אפשר להתיעץ ?

אפשר להתיעץ ?

לפני כחודש רכשתי זוג נעליים שנקרעו אחרי שהלכתי איתם 3 פעמים, החנות שבה רכשתי אותם תיקנה, בפעם הבאה שנעלתי אותם הם נקרעו אחרי 200 3 דקות שנעתי אותם. בחנות לא הסכימו להחזיר לי את הכסף. מה האופציות שלי כרגע לקבל את כספי בחזרה ?
 

odedg

New member
נעליים

שלום אמא של אפון! אכן, הסיפור ממש לא נשמע טוב. אם הם לא מצליחים לתקן, תוכלי לדרוש נעליים אחרות זהות ואם אין להם אז את כספך בחזרה.
 
אז זהו שאת הכסף הם לא רוצים לתת

ולתקן לא נראה לי שיש טעם, אני פשוט רוצה את כספי בחזרה, בחנות הם מסרבים כמובן, אני שוקלת לתבוע אותם למרות שזה נראה לי קטנוני, פשוט אין לי רעיון אחר איך להתעמת איתם.
 

odedg

New member
נעליים

שלום! אם הבעיה היא בנעליים ולא בשימוש בהם ושהוא רגיל, והתיקון לא עולה יפה ניתן לדרוש החלפה. אם אין או גם החילופין יוצאים פגומים, נראה שזכותך לדרוש כספך חזרה. ניתן להגיש נגדם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. דרך אגב מה הם מציעים?
 
למעלה