה , באיך שהיא הסתכלה עליי עד לפני כמה שניות. אני קמה לרגע מהשולחן ומנסה לגשש את דרכי אל הבר. אני לא רואה שום דבר ואף אחד מרוב אנשים . אני מאמצת את עיניי , האורות של המקום מסנוורים אותי. אנשים דוחפים אותי. אני שומעת קריאה חזקה משולחן חבריי , שואלים אותי לאן אני הולכת... אני מחייכת חיוך גדול וממשיכה . הגעתי אל הבר וראיתי אותה... בחורה מדהימה , בעלת נוכחות חזקה. שיער שחור חלק , עיניים גדולות . מבט בוהק... מבט מזמין. היא לבשה גופייה שחורה צמודה והיה לה עגיל קטנטן ומבריק בטבור. המכנס שהיא לבשה היה שחור , דגם נמוך... שהדגיש את גזרתה המושלמת. היה לה נזם קטן על אפה הסולד והחמוד ...אף כל כך חמוד שפשוט דורש נשיקה . כל כך סקסית... אלוהים , היא כל כך סקסית. היא הייתה עסוקה. מתמרנת בין קבלת ההזמנות לבין הגשת המשקאות. בין לקיחת המזומנים...ובין ניפנוף הגברים שהתחילו איתה , באלגנטיות. התיישבתי על כיסא ליד הבר , בפינה...(בדיוק התפנה מקום...) והסתכלתי עליה. חיוך מטופש עלה על פניי. ראיתי אותה מחייכת לאנשים , משוחחת איתם במהרה ומתנועעת גם לצלילי המוסיקה . פתאום היא קלטה אותי. שוב . נעצרה . היא חייכה... הרגשתי כאילו כבו כל האורות במקום ואור אחד בודד האיר עליה ועליי. כבר לא שמעתי המולה ולא אנשים שמדברים וצוחקים בקולי קולות... לא ראיתי אף אדם מסביב... כבר לא שמעתי את המוסיקה הרועשת הזו ששמים במועדונים... לא שמעתי כלום ... רק את פעימות ליבי הולמות בחוזקה , עד שקשה היה לי לנשום. המבט שלי קפא . צללתי אל תוך מבטה החודר , חסרת נשימה , הייתי המומה. נראה לי שהיא קלטה עד כמה היא כבשה אותי. היא במהרה הניחה את בקבוקי השתייה והכוסות בצד , צעקה למישהי שעבדה איתה כמה דברים והגיעה עד אליי. היא הגיעה לפינה בה הייתי ... חייכה חיוך גדול ואמרה... " נו.... אז מה תשתי ? " ענייה הבריקו . . . התחלתי לצחוק ואמרתי לה... "אותך"... ומיד השפלתי מבט , המומה מהתעוזה שלי. חזרתי להביט בה לאט , חייכתי במבוכה ואז המשכתי... "נכון שאם אני אבקש ממך את הטלפון שלך אז תגידי לי שאת סטרייטית ? " שאלתי... ואז היא ענתה לי "ממש לא". (אוקי , תירגעי אמרתי לעצמי...לא יכול להיות שזה קורה... ציפיתי לתשובה אחרת לגמרי ...שיט , שיט , מה עושים ??? ( : ) ואז היא אמרה לי : "אני אתן לך את המספר טלפון שלי בתנאי אחד..." הסתכלתי עליה מחכה כבר לשמוע את התנאי... (רק שלא תפתיע אותי שוב היא והתנאים שלה.. ( : ) ואז היא הביטה בעיניי ואמרה לי : "בתנאי שבשעה 6 בבוקר בדיוק את מתקשרת אליי , אני מצפה לשיחה הזו... מאד . " הנהנתי בראשי... המבט שלי היה רציני לרגע ... בהיתי ביופייה ואמרתי לה "מבטיחה" . היא חייכה אליי , רשמה את המספר מהר על פתק שהיה בכיסה , נתנה לי נשיקה חפוזה על הלחי וחזרה לעבודתה. נשארתי קפואה. איזו מדהימה.
את הסיפור הזה כתבתי לפני כמה חודשים, לצערי,בתקופה שכתבתי אותו לא הכרתי את הפורום הזה...ממש פיספוס. בכל אופן,אני אפרסם אותו כאן ברשותכן...מקווה שתהנו