אפשר להתייעץ?

SHTRUDIDI

New member
אפשר להתייעץ?

בטח שמתם לב ששנת 2012 מגיעה לקיצה ולרגל המאורע חשבתי שנעשה פה מעין טקס נבחרי שנה של חברי הפורום.
אז רציתי לפרסם בקרוב הודעה עם קטגוריות שונות וכולנו נשרשר את הבחירות שלנו בקטגוריות.

ביינתיים חשבתי על הקטגוריות הבאות:
הרגע המרגש של השנה
ההדחה הכי מעצבנת של השנה
הקליפ הכי טוב
ההופעה הכי טובה
השופט הכי חתיך
השופטת הכי שווה
התוכנית הכי לא מעניינת השנה

כמובן שהרעיון הוא לבחור מתוך כל התוכניות שדיברנו עליהן השנה.
אז איזה קטגוריות הייתם שמחים להוסיף\להוריד?
ונכון שתשתפו פעולה ותצביעו (שאלה רטורית, מי שיגיד לא ייחסם לצמיתות
)

limors2

Well-known member
אצביע!

אבל שלא יהיו יותר מדי קטגוריות, או שאני אתעצל

LeAnnDylan

Well-known member
לא

סרייסלי. מי זוכר מה היה השנה בכלל

כל עוד לא אצטרך להציע מועמדים (חוץ מטוליסה לשופטת הכוסית) אין לי בעיה עם הרעיון.
אבל בשנה עקומה עם תוכניות מעפנות, אני לא חושבת שיש סיכוי שאזכור משהו (אלא אם כן פלטינום היט הייתה השנה?)

SHTRUDIDI

New member
תעשו יפה שלום לדילן

היא תיחסם בקרוב

וסירייסלי את לא יכולה לנסות להיזכר ולהצביע? ואולי פשוט לקחת רעיונות גם מהתשובות של אחרים

LeAnnDylan

Well-known member
להצביע זו לא הבעיה

אם תתני קטגוריות ואפשרויות ברור שאני אוכל להצביע.
הכוונה הייתה שאם את צריכה עזרה במציאת מועמדים לקטגוריות השונות אני לא חושבת שאוכל לסייע כי הדחקתי 98% המתמודדים והביצועים שהיו השנה. אני זוכרת רק כמה שירים של סקיילר ופיליפ שיש לי עדין באייפוד וכל השאר זה די נעלם...

SHTRUDIDI

New member
חשבתי על פשרה

אני אשקיע ואחשוב לבדי על קטגוריות ועל המתמודדים ובכל אחת תהיה אופציית "אחר", כך שמי שלא מצא תשובה מתאימה יוכל להגיב בתשובה אחרת ומי שהדחיק את כל מה שקרה השנה יקבל תזכורת בתשובות הכתובות. הולך?

M o n t i

New member
אצביע :)

אפשר גם להוסיף "השופט הכי מיותר","הדואט הכי טוב","התלבושת הכי גרועה"...ואם יעלו לי עוד אני אגיד...

SHTRUDIDI

New member
יופי של רעיונות

אשמח לעזרה למתמודדים לקטגוריית התלבושת הגרועה, לא עולים לי אסונות אופנתיים כרגע בראש.

M o n t i

New member
לא חסר בכלל...

התלבושות של ביאטריס,אני זוכר שהרבה שנאו את התלבושת של ג'סיקה שהיא שרה את טורן דה ביט אראונד,התלבושות של בריטני ובאמת באמת שאם תרצי אני אחפש עוד...ממש לא חסר...

למעלה