כן אני יודעת.. ויש שם עוד מלא רקעים מהממים...
O omer wild New member 18/10/02 #119 אני ינסה עכישו בכחול../images/Emo70.gif בהצלחה לי! ניסיון ראשון: |הדגש בהצלחה לי
O omer wild New member 18/10/02 #123 די נמאס לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני לא מנסה יותר..
ס ספיר לופילטו New member 18/10/02 #125 ל - rebeldELa אני כותבת גם שאלתי אותך את זה אני מקווה שהפעם תעני לי!! רציתי לדעת מאיפה את משיגה באתר שלך תמונות כל כך נדירות??????
ל - rebeldELa אני כותבת גם שאלתי אותך את זה אני מקווה שהפעם תעני לי!! רציתי לדעת מאיפה את משיגה באתר שלך תמונות כל כך נדירות??????
R rebeldEla New member 18/10/02 #127 יש תמונות ש..... אני מקבלת וסורקת.... ויש תמונות ששולחים לי את התמונות של לואיסנה למשל קיבלתי בפרטקציות מהיחצנים של מורדים....
יש תמונות ש..... אני מקבלת וסורקת.... ויש תמונות ששולחים לי את התמונות של לואיסנה למשל קיבלתי בפרטקציות מהיחצנים של מורדים....
א אולסן לובה New member 18/10/02 #132 לREBELDELA אולי לא ראית אבל שאלתי מאיפה את מכירה את היחצנים של המורדים או מישהם לא יהיו?
R rebeldEla New member 19/10/02 #172 אנשים זה פרוטקציות....ככה הכל בעולם נכון שפרוטקציות זה דבר רע...אבל ככה מתקדמים מהר יותר בלי הרבה מאמץ...
אנשים זה פרוטקציות....ככה הכל בעולם נכון שפרוטקציות זה דבר רע...אבל ככה מתקדמים מהר יותר בלי הרבה מאמץ...
ח חולה על בנחמין New member 18/10/02 #141 אוף!!!!!!!!!!!!!!!! |הדגש[URL='http://'] אוף!!!!!!!!!!! [/URL]סדגש|
O omer wild New member 18/10/02 #124 עדיין אפשר לשרשר לפה תמונות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif