אפשר להתייעץ?

רומנteaת

New member
אפשר להתייעץ?

אני יוצאת עם מישהו כבר כמה חודשים. בהחלט נחשב רציני. מאוד טוב לנו, יש עליות וירידות כמו אצל כולם- אני לא אלאה אתכם. בגדול טוב. הוא כותב באיזשהו פורום, על בסיס די קבוע, ויצא לי כמה פעמים להיכנס לראות מה הוא כתב, בידיעתו, לא בעניין של לעקוב אחריו. וחשכו עיניי. הוא עוקץ אנשים, משתלח, יורד עליהם, מתנשא. פשוט נורא. דברים שאין להם שום איזכור במציאות, לא איתי ולא עם אנשים אחרים (יצא לי לראות אותו גם עם המשפחה ועם חברים). אני לא יודעת מה לחשוב. דיברתי איתו על זה והוא אמר שזה הסגנון שם בפורום הזה, וכך זה מקובל, סוג של הומור פנימי. אבל מאז נכנסתי שוב, וזה כל כך צורם לי. ממש לא נשמע כמו הומור או צחוקים. מה עושים?

לא עם כל מה שהוא מייצג

מבחינת דיעותיו את צריכה להתחבר אם אין לכך השפעה על הזוגיות שלך אז גילית שיש לו מסוגלות להשתלח באנשים וירטואלים so??????????

טובי66

New member
נראה לי שקל לו יותר בפורום, להיות האדם שהוא

רוצה להיות, כשבחיים האמיתיים הוא לא כזה..... למה אני מתכוונת, בפורום כל החברים אנונימיים ולא מוכרים ולא ידועים. ואילו בחיים היום יומיים הוא מוכר כנחמד וחביב בפורום קל לו יותר לעקוץ אנשים. ואילו בחיים הרגילים הוא לא יעשה זאת. ככה זה בכל פורום. פשוט פנים ואישיות אלומים......

r o n35a

New member
זה מזה פשוט

שני צדדים למטבע הצד הגלוי והצד המוסתר האפל. למזלך הצלחת לגלות את הצד האחר, שבוודאי בשלב כלשהו היה צץ. עכשיו שאת מכירה את תמונה כולה. החלטה שלך..

נו אז מה ?

גמני משתלח באנשים, עוקץ , יורד עליהם, כל מיני... כי ככה בא לי. במציאות אני אחר... אבל בפורומים אני מרשה לעצמי להיות - עוקצני, מריר לפעמים, הרבה הומור ציני, וכל זה בתור שעשוע בלבד. מציע לך לא לקחת את הפורומים כדוגמא .

תקשיבי יקירה ../images/Emo140.gif

אני גם יצאתי עם מישהו מהקומונות ואני עוד מנהלת קומונה מסוימת והבן שלי היה משתעשע בכתיבה וגם אני אף אחד לא ידע כמעט שאנחנו זוג אני לא שמתי לב לכל מה שהוא כותב ולא לקחתי אישי וגם את לא צריכה לקחת זאת אישית. אז משתעשעים במשחקי מילים ..מןך כדי דיונים גולשים לפעמים למקומות כאלה ואחרים. את צריכה לקחת את מראש בחשבון כשאת יוצאת עם מישהו מפורום או קומונה. שיהיה לך שבת קסומה וזוגיות פורחת.

היי,החלק החשוב והעיקרי במילה "יוצאת עם מישהו"

זה שאת יוצאת עם אותו מישהו על מנת להכיר אותו יותר טוב לטוב ולרע. אין ספק שבמהלך הזמן שתצאו תיתקלי בעוד דברים שלא תאהבי וכך גם הוא מין הסתם. הדבר החשוב והחיובי בסיפור הזה זה שהוא יודע שאת קוראת את מה שהוא כותב ולא מנסה לשנות או להשתנות כך שבעתיד במידה ו...... לא תגידי לא ידעתי,לא ראיתי,לא סיפרו לי וכ"ו. בבוא הזמן,תשבי יום אחד עם עצמך ותישקלי את כל בדברים החיוביים שלו מול כל הדברים השליליים שלו ואז תחליטי בצורה בוגרת או להמשיך את הקשר או לסיים אותו. ב ה צ ל ח ה ! ! !

cheshire9

New member
מי שמכיר אותי

יודע שאישיותי האינטרנטית לא זהה וחופפת לאישיותי בחיים.די סכיזופרני. יש קווי דימיון וחפיפה - אבל בפורומים למיניהם (פה זה כלום - לכו חפשו בהסטוריה של פורום סטוצים......) אני נהנה להשתולל ולהתפרק. יש סיפור של ג'ון סטיינבק על איש מושלם בעיירה בארה"ב- האדם הכי מוצלח בעיירה, עוזר לכולם, איש משפחה למופת. אלא שכל חודש היה נעלם ל 3 ימים ואף אחד לא ידע איך ולמה. עד שמישהו עקב אחריו כשיצא ל"היעלמות" החודשית שלו ומצא אותו שיכור כלוט על רצפת בית זונות מעופש בעיירה אחרת רחוקה. זה היה שסתום הביטחון שלו - כמו של סיר לחץ. זה מה שאיפשר לו להיות מושלם בשאר הזמן. אז תני לגבר להשתולל בדרכו הצנועה אם זה מה שעוזר לו להיות מה שאת אוהבת בשאר הזמן

cheshire9

New member
אולי

כשתמצאי את החבר שלך שפוך שיכור על רצפת בית הזונות לצידי תחשבי אחרת...... אבל שמחתי לעזור

cheshire9

New member
רושם לפני

אני מבין שאת ממש רוצה "לראות" את זה ..... מוזמנת. תביני גם את רומנטית. ותבואו שתיכן לאסוף אותי מהרצפה . אני די כבד. השאלה עכשיו - האם החבר של רומנטית גם בעניין - או מסתפק בכתיבה שנונה בפורומים כלשהם. רוצה לשאול אותו ?

אם כשרון ההתמצאות היוצא מן הכלל שלי...

בטח אגיע לבית זונות לא נכון
ומי יודע מה אמצא שם על הרצפה
(ממש רוצה "לראות" את זה... ממש "רוצה" לראות את זה... ממש רוצה לראות "את זה"... האסוציאציות שלי בלילה...מממ....עדיף שאלך לישון
)

למעלה