אפשר להתייעץ

s h i r k u s h

New member
אפשר להתייעץ../images/Emo35.gif

מאחר ואתם בעלי יותר ניסיון בזוגיות ממני, ואני מאוד מכבדת אותכם ואת דעתכם חשבתי להעלות פה בכתב משהו שקצת מפריע לי: לפני חודש בערך הייתי אצל החבר בסופ"ש, אנחנו גרים די רחוק ולכן נשארים לישון אחד אצל השני. נסעתי אליו באוטובוסים ויצא די יקר אבל ידעתי שזה שווה את זה כי רואה את המאמי שלי. מסתבר שהוא הזמין את החברים שלו אליו לברבקיו, ס22ה בכיף, אחלה רעיון ככה הכרתי אותם יותר טוב. הם נשארו לישון אצלו כי יש כמה שגרים טיפה רחוק והם נורא השתכרו ולא רצו לנסוע. מילא ישנו אבל נתקעו אצלו בבית כל היום ובקושי יצא לי לבלות שעה עם החבר שלי לבד, בקושי ראיתי אותו למען האמת ויותר ביליתי עם החברים שלו מאשר איתו. אם לומר את האמת, זה קצת הכעיס אותי כי עם כל הכבוד אליו לי אין מכונית ורישיון ונסעתי באוטובוסים ושילמתי די הרבה ואני סה"כ חיילת משוחררת בלי עבודה ובשביל מה? לבלות רק עם החברים שלו כל הזמן?? הבטחתי לו שאני אבוא אליו בסופ"ש ופתאום נודע לי ממנו שחבר שלו נוסע לחו"ל לתקופה ארוכה וכולם באים אליו (אל החבר שלי) ועוד הפעם ישנים אצלו. עכשיו לא לבוא אליו בסופ"ש לא יכולה כי הבטחתי כבר בשבוע שהיה לבוא ובסוף ביטלתי כי ידיד שלי הזמין אותי ליום הולדת שלו והיה לי חשוב להגיע, אבל מצד שני... ממש לא בא לי לבלות רק עם החברים שלו ולראות אותם משתכרים ועושים את השטויות שלהם (ותאמינו לי שזה לא כיף להיות בת יחידה בין מלא בחורים
- כל הגרפסים והשטויות הילדותיות שלהם). האם לומר לו משהו על זה, או ללכת ולספוג הכל בשקט?

polegra

New member
אני לא מאמינה בספיגה איטית

מה שאת סופגת בשקט בסוף יתפוצץ ובגדול על הדבר הקטן ביותר לכולנו יש איזשהו רף שאנחנו יכולים לספוג וחלב שתבזבזי את זה על משהו שבהחלט אפשר לדבר אליו בעבר חבר שלי גר בחיפה והתראנו רק בסופי שבוע אצל ההורים שלו ברעננה והיה יוצא שבמקום להיות איתי היינו עם המשפחה שלו עם חברים שלו ובקושי נשאר לנו זמן רק לעצמנו....אין מה לעשות כשחיים בזוגיות צריך את זמן הבועה הזה של ביחד לבד בלי הפרעות בלי חברים סתם להיות יחד גברים לא תמיד שמים לב לזה...והוא גם לא אמור לנחש לבד שזה מציק לך אני דיברתי איתו על זה כמה פעמים...לפעמים הוא לא הכי קיבל את זה..לפעמים היו ריבים אבל היום הוא יודע שאם הוא לא מחלק לי את כמות הזמן המינימאלית שלנו יחד בלי הפרעות אז אני אתנהג אחרת..פחות מושית...פחות אוהבת...כי כשאני שמה את כל הרגשות שלי על הולד במהלך השבוע אני צריכה לפרוק אותן עליו בסופ"ש ואם אין אפשרות כזו ותמיד יש סביבנו אנשים אני אהיה מאופקת רחוקה ומסוגרת אז פשוט לדבר ולהבהיר כי לצערי גברים עדיי ןלא יכולים לקרוא מחשבות....אנחנו כן...אבל זה בגלל שהמוח הגברי לא כזה קשה להבנה ;) טלי

s h i r k u s h

New member
טלי, תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

אני מאוד רוצה לדבר איתו על זה, ודי רמזתי לו שהעניין לא ממש מוצא חן בעיני. שלא תביני לא נכון, אני מאוד אוהבת את החבר'ה שלו ובשמחה אבלה איתם אבל... לנסוע עד לירושלים ובמקום לבלות איתו לבלות עם החברים שלו, שמשתכרים וכו' ועושים שטויות ילדותיות?? אז בסופ"ש שהייתי אצלו הייתי כל הזמן עצבנית באמת כי זה תיסכל אותי ופחדתי להעיר לו על זה. איך אני יכולה לומר לו משהו על זה בצורה שהוא לא ייקח את זה כאילו אני מנסה לנהל לו את החיים, הרי זה הבית שלו סה"כ לא שלי.

