שלום אמיר
קודם כל אני רוצה להגיד שאתה מזלזל באינטילגנציה שלנו,כולנו יודעים שכל מה שקשור לעישון מזיק,כולל גראס!. ב,בהחלט מודעים לזה שגראס פוגע בזיכרון,אבל ממש לא משאחטה אחת,ונא לא להגזים.מחקרים הוכיחו שהוא פוגע בזיכרון לטווח קצר בשימוש ממושך,ובשימוש לאורך זמן ( הרבה זמן ושימוש רב) עלול לפגוע גם בזיכרון לטווח ארוך,אבל הוכיחו גם שאת הזיכרון ניתן לשפר כבר מרגע הפסקת השימוש. הגראס נמכר ע"י העולם התחתון...נו,נגיד ש..זה לא נכון,הרבה אנשים מגדלים גידולים עצמאיים,ואין שום דבר מסוכן בעצם הגידול,אלא אם כן מרססים בחומרי הדברה,אבל את זה יש לנו גם בתותים,ענבים וכל פירות וירקות ארצנו. אין מה להשוות אלכוהול לגראס,אלכוהול ממכר יותר,וגורם לתופעות לוואי הרבה יותר קשות,עד כדי פגיעה קשה בכבד,מה שאתה ממש לא יכול להגיד על גראס.תופעות הלוואי של הגראס מבינת פגיעה פיזית בגוף (פרט לזיכרון) שווה ערך לסיגריות רגילות. אני לא אומרת-רוצו ותאשרו את בחוק (הלוואי..),אבל צריכה להיות מודעות לפני השימוש,על מנת שלכל אחד יהיה את שיקול הדעת הנכון אם להשתמש או לא,ואתם הוצאתם את עניין הגראס מעבר לכל פורפורציה,ואני ממש,אבל ממש לא מסכימה איתכם,ואני יודעת על מה אני מדברת. שאחטה אחת עדיין לא הפילה אף אחד לקרשים.תאמין לי,אני יודעת. יום טוב אנשל