אפשר להתאהב תוך

שKקירה

New member
אפשר להתאהב תוך

3 שניות???? זה עוד לא קרה לי.... ---> קצת התכתבנו, קצת דיברנו בפון (ממש קצת כי אני אנטי). הוא מההתחלה פירגן והחמיא... ויאלה דייט ראשון, באמצע הדייט הוא שולח לי סמס שכתוב בו : זה רשמי אני מאוהב!!! מהשלוש שניות הראשונות.. הא? מה? לא הגיוני.. אני אפילו לא יודעת איך "לאכול" את זה! נכון שזה ממש לא הגיוני????

אני לא מבינה

את הקטע הזה ששולחים לך סמס תוך כדי הדייט.
אני כאן לידך!
מה העניין חמוד?

צלשלספק

New member
הומור.

לדעתי בכל אופן.

תחשי שאת בדייט שהתארך מעבר לצפוי, אתם יושבים במכונית שלו קצת שתויים בקטנה עד שתהיו כשירים לנהיגה ומקשקשים.
ואז (כל הקטע שאסור בתכלית האיסור שתשימי לב שהוא מסמס) את מקבלת ממנו סמס מצחיק שהוא הכיר מישהי חמודה, או שהוא בעניין, או שהיה לו ממש נחמד או ש...
לדעתי בתזמון הנכון (ומנסיון), תלוי גם אם שמרת את המספר שלו או לא - גם משמש גורם הפתעה, זה יכול להיות קטע קורע...

זה אולי כן

אבל פעם היה לי דייט, שגרר אותי לסרט (דייט ראשון) ובאמצע הסרט הוא שולח לי סמס שאלה: האם הוא יכול להחזיק לי את היד?
מה?
WHAT?
מדוע?
למממממממממממממה?
זה הכי לא חמוד שיש.

צלשלספק

New member
טוב, זה שונה לגמרי...

לא רק שמוריד, גם מעיד על בחור שלא יודע לקרוא את המפה וגם שימוש לא רומנטי בעליל בהודעת טקסט, טכני משהו. בעעע...

תראי,
כשאני לא יודע היכן אני עומד, בהנחה שהתזמון לעניין והכל אני שואל, לעיתים בצורה ישירה ספונטנית וגולמית מבלי לעשות COPY PASTE לפני לתוכן, כדי לדעת היכן אני עומד. אבל אף פעם לא בנושאים כאלו... ובטח לא בדייט ראשון או שני.

שולח יד לחיבוק בסרט, מקסימום חוטף ממנה כאפה

יש גם בחורות שלא מתביישות ליזום את הצעד הראשון, ובתזמון כזה מקורי שהותיר אותי פעור לגמרי
וכמובן מבסוט לאללה (בהנחה שאני גם מעוניין - ובד"כ זה היה כך והפוך, היא קראה את המפה - אני זה שחפרתי והיא זו שיזמה
)

וברצינות,
צריך לקרוא את המפה, יש איזה לימית מסויים לקרבה במקום ציבורי, לקרבה בדייט הראשון ב-מקום ציבורי, להרגשה הכללית אם יש משיכה הדדית
מעבר ל"רק" נחמד.

כמה שזה נשמע מורכב - זה פשוט לאללה, שום הודעת טקסט - רק הרגשה וחיבור נטו.

W a b b i t

New member
אבל

אם הוא היה כותב אחר כך שהוא התבלבל
והתכוון לשלוח לבחורה שבצידו השני?

צלשלספק

New member
זה תלוי

עד כמה חוש ההומור שלו מפותח ביחס לשלה, לעיתים כל המוסיף גורע.
צריך לדעת מתי לעצור - גם כשמדובר בהומור.

צלשלספק

New member
נראה שהוא בעניין לפי דברייך.

תייחסי לזה בהומור וכמחמאה, אל תתעמקי בזה כמובן מאליו, יכול להיות שאת לא הראשונה שהוא "התאהב בה" בהודעת טקסט אחרי שלוש שניות,
גם אני שלחתי בעבר פה ושם לבחורות במהלך הדייט הראשון לכשהתארך הודעת טקסט היתולית שהכרתי מישהי ואני בעניין או אם יש לה פקס בתגובה לשאלה התמוהה כי בא לי לשלוח לה טופס כתובה, רק שתרשום כמה
זה יותר כגימיק פרטי, הבהרת "אני בעניין" בדרך ציורית, והומור אישי ותו לא.
(כנראה הוא העתיק ממני ושינה קצת)

קחי את זה בהומור ותתייחסי לחיבור עצמו - והוא זה מה שקובע. גבר אקראי יכול להציע לך נישואים בדייט הראשון רק כדי להבהיר שהוא מעוניין בהומור או שמנסה לזרום למיטה..

שKקירה

New member
האמת זה מלחיץ ..

ברור שלקחתי את זה בהומור , וגם כייף לקבל מחמאות ופירגון.. אבל זה מלחיץ שהוא הראה לי בכמה צורות שהוא בעניין ואני עוד לא יודעת בכלל מה הכיוון.

צלשלספק

New member
תראי.

אם מדובר במקרה נקודתי סבבה.
אם הוא מפרגן מטבעו, סבבה אבל להדליק נורה אדומה אם הוא מפרגן לכל מה שזז.
ואם הוא אובססיבי ברמות על (וכן, גם נשים יכולות להיות כאלו
) - לברוחחחחחחחחחחח

הדבר יכול לרמז על אלו שחושבים שכוס קפה וחיבוק ידידותי = חתונה קתולית לנצח נצחים.

שKקירה

New member
תקשיב

היה קטעים שברור שזה הומור .. אבל אם הוא כבר הזמין אותי לדייט שני. וכבר שלח סמס שאני יחפש דירה לידי כדי שהוא יהיה קרוב זה לא נשמע לי כמו בדיחה... למרות שברור לי שהוא לא באמת יבוא לכאן ... טוב אולי אני סתם נלחצת פשוט בחיים לא נתקלתי בדבר כזה

אל תלחצי

תוחמאי.
צאי לעוד דייט ותראי לאן נושבת הרוח.
וכמו שצל אמר, אם הבנאדם באובססיה קיומית - סינורה חמודון!

צלשלספק

New member

אני מאמין גם במילים, כתובות או נאמרות. אבל למעשים בפועל שאני יוזם אופן טבעי, או לחילופין - הצד השני, וכמובן ההרגשה פנימית שלי, יש חשיבות גדולה עוד יותר מהמילים שנאמרו.

KUK NICK

New member
אני פעם כתבתי SMS למישהי

שהיה לנו דייט ראשון של 8 שעות, "מתגעגע.." 4 שניות אחרי שהיא יצאה מהאוטו.

KUK NICK

New member
מתי שהמטרה הייתה סקס

כמה שיותר מהר.

* אני לא מעתיק כלום.. הכול פרי מוחי..
אני חושב שפעם סיפרתי פה את האסטרטגיה שהיית לי בגיל 18 איך לנשק בחורה בדייט ראשון.. צריכים ללמוד אותי בבית ספר.

בעצם לא צריכים.. זה אסור.

למעלה