אפשר ללכת לשתות קפה בנתיים.

puma141

New member
תקשיב- זו דפקה

רצינית! מולדת.....חחחחחחחחחח
רוב הנשים פשוט מזעזעות בנהיגה-אני מתה מזה...זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי!
כאילו-ברור שאני לא אומרת לך להשתולל, אבל ראבקקקקקקקק תראי את הכביש! זוזי לימין...אם את בוחרת לנהוג על 25 בכביש מהיר.
הן פשוט לא רואות אף אחד ממטר, וזה לא בגלל שלא אכפת להן-זו מוגבלות, אשכרה!

רק בתפוז יש לך את הפימיניסטיות הסתומות שאומרות שזה לא נכון..
זה כל כך נכון עובדתית, איך אפשר להתכחש לזה?!

נשבעת לך-כל קליעה שלי-בול! אני יודעת מרחוק מתי זו אישה נוהגת..לפעמים אני רוצה להתבדות, רק כדי להגיד לעצמי
"את סתם אוטומטית כבר"...

מ-ע-צ-ב-ן!

puma141

New member
לי זה היה חדש.....אני לא

רואה כ"כ הרבה סרטונים..:

בקיצור זה משהו מולד. פגם לגמרי........:)
רק משגע אותי באמת שיש גם גברים בתפוז-שלא רואים את זה והם כאילו לא מבינים במה מדובר.
פתחתי על זה פעם פוסט איפשהו..

זיקן

New member
מנהל
שאני אבין האם ל"גברים" את מתכוונת לבן טל טוסיק"?

שאין לו אפילו רשיון לקורקינט..

puma141

New member
זיקן..

עצות פרקטיות חחחחחחחח

1. אל תנסו לעמעם לה באמצעות האורות. היא לא מסתכלת במראה ולא מעניין אותה מה קורה מאחור.
1א. נדמה לכם שהיא דווקא כן מביטה במראה? אל תטעו – היא מתאפרת או מורטת גבות.
2. חבל על הצופר, אין לכם סיכוי להזיז אותה מהנתיב השמאלי. היא אמורה לפנות שמאלה בעוד 300 קילומטר והיא רוצה להיות מוכנה לפנייה מבעוד מועד.
3. אל תגיעו איתה למצב של תרגילי היגוי למתקדמים. היא יושבת ממש, אבל ממש קרוב להגה, ואין מצב שהיא תצליח לסובב אותו בקלות ובתנועות גדולות.
4. הנהגת לפניכם מנסה להשתלב בתנועה? נא עיקפו אותה משמאל ומהר. היא אוהבת להשתלב בתנועה לאט לאט, כדי שכל איילון יאט לקראתה, כדי שידברו עליה בגלגל"צ.
5. אל תיצמדו אליה מאחור, כי היא נוהגת לבלום בפתאומיות בכל דקה וחצי, מפחד שמא היא נוהגת מהר מידי.
5א. אתם מאחורי נהגת המתקרבת לרמזור ירוק? התכוננו לבלימה פתאומית. היא נוהגת להאט לקראת רמזורים ירוקים, כי הירוק עלול להתחלף לה לאדום. עדיף לה לנסוע ממש לאט, לתת לאור ברמזור להתחלף, לעמוד באדום ואז להגיע לירוק הבא מוכנה יותר.
6. נראה לך שהנהגת לידך יוצאת לעקיפה? יש להתרחק מהמקום! בצאתה לעקיפה היא מאיטה (כדי לעקוף בזהירות) ואז אין לדעת מה עשוי להתרחש.
7. היא עומדת לפספס את הפנייה? ברח/י משם כל עוד נפשך בך!! היא תבצע תנועה חדה מכל מקום לכיוון הפנייה המתפספסת, מתעלמת מכל מה שעומד בדרכה.
8. אתם נוסעים מאחוריה בכביש עירוני, שרכבים חונים משני צידיו? אל תכעסו שהיא נוסעת במהירות 20 קמ"ש. כל מה שצר יותר מכביש תלת נתיבי מצריך ערנות יתר. אפילו אם לדעתכם נושאת מטוסים יכולה הייתה לשייט שם בקלות.
9. אתם נוסעים לאט בשטח בנוי. כ 10 מטרים לפניכם נעצרת נהגת ומתחילה לנסוע לאט לאחור? אל דאגה. היא מבצעת חניה ברוורס וסביר להניח שמקום החנייה נמצא ממש סמוך אליכם. כלל ידוע הוא בקרב נהגות: בחניית רוורס לעולם התנהגי כאילו היית סמיטריילר. אף אחד עוד לא מת מעודף זהירות.
10.הנהגת לפניכם נעצרה באופן פתאומי באמצע הכביש ולא עושה רושם שהיא מתקדמת לשום מקום? יש להתעלם ולעקוף אותה בזהירות משמאל. היא פשוט נזכרה לפתע שאין לה מושג איפה היא ולאן היא צריכה להגיע, והיא לוקחת את הזמן לביצוע הערכה מחודשת של כל הפרמטרים הללו.

puma141

New member
כולה-

עשיתי העתק הדבק, מאיזו כתבה של מישהי זה לא שלי.

אבל מסכימה עם כל מילה שלה! :)

puma141

New member
סליחה?!

זה פלייבאק שלי...............................................

תחזור בך, מושחת!

אבל לא ענית למה ששאלתי שם. *ולא נעלבתי באמת*

FrankBlack

New member
בבקשה

פלייליסט כפרה. פלייליסט...
ו'החמאתי' לך על הכמות לא על האיכות.

puma141

New member
פלייבק כפרה, פלייבק!

כלומר- אני שרתי, היא הניעה ת'שפתיים..............................

שוב אתה חושד בי?!

*איפה מחמאות ממך איפה......אם אני מנערת את תפוז אני לא אמצא אות של מחמאה ממך...אלק "החמאתי לך"!*

puma141

New member
אז למה לא כתבת

הההההההההההההההבנתי! ?

דיברת על מחמאות, אז הבהרתי לך שמחמאות-אין כאן........
נסה שוב.

למעלה