אפשר לחזור אחורה ?

שלי ש

New member
אפשר לחזור אחורה ? ../images/Emo13.gif

שלום לכם משפחת פורום אימוץ, אבקש את סליחתכם על כך שאני מחזירה אתכם אחורנית לימי ה"ריבים". אמנם אני לא הייתי בשיא פעילותי הפורומית בזמן האחרון, אבל כל יום, אני מגיעה לעבודה, עושה לי נס, ו ... נכנסת הביתה ל"פורום" שלנו. יצא לי לחשוב על כל הבלאגן שהיה פה, ו ... עלו בי מחשבות שאולי חשבתם ששיר התכוונה אליי כאשר דיברה על שלוותא, ואני מרגישה רע עם עצמי שלא הגבתי, משום שלרגע לא חלמתי שמדובר עליי. בכל אופן, על מנת להבהיר דברים, אבקש להוסיף שלרגע לא חשבתי שמדובר פה עליי, מכלום לא נעלבתי, וגם אם היה מדובר בי, אני לא חושבת שהיה לי ממה להיעלב, אימי הביולוגית אכן מאושפזת 15 שנה, וזוהי המציאות, מה לעשות ? זהו ... אני מבקשת בכל לשון של בקשה, לא להתחיל לריב פה שום פעם, רק חשוב היה לי להבהיר שממש לא נעלבתי, ומבחינתי היא מוזמנת לחזור אלינו, אני, אישית, אקבל אותה בשמחה. אני מקווה שלא התססתי פה רוחות מחדש, ושלא התבטאתי בצורה חריפה מידי, אתם יודעים שאני בעד LOVE & PEACE ! אוהבת, שלי

shira^

New member
לא לא , חמודה זה לא באשמתך,

זה רק היה הקש ששבר את גבו של ...זה התחיל כבר ממזמן בכל מיני דברים קטנטנים ...והשרשור השתרשר לו והיגיע לאן שהגיע... את מקסימה וההודעה שלך עשתה לי טוב... ומצידי ששיר תחזור עם דף חדש לקראת שנת הלימודים העומדת בפתח .ואם תקראי את השתלשלות הנושא תביני שלא התכוונתי לגרש אותה מכאן ...

מיכל@ל

New member
שלינקה...

לא רוצה להיכנס למה שהיה,אבל ריבים וויכוחים קורים בכל משפחה והכי חשוב לדעתי זה לדעת להמשיך הלאה. שיר ודיאנה חסרות מאוד לכולנו ,ואני מקווה ששתיהן תחזורנה להיות חלק בלתי נפרד מהפורום .

*תמי

New member
היי שירה

אמנם לא הייתי פה בימי "הריב הגדול"
ולמרות שניסיתי לא היתה לי סבלנות רבה לקרוא את כל מה שהיה שם.(וזה גם לא ממש חשוב מה בדיוק) אבל לדעתי זו לא דרך לנהוג בה שכל מי שלא נראה פה למישהו יעשו עליו עליהום ויבריחו אתו גם אם הדברים שכתב סותרים את עצמם לפעמים לדעת מישהו(וזה לא חייב להיות דווקא את באופן אישי) . אני לא מכירה את שיר , אבל חשבת פעם אולי באמת יש משהו בדבריה? אולי היא סותרת את עצמה כי זו המציאות שלה? לכל אחד יש ימים שהם ההפך הגמור מהיום הקודם.. ומצב הרוח שלו הפוך. הפורום הזה רגיש ועדין מספיק גם בלי וויכוחים ומריבות של החברים בו. גם לי לפעמים יש ביקורת על מה שכותבים פה - אז מה ? יש פעמים שאני נכנסת והפורום נראה כמו מפגש ביום הורים של הגן ואני מרגישה אאוטסיידרית לגמרי- אז מה קורה לי משהו בגלל זה- לאא. כי יש ימים אחרים שהפעילות של המאומצים פה יותר גבוהה ואז אני מרגישה בנוח(למרות שגם אתכן אני מרגישה בבית אתם יש לי יותר איך לומר?- עניין?) אז אם שיר " תפסה" הרבה צומת לב פה - נו אז מה? זה הוריד ממשיהו אחר?- גם לא. תמי

shira^

New member
גבירתי הנכבדה!!!

מה שטוב בפורום זה שאנו יכולים לתת ביקורת ,תגובות,דעות ושיחות. כיוון, שלא טרחת לקרוא את הכיתוב . איני חושבת שיש לך זכות לבוא אלי בטענות. קודם תעשי שיעורי בית ותראי מה קרה ואיך התגלגלו העניינים ואז תבואי ותכתבי ביקורת...אני לא גירשתי את שיר, להיפך רציתי לעזור לה והיא זו שהתנפלה עלי... ונהייתה "ברוגז"...ואיתה הלכה גם ה"מתחסדת " דיאנה.אני בכלל לא מרגישה רגשי אשמה, להיפך יש לי הרגשה ששיר התבגרה בעקבות הסיפור הזה.

*תמי

New member
שירה .....

