אפשר למסור ד"ש ?

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך
עדיין לא הבנתי

מה ההתלהבות מקפה בפורום הזה? כוסומו זה כולה קפה אתה רוצה? אני אכין לך. רק בחייאת רבאק רדו מזה כבר.

אזרח111

New member
סימבוליזם, ידידי, סימבוליזם.

בפורום הזה , קפה משמע שליטה. הצד שמכין קפה הוא הצד הנשלט, הצד שנהנה מהקפה הוא הצד השולט. הצד שמכין קפה הוא הפקידה חסרת הערך, הצד שנהנה מהקפה, הוא הגבר מעוטר הפלאפלים

ובפורום רשמי זה:

האומו עם הפלאפלים יכול לדחוף אותם למקום שבו לא זורחת השמש. הפקידה הפרחה יכולה לעשות את זה גם כן. הרעיון שעומד מאחורי זה: יש דרכים הרבה יותר מתוחכמות לגרום לצד ה"שני" להפוך לסמרטוט לרגלי הגזע השולט - ופה, אני מדבר על רומנים, כמובן. הקפה, עדיין עלי.

בפורום הזה

יש אנשים ( ע"ע אזרח ) , שלא יכולים להנות מ"השליטה" הזאת בחיי היום יום שלהם, שלעולם לא יהיו במעמד גבוה שיכול לתת הוראות ושאף פקידה חסרת ערך לא תשים עליהם .... ולכן , תן להם להנות מהספק . "הצד הנשלט" , הוא פשוט הומו.

אזרח111

New member
הדסיל'ה .... את פגועה? ../images/Emo201.gif

מה תגידי על הציטוט הזה שלך? מזכיר נשכחות?

SimplyMe1

New member
איזה ליצן...העיקר בפורום

מתחנן שכולן יעשו לו קפה ובמסנ' שלך מזיין בשכל נגד הקשר של נשים להכנת קפה

ק ד ו ש

New member
לא של שומן.

הרוב שריר ובטח חלק מזה גם נוזלים. אני קבוע 8-9 אחוזי שומן.

SimplyMe1

New member
אני לא רוצה לקלקל,אבל אין מצב להעלו

להעלות 1.7 ק"ג שריר(כול השאר מים..כן?)בשבוע.. אתה בתקופת עליית מסה עכשו? אה ולעצות(וסתם ירידות אם תהיה ליצן)תפנה לפורום 348.. -סימפלי- שחושבת ללמוד הדרכת חד"כ

ק ד ו ש

New member
לא אמרתי 1.7 ק"ג שריר

אבל קילו זה הגיוני בהחלט, במיוחד במשקל נוצה כמו שלי. וחוץ מזה שאם המשקל עולה ואחוז השומן נשאר אותו דבר זה לא משנה מה תגידי או מה "הגיוני", אלה העובדות. ותגידי לפורום הזה שידחפו אצבע לתחת חצי משם ילדים ערסים בני 16. שילמתי מספיק לחד"כ שלי והמאמנים שם מצוינים בשביל לעקוב בצורה נורמלית אחרי איך שאני מתאמן.

Jan22

New member
אתה עף ממועצת החכמים

בעילה של זריקת זין וחוסר כבוד ! מואיז ,כרגע קודמת למקומו של אזרח . מהיום ,הוא מכין לך קפה כל בוקר! (וגם לך נורמה)

Jan22

New member
כשאני אומר למישהו "אתה צודק"

הכוונה היא ל"עזוב אותי באימאש'ך" . לזה התכוונתי. עכשיו ,ננסה שנית ,אתה צודק ! כל פעם שאני אומר למישהו "אתה צודק" במהלך "ויכוח" ,הצד השני תמיד חושב שהוא יוצא תותח . כנראה גם אתה מאותם סוג הליצנים.

אני יודע.

גבר אני לא ארגיש בגלל זה, צריך "קצת" יותר בשביל לי להיות גאה בעצמי (פעם אחרונה שזה ממש קרה, הייתי בן 10 וזה היה אחרי שהכנסתי מכות ל4 אנשים שהציקו לי, מה שגרם להם גם להפסיק, וגם להתחיל להיות נחמדים) מה גם שלצאת "תותח" מתאים יותר לשיר של שרית חדד מאשר לשיחה חצי אינטלקטואלית עם בחור שקורא לעצמו "חוליה חסרה". הרעיון הכללי פה, הוא להפסיק את הדיון הטיפשי הזה, כי אני רואה שאתה נעלב באמת (ואפילו לא ניסיתי
) אז הנה: חברים?

למעלה