אפשר לחמם מנועים !

deathly hallows

New member
אתה חייב להפסיק להיות כזה שלילי כל הזמן.

אם הכל כל כך מפריע לך בהפקה הזאת, למה לעזאזאל אתה רואה את התכנית ומשתתף בפורום, אם יותר לי לשאול? ולגבי החתימה לא בא לי להחליפה עדיין. אם יהיה לי פייבוריט בעונה החדשה, אז אני אחליף.

adicto

New member
תרגיעי חברה

נראה לי שלא קראת את הסוף של ההודעה של אלייךי, כתבתי בסופה ססתתםםםם (כאילו בדיחה) ולגבי הדבר השני, אני אוהב לקטר, אל תקחי אותי כ"כ קשה. אני גם נהנה מהפורום ומהתכנית ולפעמים גם נהנה מקיטורים ... לא נורא חברה !

deathly hallows

New member
אתה צודר באמת לא קראתי

כבר חשבתי שהפנית גב לחברות שלנו. אגב, למה החלפת צבע?

adicto

New member
שחור יותר פסימי ושלילי לא?

סתם, לא אני קובע את הצבעים

SivSivani

New member
הלו הלו רק התחלנו יהיה זמן למריבות בהמשך../images/Emo8.gif

חח סתם אני צוחקת...בלי לריב,מתחילים דף חדש.

droriko

New member
האח הגדול מול הישרדות

במה האח הגדול עדיף אפשר לצפות בבדמויות בלייב 24/7 ולכן אתה נקשר אליהן יותר. כשאתה צופה בשיחה בלייב אין עריכה מגמתית שיכולה להוציא דברים מהקשרם המשימות יותר שוות רגע העמדת 2 המועמדים להדחה בחדר האח הגדול יותר מותח לטעמי מההדחה במועצת השבט (גם כי חלק מהאנשים במועצת השבט בוחרים שלא לנמק את ההדחה, וגם כי בחדר האח הגדול יש מגוון הרבה יותר רחב של סיבות להדחה,אסטרטגיות לצד אישיות , למרות ששניהן מבורכות). במה עדיף הישרדות אין אסמסים לאורך כל העונה! בעונה הראשונה של הישרדות הייתי אדיש לזה, אחרי עונה של האח הגדול(או יותר נכון "המסמס הגדול") הבנתי כמה שהאסמסים הורסים את המשחק , במקום שיודחו אנשים שלא שיחקו כראוי את המשחק ולכן הבית רצה להדיח אותם (במקרה של האח הגדול זה הבובלילים) מודחים דווקא אלה שכן ניסו לשחק את המשחק אבל הקהל המתחסד לא אוהב את זה "כי זה מלוכלך מדי והורס את ההרמוניה בבית".

droriko

New member
טוב פתחתי את זה בתור הודעה חדשה

אפשר למחוק את הנוכחית

למעלה