זה לא המקום לדיון אישי ביננו אני גם לא צד בעניין ובטח שאין לי כוונת לעשות עבודה של ארכיאולוגית ולנבור בדפים קודמים בשביל לקרוא מריבות או וויכוחים חבל לי שאני לא יכולה לעלות לצ´ט ולדבר איתך באופן רגיל כי אולי היית מבינה אותי יותר טוב. בכל אופן את "נשמעת" לי כועסת וזו לא היתה הכוונה. תמי "

shira^

New member
את פנית אלי...ומי פתח בדיון?

לא אני לא כועסת אני אוהבת צדק בעולמנו אנו אם את לא מתכוונת ל"נבור" אז למה העלית את הנושא, מבלי להתכונן... ואם את חושבת שאת לא צד בעניין אז למה את רוצה לדבר איתי בצ´אט? לא מובן לי כ"כ מה את רוצה בעצם...

מיכל@ל

New member
שירה

דיאנה לא מתחסדת. ביקשתי ממנה שתשים עין על הפורום והיא הרגישה שבאחריותה לשמור שהכל יזרום כשורה,היא ניסתה להרגיע את הרוחות [בדיוק מה שהייתי עושה אם הייתי נוכחת] ולקרר מעט את האוירה.דיאנה עבורי, מעבר לחברה יקרה,חברת פורום שלמדתי ממנה רבות ונהניתי רבות מהודעותיה ואין לי מילים לתאר עד כמה אני מצטערת שהיא בחרה להתרחק לעת עתה בעקבות מה שקרה. לא הייתי כאן כשזה קרה ואחרי שחזרתי היה נראה לי לא לענין לחזור ולחפור במה שקרה בלי שאני יודעת את כל הפרטים,אך אם זה כבר עלה אני חושבת שבמידה והיה לכן מה לאמר לשיר [ואני מודעת לכך שהיה],אפשר היה לעשות זאת דרך המייל או בכל דרך אחרת ולא לפגוע בה כך. כמו שאמרת שירה,מותר גם להעביר ביקורת,אך משהו בטון של הדברים חרג לטעמי. כואב לי כי הזמנו את שיר לכאן ונתנו לה להרגיש שהמקום הזה בטוח ואפשר להעלות בו הכל גם אם לא תמיד אוהבים לשמוע שיש סיפורי אימוץ אחרים,פחות יפים. יש הרבה דברים שאנחנו לא מבינים,הכרויות וירטואליות אף פעם לא נותנות תמונה שלמה ולא תמיד צריך לנתח ולהכנס כל כך חזק במה שלא נראה לנו,אפשר פשוט לא לענות להודעות מסוימות אם הן מרגיזות או להעביר מסר במייל,אבל לא ככה. שירה,את יודעת כמה אני מחבבת אותך אני יודעת שאת אדם מקסים עם לב ענק ויש לי הרגשה שגם את לא ממש התכוונת שזה יתגלגל ככה ולכן לא ראיתי לנכון לדוש בזה עד עכשיו. נראה לי שפשוט נעשתה טעות ,אני יודעת שאם היית יודעת עד כמה שיר נפגעה,לא היית רוצה שכך היא תרגיש. אני ממש מקווה שנסיים את הסיפור בכך ונמשיך הלאה,דברים כאלה קורים וצריך לדעת להמשיך הלאה בלי לסחוב על הגב כל כך הרבה רגשות קשים. אני מודעת שטעיתי בכך שלמרות שקיבלתי סימנים,הקלתי ראש ולא בדקתי עד כמה הכעסים והרגשות עלו למעלה וחשבתי שעימות פשוט [דרך המייל] יפתור את הבעיה ,בפעם הבאה אני אקח לתשומת ליבי "רחשים" שעולים ואנסה לתווך או לעזור למצוא פתרון. אז מה את אומרת ? נוכל להשאיר את זה מאחור ולהמשיך הלאה ?

shira^

New member
מה שאני אומרת זה ..

שאני לא מגיבה לדברים שכתבת-כי אם הייתי מגיבה היתה פה רעידת אדמה והמבין יבין בודאי... אז, עדיף שלא להגיב...

שולינקה

New member
ביקורת על מה שנכתב בפורום

רצוי וחשוב כדי לשמוע את כל הצדדים וכדי לחשוב על נקודות מבט שונות.הפורום"נראה כמו מפגש ביום הורים"? בהחלט כן,מרבית המשתתפים הורים לילדים בגן ומעלים שאלות בהקשר לסיטואציות הקשורות לאימוץ,ומה רע בכך?,אינך צריכה להרגיש אאוטסיידרית,נהפוך הוא,הייתי שמחה לשמוע את חוויותייך מהגן,אף שאיני יודעת כמה זמן עבר מאז.אין ספק שאם היה פורום למאומצים בלבד,אולי היה יותר רלוונטי מבחינתך(יש באתרים אמריקאיים),אך כל עוד אין,זהו הפורום היחיד לטוב או לרע עם זכות הווטו.

למעלה