אפשר להתבכיין קצת?

אפשר להתבכיין קצת?

לא לראשי!
התאומים בני חצי שנה, חולים מזה שבועיים, לא ישנים כמעט בכלל. בעלי מתרוצץ עם שלושת הגדולים (אם הייתי צריכה להיות עם חמישתם כל הזמן אין סיכוי שהיתי שורדת) ואני ישנה ברוטו חמש שעות בלילה, מתעוררת כל 45 דק לתינוק בוכה. אני קורסת, פגועה מאימא שלי וחמותי שדפקו לי ברז עצבני (לטובת הכלות האחרות), כרגע אני לא רוצה שהן יבואו אלי כי אני כל כך כועסת עליהן, גזלתי לבעלי כל דקת עבודה, הבית מטונף, אין לי זמן לשתות קפה עם הבעל וקצת לדבר איתו. אנחנו בהשרדות, נקודה.
זהו, שפכתי. יודעת שחוץ מאמפטיה אין דבר לעשות אבל אמפטיה זה המון בשבילי כרגע

לא לראשי!

שולחת המון המון אמפטיה!

מניסיון... חמישה זה תפעול לוגיסטי מרתק. מחנה הגדולים ומחנה הקטנים (גם אצלנו החלוקה היא בינינו על הקבוצות..) ותמיד אני אומרת שכשיש מחלה פתאום - הכל יוצא מהשגרה הכל כך מתוקתקת..
ליבי אתך על הלילות הקשים ויכולה רק לנחם שזה יעבור אוטוטו.
ועצה פרקטית- לא יודעת בני כמה הגדולים - אבל הם באמת יותר קלים. אולי תשאירי את הבעל עם הקטנים איזה אחה"צ (כולל מקלחות והשכבה) ותצאי עם הגדולים- קני לך קפה "טו גו" לכו לגינה. שבי על הספסל ושחקי עם הגדולים. זה אוורור מהתינוקות שאת חייבת אותו. ותחזרי כשהם כבר במיטה (גם אם יקומו אחרי שעה)
ולגבי החמיות - מבינה אותך מאד. גם אצלי זה הרבה פעמים כך. הולכים לאחרים כי למדו שאנחנו יודעות להסתדר. גם אם לנו יש 5!!!!
ויש גם סבא בתמונה? תנסי את הסבא- אני למדתי שזה פתרון מצוין עם הגדולים. הוא לא מתפעל תינוקות אבל הגדולים מספרים לו סיפורים והוא נמצא שם בשבילם. ואת הסבא האחיות והגיסות לא מפעילות!

רואה 6 6

New member
בני כמה הגדולים שלך?

כי אם מדובר בילדי ביה"ס או גן חובה,שווה לבקש שיארחו אותם לשעתיים,שלוש בתי חברים.
הבעל יהיה איתך ותוכלי להירגע מעט.
אצלנו זה דבר מקובל בקרב מי שנחשב אנשי שלומנו. בתקופה האחרונה אנחנו מארחים לא מעט ילדיי משפחה חברה בגלל הריון מתקדם. גם לאורך השנה עזרנו בזה לאחרים.
תחשבי על זה.

תודה אבל לא פרקטי

אני לא יכולה לבקש שיארחו שלושה, לא יכולה להתחיל לאסוף משלושה בתים שונים - אז קשה לי לראות איך זה ישים. הקטנה עדיין לא היתה בגן (בת שלוש) אז אין שפע חברים בני גילה.
רעיון טוב כעקרון

sefia

New member
אני זוכרת הודעות כאלו שאני כתבתי

ולי היו רק התאומים
עם חמישה ילדים בחופש זה קשה...

אין ספק שהמחות שלהם מוציאות מאיזון את כל הבית.
&nbsp
תמצאי זמן לאכול ולנוח טיפה אפילו אם זה אומר בתקופה כזו לקחת עזרה בתשלום. את חייבת לטפל גם בעצמך אחרת תקרסי איתם.
בשנה וחצי הראשונות שלהם הייתי חולה איתםיותר ממה שהייתי חולה בכלל חיי הבוגרים.
&nbsp
שולחת חיבוקים ומזכירה שזה עובר תוך כמה ימים

אוי

אוי ! שולחת ההההההההההההמון חיבוקים
תדעי שזה עובר ותתנחמי בבעלך שנשמע שהוא בעל מאד טוב
המון המון חיבוקים

מיאומאו

New member
אני הכנתי טבלת ייאוש

החופש הגדול הזה גומר אותי. שני "גדולים" אחד בן 5 והשניה בת 3 והתאומים בני 3 חודשים.
אין לי שנייה אחת לעצמי, אני עומדת להשתגע.
בעלי מנסה לעזור אבל אין כ"כ אפשרות כי מישהו צריך לעבוד.
הדבר היחיד שמנחם אותי שעוד 3 שבועות יהיו לי 6 שעות "רק" עם התאומים ואני אוכל לנוח קצת או לפחות לנקות את הבית.
&nbsp

קבלי חיבוק גדול

בסוף זה עובר, גם אם זה נראה שהסוף לא יגיע. אני חושבת שרוב המשתתפות בפורום כתבו בשלב כזה או אחר הודעה דומה. נשאר רק לזכור איך אנחנו נתנהג יום אחד כנהיה סבתות.
יש מצב לעזרה בתשלום? מישהי שתהיה קצת עם הילדים? תבשל קצת? תעזור עם הכביסות?

למעלה