אפשר להתחיל להמר

ירון ג.

New member
אפשר להתחיל להמר

בYES יש תוכנית חדשה שנקראת "באנזי" (אם אני לא טועה) תוכנית די רדודה ושטותית בה מציגים (לדוגמא) 5 גברים והצופים מהמרים למי יש פאה על הראש. הימורים בסגנון הזה (המהמרים עושים זאת באינטרנט) והנה 2 דוגמאות מאתמול בערב: 1. שתי זונות, האחת בלונדינית והשניה שחרחורת והצופים היו צריכים להמר מי גובה יותר כסף. המהמרים על הבלונדינית זכו! כל הכבוד! 2. 5 נשים יפהפיות יושבות על מיטה בתנוחות סקסיות, 2 מכוערים (ממש!) בוחרים אחת לפי התור (עם מי היו מעדיפים לללכת הביתה) וההימור? מי תשאר אחרונה ולבד? אתם חושבות שהאשה מוצגת כאן כאובייקט מיני בלבד או שמא כאשת עסקים ממולחת בדוגמא הראשונה ובעלת יכולת לבלוט בדוגמא השניה?

אמיר.

New member
מאיפה .. מאיפה ... (או שמא מהיכן ??

מגיעה התת- תרבות הזאת לכאן ?? האם יתכן שמוצאה בארה"ב ? ערש השיויון ??? מולדת הנאורות ?

ירון ג.

New member
דווקא לא!

המשחק במקורו (אני חושב) יפני לפחות לפי כל הסמלים והמנחים שמופיעים שם. אבל כל המתחרים הם אנגלים אז אני מניח שהתוכנית בריטית.

oren*

New member
מה לגבי הסידרה אי הפיתויים? בה בכל

מקרה האישה יוצאת שברירית ומסכנה ואילו הגבר חזק וגיבור. בפרק הראשון רוב הנשים בכו כשהיו צריכות להיפרד מבני הזוג שלהן - הגברים כמובן (אם נמשיך את הקו הסטיגמתי) נשארו אדישים. לנשים לקח זמן עד שהן התחילו להיפגש עם הגברים על האי. לגברים זה לקח בדיוק כמה דקות (עוד באותו ערב הם התחילו לחגוג). בתחילת הסידרה כל אישה וכל גבר היו צריכים לבחור את מי לזרוק מהאי (מי הכי נראה לנו שידליק את בן הזוג שלנו ויגרום לו לבגוד). לנשים לקח זמן לחשוב, הן עשו בחירה שקולה והגיונית - בסוף התברר שהן צדקו וזרקו מהאי את הנשים שהכי משכו את הגברים שלהן. הגברים הלכו ישירות על השריריים ביותר והבלונדיני - כאילו זה מה שמעניין את הנשים שלהם. מסתבר גם שאחד הזוגות השאיר בבית תינוק, חרא (סליחה על הביטוי) של חינוך. לחשוב שאמא שלך הולכת לאיזה אי טרופי ומשתרללת שם עם עשרים גברים שריריים? בשביל עשרים אחוז רייטינג ואפילו בלי לקבל פרס או תמורה ראויה כלשהי? שוב הגברים יוצאים בוגדניים וחסרי לב, שוב הנשים יוצאות מסכנות ובוכיות.

על סארקזם שמעת?

"באנזאי" היא תוכנית הומוריסטית של צ´אנל 4 הבריטי, שבאה לשים ללעג את כל התוכניות היפניות המטורפות עם תרבות ההימורים הנלוזה שלהן, והיא למעשה פארודיה עליהן. לעומת זאת, אני משוכנע שכשהעמידו 5 גברים, שלאחד מהם יש זין גדול ול4 דחפו גרביים לתחתונים והקהל היה צריך לבחור מי האמיתי, ובסופו של דבר הוא התפשט והראה את כלי זינו, לא חשבת שזה סקסיסטי. לפעמים הומור הוא רק הומור.

למעלה