אפשר להתבייכן קצת...
היי לכולם, הרבה זמן לא כתבתי למרות שאני כל הזמן פה,
אני מבולבלת, לא ממש מוצאת את עצמי עם המחלה הזאת -מבחינה תעסוקתית.
בצד הבריאותי יש קצת שיפור למדתי בשלוש שנים האחרונות איך לחיות עם המחלה כמובן אחרי לא מעט נפילות
מה שכן נוסף לאוסף הסימפטומים -תשישות ועייפות שלא עוברת לא משנה כמה אני נחה. אני כל הזמן עייפה.
כרגע אני עובדת כמזכירה- משרה זמנית שנפלה עלי מהשמים מעט שעות ומשכורת טובה. ואני באמת מרגישה קצת יותר טוב. הלחץ הכלכלי שהורג אותי קצת בצד עכשיו.
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי שאסיים את התפקיד הזה, אני לא יכולה להיות מזכירה לנצח.
אני עם תואר ראשון, רוצה לעשות ככ הרבה ולא יודעת בכלל איפה להתחיל.
אני צריכה עבודה עם מעט שעות ,בלי לחץ ומשכורת טובה לא נראה לי שהעבודה הזאת באמת קיימת!
כולם מסביבי אומרים לי ברגע שאמצע עבודה שתספק אותי אני אתעורר יהיה לי הרבה יותר קל ,ואני לא מצליחה לראות את זה.
איך אתן מסתדרות עם עבודה והמחלה? מה עושים עם העייפות הזאת?
תודה על ההקשבה וסליחה על החפירה
היי לכולם, הרבה זמן לא כתבתי למרות שאני כל הזמן פה,
אני מבולבלת, לא ממש מוצאת את עצמי עם המחלה הזאת -מבחינה תעסוקתית.
בצד הבריאותי יש קצת שיפור למדתי בשלוש שנים האחרונות איך לחיות עם המחלה כמובן אחרי לא מעט נפילות
כרגע אני עובדת כמזכירה- משרה זמנית שנפלה עלי מהשמים מעט שעות ומשכורת טובה. ואני באמת מרגישה קצת יותר טוב. הלחץ הכלכלי שהורג אותי קצת בצד עכשיו.
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי שאסיים את התפקיד הזה, אני לא יכולה להיות מזכירה לנצח.
אני עם תואר ראשון, רוצה לעשות ככ הרבה ולא יודעת בכלל איפה להתחיל.
אני צריכה עבודה עם מעט שעות ,בלי לחץ ומשכורת טובה לא נראה לי שהעבודה הזאת באמת קיימת!
כולם מסביבי אומרים לי ברגע שאמצע עבודה שתספק אותי אני אתעורר יהיה לי הרבה יותר קל ,ואני לא מצליחה לראות את זה.
איך אתן מסתדרות עם עבודה והמחלה? מה עושים עם העייפות הזאת?
תודה על ההקשבה וסליחה על החפירה