אפשר לחמם מנועים !

adicto

New member
אפשר לחמם מנועים !

ראיתי אתמול פרומואים של העונה השנייה של הישרדות, היום כתבה וספויילרים בעיתון ידיעות והלחש של האנשים שהתחילו לשאול שאלות על העונה החדשה. עיתוי טוב לבוא לפורום ולחלוק עם גולשים שמרגישים אותו הדבר .... נראה לי שהאח הגדול לא כ"כ תרם לעונה החדשה, הם כבר הביאו ערביה והומו לתכנית ריאליטי ולא נראה לי שהרופא של העונה הנוכחית יהיה כוכב כבר, אחוזי הרייטינג היו גבוהים במיוחד והציבור אולי כבר עייף מתכניות ריאליטי. אבל לא אני ולא אתה שקורא את ההודעה אני מתכוון להנות עונה נוספת עם או בלי רייטינג, גם ככה הכל כבר צולם ואין לזה השפעה. אבל אולי אני טועה והקהל שאהב את העונה הראשונה יחזור להיות צופה נאמן ויהפוך שוב את הישרדות 2 למקום מכובד בשיח הציבורי, ישכיח את יוסי בובליל ויהנה מתכנית ברמה אחרת. בוא גם אנחנו נתחיל בהילוך נמוך כאן בפורום ...

idanoosh17

New member
אני חושב על זה

אנחנו מדינה שכל הזמן שוכחת....וגם אלה שלא נסחפים עם הישרדות... אין ספק שזו סדרה סוחפת וכל המדינה תיסחף עם העונה השניה...

sdoron79

New member
אני חושב שכן. בסך הכול זה הרבה יותר מעניין.

למרות העובדה שהכול כבר צולם, אני חושב שהתוכנית הזו - הישרדות - הרבה יותר טובה ומעניינת מאשר ה"אח הגדול". לא יודע אם אפשר להשוות בכלל, כל תוכנית בעלת מאפיינים שונים. למשל לא אהבתי את הליהוק של אבא בבון והבת שלו והשארתם בתוכנית עד שלב הגמר. אחד מהם יהיה בגמר, אני לא חושב ששניהם יעלו. ההפקה הבינה שצריך לסיים את פסטיבל הבובלינים. אנחנו כבר בסוף העונה. אני דווקא מחכה בקוצר רוח לגרסה המקומית למירוץ למיליון. לפני שעה קלה ראיתי את הגמר של העונה ה-13 האמריקאית ואני רק יכול לקוות שהרמה והאיכות יגיעו במשהו למימדים של האחות האמריקאית.

MR Lordi

New member
אני מקווה שהפעם-

זה יהיה אמיתי. ולא כמו העונה הרשונה.

ishba

New member
קהל הישרדות הוא שונה

אתה לא יכול להשוות את קהל הצופים של הישרדות מאלה של האח הגדול או ערוץ 2 ככלל. קהל של האח הגדול הוא יותר עממי (איך להגיד את זה בלי לפגוע?) וקהל של הישרדות הוא יותר משכיל או משהו כזה. יש גרעין קשה של צופים שלא זזים מתכניות של ערוץ 2 ולא משנה מה משדרים, אלה לא צפו בהישרדות בעונה הראשונה וגם לא יצפו בהישרדות בעונה הזאת, כי זה תכנית של פרידמנים ככה אומרים

GIOVANINI

New member
בהישרדות אין בובלילים זה קהל שונה באמת

הבעיה היחידה היא הגמר , הגמר שנה שעברה באמת לא היה שווה ואני מבין שזה אותו דבר השנה זה שהגמר זה אחרי שכל התוכניות שודרו וכל אחד יודע מה השני אמר עליו היה יותר הוגן שהגמר יערך שם (כמובן שלא בגלל פרסום וכסף) אבל שם אולי דן היה זוכה ולא מקבל 0 קולות! מעניין אותי אם גם בחול הגמר הוא אחרי הרבה זמן אחרי שכל התוכניות שודרו?

SivSivani

New member
אני חייבת להודות בכך שאני אתגעגע לאח הגדול../images/Emo10.gif

אבל אמרתי את זה גם כשנגמר הישרדות...אז אני שמחה איפשהו בליבי שמתחילה עונה חדשה [= וכן,ושנתחיל ברגל ימין לא כמו המריבות והרגעים הלא נעימים שהיו לנו שנה שעברה

deathly hallows

New member
יש!!! איזה כיף :)

וקודם כל היי לכולם - התגעגעתי. אני לא מאמינה שזה מגיע. ורק לידע כללי לא ראיתי אף פרק של האח הגדול, אני בכלל לא בקטע. אני מאושרת שהישרדות חוזרת. בובליל ישכח כלא היה, ערוץ 10 יחזור לככב, חלום. והפרומו נראה מבטיח במיוחד.

adicto

New member
היי דיאנה

הגיע הזמן להחליף את החתימה לא? מספיק אם דן מנו ! הוא הגיע לדמר בעזרת ההפקה ! סתתתםםםםםםם ......

adicto

New member
../images/Emo9.gif oops ../images/Emo9.gif

סיו !!!!!!! לא ידעתי! מה קרה שהחלפת כינוי? עכשיו כן אני יכול לאשר שאנחנו חברים יקרים התגעגעתי, אז באתי את שינית ניק ואני צבע
אבל עדיין אנחנו חברים
(תודה דיאנה)

SivSivani

New member
חחח כן שיניתי ניק,והעיקר שאישרת את החברות! D:

חח התגעגעתי מאוד!
אז מה שלומך?

adicto

New member
אם הפרומו נכון

אז 2 השערות 1] הולכת להיות עונה משעממת מוות (אני זוכר שתמיד היה הפוך ממה שהיה בפרומו והוא נראה מגניב הפעם) 2] חברי ההפקה למדו לקח והפרומו ישקף את מה שבאמת הולך לקרות העונה, זה נראה חבל"ז

למעלה