תגובה
טוב שקירבו אותך, כך היא דרכו של אהרון אוהב את הבריות ומקרבן לתורה, לא אוהב על מנת לקרב אלא קודם כל 'אוהב' איך שהם, רוצחים ואנסים, פדופילים, שמאלנים והומוסקסואלים (ולא, אני לא משווה) רואה את הנקודה הטובה שבהם ואוהב, ומתוך אהבתו הוא רוצה ליישר להם דרך לחיים. נכון שאני מדבר בהתנשאות וב"ה מעולם לא נמשכתי לגברים, אם הייתי יכול הייתי נותן לך קרדיט מפה ועד להודעה חדשה - אתה צודק, אני הקטן. אבל תקשיב - נולדת, סליחה, בתוך חברה מעוותת שגרמה לך להיות מה שאתה, אדם שגדל בלחץ פרימיטיבי כזה נטורי קרתא, שלא נותן מרחב לנשימה, שביר שתהיה לו נטיה מינית כזו או אחרת, שברור שהיא לא טבעית, איך היא יכולה להיות טבעית יותר ממשיכה לגורילות למשל? בן ובן זה אותו צד וזהו, לא חיבור, אלא אם כן אחד הבנים מרגיש בת בגלל משהו בעברו, או אחד הבנים שונא בנות בגלל משהו בעברו. אני באמת מבקש לדעת, לא נגדך, 11 שנה לא יכולת לאהוב אישה ? לאהוב הכוונה מבחינה נפשית רוחנית, לא יכולת למצוא איזה בחורה מושכת, אצילית וטובת לב ולאהוב אותה, ולהמשיך כמו שאתה עושה עכשיו ואני מעריך אותך מאוד על כך - לא לשכב עם בנים ? אז מדי פעם היית נופל, שבע יפול צדיק וקם, העיקר שאתה אוהב את אשתך ואוהב את ה', אז אתה נמשך רגשית לגברים ? - נו מילא. נמשך מינית ? - אז תברח מזה כמו שגבר נשוי בורח מכל הפיתויים בתל אביב, זה יותר קל? עברת כל כך הרבה שקשה לי להאמין שיש בך הכח להקשיב או להשתנות, ועל כן אתה עלול להישאר במצב סטטי עד סוף ימיך, או לפחות עד שתחליט לפתוח עוד דף בגיל חמישים ומשהו ולפרסם מודעת שידוכים. התחלתי בנושא ולא סיימתי, זה טוב לדעתי שעכשיו אתה 'OPEN MIND', אל תידבק בשכל החילוני, הישאר אצלך בהגיון וחשוב איך בונים חברה שהיא גם צנועה וישרה וגם לא לוחצת שחורה וחונקת ? התשובה לדעתי היא די פשוטה : מלמדים אמונה, מלמדים מסילת ישרים וכוזרי בעיון, חובות הלבבות, מורה הנבוכים, רואים השקפה כללית מעבר למצוות, מצוות זה דבר חשוב אבל אין חשוב יותר מההשקפה ואת זה לא עושים בחברות חרדיות בדרך כלל, עושים את זה קצת על אש קטנה ועם הרבה בעיות אחרות - בגוש קטיף ובישיבות ההסדר, ולצערי נתקלתי בכל כך הרבה חרדים שסיפרו לי על משכב זכור בישיבה שאני כבר לא יודע אם נשארו פה סטרייטים. בברכת חופש אהבה ואמונה..כל טוב.