ShirShir

New member
../images/Emo140.gifשירקוש.......

פשוט תגידי לו שאת מאוד רוצה לבלות איתו. לבד. עם החבר שלך. ב-4 עיניים. ותראי איך הוא יגיב. אני תמיד בעד פתיחות וכנות מלאה. וחוץ מזה, למה שתסבלי
תעשי מה שטוב בשבילך

s h i r k u s h

New member
את צודקת...

אבל פוחדת שהוא יקח את זה בצורה לא נכונה ויחשוב שאני מנסה לנהל לו את החיים.

habubnik

New member
מתוקה, את ממש לוקחת את זה קשה

לא צריך לחפור בכל דבר. זו הבעיה שלנו, הנשים, אנחנו חושבות יותר מדי על כל דבר. דברי איתו בסבבה, בנועם. לא בגישה מתנצלת, אבל גם לא בתוקפנות. זוגיות זה מסלול דו סיטרי, וגם הרצונות שלך נחשבים. אנחנו יכולים לייעץ לך עד מחר, אבל הפתרון יבוא רק משיחה של שניכם ביחד. לא ככה?

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif + עדכון ../images/Emo13.gif

אז אחרי שהתלבטתי והתלבטתי והתלבטתי
והצקתי קצת לחברה בטלפון
החלטתי שחייבת לומר לו מה מרגישה. אז ממקודם לפנות ערב כשדיברנו אמרתי לו שאני רוצה לומר לו משהו אבל שיבטיח לא לכעוס עליי ואז שאלתי אותו מתי החברים שלו אמורים יהיו לעזוב ביום שבת והוא אמר שאחרי מוצאי שבת, אז שאלתי אותו אם אין איזו דרך שנצא והם לא ישנו אצלו או משהו כזה והוא הסביר לי שזה בעייתי כי הם גרים ביישובים דתיים ואי אפשר לצאת ולהיכנס עם מכוניות בשישי שבת, אז הסברתי לו שזה מפריע לי כל העניין כי אני באה לבלות איתו ולא רק איתם ושבפעם שעברה זה עשה לי לא נעים שכל הזמן הייתי איתם וכמעט ולא בילינו ביחד ושאני באה עד לשם כדי להיות איתו ולא איתם. הוא אמר שהוא ינסה לסדר משהו ושהוא לא ידע שככה אני מרגישה ושזה מפריע לי. מקווה מאוד שהוא יסדר משהו שהם לא ישנו אצלנו או שילכו על הבוקר כי אם הם כן יישארו לישון אני לא באה אליו בסופ"ש הזה. אז המון המון
לכולכם על התגובות ועל התמיכה

s h i r k u s h

New member
העיקר כל היום הייתי לחוצה מזה...

שיגעתי 2 חברות עם הסיפור הזה... מקווה שבאמת ימצא פיתרון לעניין ושהם לא ישנו אצלו...

ShirShir

New member
ועוד משהו........

ספיגה איטית?? מה את "ויוה"?!?! <אפילו מגבת מיוחדת כזו (כמו "ויוה") לא יכולה לספוג הכל... לכולנו יש גבולות>

יקירתי, אתם בהתחלה וכללים שנקבעים

עכשיו יוכלו לשגע אותך שנים בעתיד. לכן חשוב שתבנו את מערכת היחסים בצורה נכונה. אז להיות גלוייה ולא פוגעת. יש לך את החבר'ה שלך ואתם סחבקיאדה רצינית יחד וזה לא בדיוק מתאים לי. וזה בסדר, אני לא נפגעת ולא נעלבת. אבל זכותי לבחור לא להיות בתוך זה. כמו שאם אני אארגן ערב בנות וורוד ודביק, גם אתה לא תרצה להיות איתנו, לדון איזה גוון לק הכי הורס ומי כוכב הקולנוע הכי מטריף. (בכוונה מקצינה כדי שהקטע יהיה ברור).

s h i r k u s h

New member
עוד עדכון ../images/Emo187.gif

מסתבר שכשדיברנו על זה בטלפון, חבר שלו היה לידו והבין שאני אמורה לבוא ומיוזמתו אמר שהוא לא מגיע כי הוא לא רוצה להפריע ומסתבר שבכלל כל השאר לא אמורים היו לבוא בסוף. אז... בסופ"ש אני אצלו ומצפה לסופשבוע רומנטי ומפנק

למעלה