כי רציתי לתת לך ליהנות מהטעות:)
P puma141 New member 11/5/15 #25 די! תודה יואו..... יא אבא של הלארג'ים שכמוך..... הבכת. מאמם 1! NONONONONONONOT!
P puma141 New member 11/5/15 #27 אני לא צריכה ת'מחמאות שלך.... א-כשצריך "לבקש" מחמאה- זה כבר מזיל אותה לכלום.. ב- אני מודעת לעצמי............ אובייקטיבית, כשצריך.. אז ק"ל
אני לא צריכה ת'מחמאות שלך.... א-כשצריך "לבקש" מחמאה- זה כבר מזיל אותה לכלום.. ב- אני מודעת לעצמי............ אובייקטיבית, כשצריך.. אז ק"ל
F FrankBlack New member 11/5/15 #28 לפחות את יודעת את זה שמחמאות מקבלים ולא דורשים. ועוד יותר יפה שאת מודעת. רק מה זה ק"ל. קח לתשומתלבך?
P puma141 New member 11/5/15 #29 במקום להגיד לי תודה- תראה אותך......תראה! אני מנסה ללמד אותך גבריות אמיתית מהי, ואתה מתעקש להשאר ככה..... זה לא בשבילי, זה לויאליות עבור הבנות שסובבות אותך *אם בכלל*. *תשומת ליבך כפרה, פחות מעניינת אותי. אז לא. זה לא מה שאמרת חחח* ק"ל
במקום להגיד לי תודה- תראה אותך......תראה! אני מנסה ללמד אותך גבריות אמיתית מהי, ואתה מתעקש להשאר ככה..... זה לא בשבילי, זה לויאליות עבור הבנות שסובבות אותך *אם בכלל*. *תשומת ליבך כפרה, פחות מעניינת אותי. אז לא. זה לא מה שאמרת חחח* ק"ל
P puma141 New member 8/5/15 #19 ו......... אחרון! מבטיחה...... https://www.youtube.com/watch?v=1cQh1ccqu8M