אפשר למות מזה!

בוודאי שאתה צודק

אין לי ויכוח איתך על זה, ולרגע לא אמרתי שרוב מעשני הסמים הקלים עוברים לכבדים. מה שאמרתי הוא שרוב מעשני הכבדים התחילו מהקלים (וברור שתמיד תוכל למצוא מקרה זה או אחר יוצא דופן של מי שדפק לעצמו את הוריד לפני שהוא שמע על הגראס). אתה גם צודק שזה תלוי בראש ובראשונה באישיות של הבן-אדם ועד כמה הוא חזק. רק תחשוב על דבר אחד - החוק (כל חוק) נועד להגן על החלשים. החזקים לא זקוקים לחוק שיגן עליהם.

tiger

New member
הגראס הוא חומר "אציל"....

אין שום סיכוי בעולם שמעשן ירכוש גראס ולא יראה ישר מה מכרו לו ומה זה מכיל.אבקות לבנות לעומת זאת הרבה יותר קשה לוודא אבל גראס???תישכך מיזה,גראס לא מערבבים,זה בילתי אפשרי.

anshell

New member
סמים קלים= גראס מזיקים בדיוק כמו

סגריות רגילות,די עם הניפוח הזה על הגראס,זה באמת היסחפות מיותרת.

tiger

New member
שוב טעות.בהולנד ירד אחוז הנרקומנים

מה שעלה זה אחוז המישתמשים שבאו להולנד מיבחוץ.לאחרונה כאשר עוד ועוד מדינות מעבירות את אותם חוקים בדיוק אין חשש שזה יקרה.בטח שאין חשש שישראל תהפוך לאמסטרדם פיתאום רק ביגלל ליגאליזציה.

anshell

New member
צר לי על הילד הזה,אבל לא מגראס הוא

לא מתים מגראס! והלוואי,הלוואי ולגראס היו את התופעות ההזיוניות של ל.ס.ד, ואין לו את התופעות הספידיות של האקסטזי. אולי הגיע באמת הזמן שתרדו מהקטע הזה של לרדת על הגראס,זה לא קטלני,זה לא כימיקל.לא שאני אומרת שזה לא מזיק,גם לזה יש תופעות לוואי,אבל להשוות את זה לכימיקלים????הגזמתם! יום טוב אנשל. ואגב,שמתם לב ששוב הרשות פועלת בצורה ממש לא נכונה?

למעלה