אפשר להתייעץ

ליאהה

New member
אפשר להתייעץ ../images/Emo35.gif

מעוניינת לשמוע דעות... הבת שלי (8.5) מתמרדת נגד הסדרי הראיה... (אמא, אני לא כדור...) מה עושים? בתכלס, אין לי בעיה שלא תלך לאביה אבל אחר כך היא מתחרטת שלא ראתה את אחותה הקטנה .. אז מה עושים? איך משכנעים אותה ללכת לפי ההסדרים שנקבעו? אולי העובדה שהוא לוקח את הילדים באופן מסודר רק לאחרונה ועד עכשיו היא התרגלה שלא הולכי לאבא גם משפיע.?

תלתלית3

New member
הסדרי ראיה

נועדו כדי לעגן את הריאה בין ההורה הלא משמורן וילדיו וכדי לתת להור המשמורן זמן לעצמו. אם הילד וההורה מסתדרים בדרך אחרת עדיף. הילדה וואביה צריכים לתאם בניהם מתי נוח לשניהם ואת רק צריכה לעודדץ אינך צריכה להיות חלק בעניין. תני להם לתפור אותו לבד. גם ילדי לפעמים הלכו/לפעמים לא, אני עודדתי אבל ההחלטה שלהם והיחסים עם אביהם תקינים. ילד איני פינג פונג. בהתחלה היו הסדרים של 3 פעמים בשבוע וסופ"ש פעם בשבועיים וזה העיק עליהם כי הם נתלשו מחבריהם, חוגים, שעורים וכדו'. הזמן ילמד את בתך ואביה מתי נוח לשניהם וכמה זמן. אגב אם אתם לא בכסח, ניתן שהוא יראה אותה בביתך ואת יכולה לנצל זמן זה לסידורייך, אז הבת לא נתלשת ממקומה. לגבי לינה בד"כ הילד מעדיף את מיטתו הקבועה ואפשר להבין, אז אפשר ללא לינה.

תלתליתושש../images/Emo4.gif

למא אמא עצבנה היום על כולם...... מה קרה מתוקה...?? מישו או משו עצבנו לך.....?

תלתלית3

New member
כרגע אני במחלה../images/Emo9.gif

אז כף לי לשוחח איתכם. במילא אני מנוטרלת.... הכל נאמר ברוח טובה, בהומור סרקסטי, בהמלצה חמה, ובעיקר בדיעה צלולה.....

לילי301

New member
מה קורה פה היום...

מה יש לך מהתלתלית, עליהום?? או רק חרם חברתי? רדו מזה, היא בסה"כ מנסה לומר את עמדותיה ויש לה הזכות. לא נעים לפגוש פה התנגחויות מיותרות. וכל זה דווקא כשכבר יוצא לי יום מקסים, מדהים ומשובב, אל תהרסו..בקשו סליחה ומיד!

../images/Emo192.gifלידיעתך... זה היה אתמול

היום למזלנו אנחנו פטורים מהעונש ניסית לספור כמה הודעות נפתחו בשם התלתול ? ולמה בכלל זה צריך להרוס לך את היום ? שיהיה לך יום כתום

Ima Adama

New member
"אימא אני לא כדור"

אני מבינה מהמשפט הזה שהילדה רוצה להביע את רצונה ואת דעתה. בגדול, אני בעד לאפשר לילד לקחת אחריות, ליזום - כמובן שצריך להסביר שלכל קבלת החלטה יש מחיר - דיון פתוח, הכי טוב. סוגיה שמצריכה דיון עם שני ההורים ובהתחשבות של המיגבלות והיכולות של שלושתכם. אחלה ילדה יש לך:) אם השינוי הוא רק לאחרונה, אז יתכן כפי שכתבת שמדובר בתקופת הסתגלות - אז פשוט הסבירי את היתרונות והחסרונות של שתי האפשרויות.

אז לדעתי

אין מה לעשות.חוץ מלהסביר ולדבר עם הגרוש שבזמן שיש לו את ההסדר ..ינסה לתאם אותו עם עיסוקיה.. במידה וזה יתבצע יש עוד כמה שנים שההסדרים יבוצעו אחר כך זה החברה...

למעלה