אפשר להשתמש ב x fonts

אלה2

New member
אפשר להשתמש ב x fonts

אלו גופנים עבריים שנכתבים בכתב מראה. את הופכת את שדה הטקסט כשאת מקלידה בתוכו. (flip horizontal) ואז זה נוח להקליד בתוכנה עצמה. בסוף בסןף -- את יכולה לשבור את הגופן ולהפוך אותו לעצם גרפי, או לסמן את emebed font, כדי שהמשתמש קצה יקבל את הפונט כשהוא ייראה את יצירתך זיפזפתי לך כמה פונטים כאלו, תתקיני אותם זה עובד פצצה, וכל שאר השיטות ממש מסורבלות לעומת זה נסי ותהני!!!

אלה2

New member
זאת הודעה לטלילה של נוח

אין פה אפשרות לצרף קובץ זיפ, וגם לו את הפונט עצמו sorry

תודה רבה!!!!למרות שזו לא היתה שאלתי

את יודעת מהיכן ניתן להוריד גופנים כאלו? שאלתי היתה- אני לא בעלת ידע באקשנס ואני לומדת עכשיו פלאש דרך הורדת קבצים פתוחים מהרשת ופרוקם אני מוצאת שזו עבורי דרך טובה יותר מלימוד סיסטמתי אבל פעמים רבות אינני מוצאת את הידיים והרגליים בהם בין היתר כי יש אקשנס וגם סיבוכי מובי קליפ בתוך מובי קליפ וכולי חבל שלא ניתן להעלות fla כי אז היה ניתן להכנס ולראות אבל אני מניחה שיש פה אנשים עם מספיק נסיון שכבר נתקלו בעבר בקבצים דומים ויכולים לענות לי גם ככה שאלתי היתה-פשוט לאיזה מקום בדיוק יש להכנס על מנת לשנות את הכיתוב שימי לב ששיניתי בעליון וזה נראה רע

אופיר @

New member
נא לשרשר הודעות -אלה

היי אלה נא לשרשר תשובות מתחת לשאלות ולא לפתוח מחדש. בפעם הבאה אני אהיה חייב למחוק את ההודעה כדי לא להרוס את הסדר של ההודעות בפורום. תודה אופיר

itaysad

New member
לא רק מעולה אלה הפתרון...

האולטימטיבי לבעיית העברית לאחר שעושים MODIFY TRANSFORM FLIP HORIZONTAL אפשר להמשיך ולכתוב ללא כל בעיה בעברית והתוצאות מידייות. אלה2 לימדת אותי משהו חדש לגמרי. נ.ב. יש לי פונטים כאלה אבל אני לא בטוח שהם חופשיים ולכן זה יכול ליהיות לא חוקי. תחפשו באתרים לפונטים בחינם אתם תמצאו המון.

אלה2

New member
שמחה תמיד לעזור Itayxas ../images/Emo68.gif

לגבי החוקיות של הפונטים: בזמנו חיפשתי את הפונטים האלו באתרי חינמים וא מצאתי, הפונטים שלי הם קנויים, גם אלו ששלחתי לרעם כחול, לא שמשנה לי לתת אותם. בעיית החוקיות אחר כך היא לא שלי.

itaysad

New member
טעות שלי.....

יש יתרונות בנוחיות אבל....גודל הקובץ יוצא יותר גדול

למעלה