אפשר להשתלב? :)

Harmes

New member
אפשר להשתלב? :)

שלום לפורום. שמי דייויד, בן 16 עוד מעט. יש לי חברה שהיא בגילי.....האמת היא שאנחנו ביחד רק בערך שבועיים-שלוש! לא הרבה זמן, אבל לא לקח הרבה זמן כדי להבין שאנחנו רוצים להיות ביחד.... אני לא ממש טוב בקשרים.אף פעם לא הייתי טוב. האמת היא שתמיד הייתי סטוציונר. אני מנסה איכשהו להעצים את הקשר שלי איתה, להגביר את התשוקה ואת האהבה. אני מאמין שזוגות צריכים לספר את הסודות שלהם, על העבר שלהם ועל הכל. לדוגמא, היום סיפרתי לה על כל מיני דברים. סודות. אחת מהם שאני ביסקסואל. היא שמחה שסיפרתי לה את זה. אני חייב להתוודות. בהתחלה לא ממש היה לי נוח עם הקשר החדש, אבל עכשיו זה השתנה. בשישי הזה יש לה יום הולדת. אני מארגן לה יום כיף ורומנטי בתל אביב. אני מקווה שיהיה טוב. הדובדבן על הקצפת יהיה ארוחה רומנטית שאני מארגן לה, על גג של מלון מול הים ומול השקיעה. מה אתם חושבים על זה? אני כמובן 'קצת' חלוד בנוגע לקשרים.....האם יש לכם עצות לקחת את הקשר שלב אחד נוסף? או פשוט להעצים אותו? תודה רבה לכם! :)

משוגעת17

New member
איזה חמוד!

נראה לי שאתה לא צריך עצות... עצם זה שאתה חושב על זה זה כבר עושה את העבודה! ואם אתה בכל זאת חייב... אז היום כיף שאתה מארגן לה זה חבל על הזמן. פשוט תמשיך לחשוב איך להפתיע אותה כל כמה זמן ואני בטוחה שזה רק יעלה חיוך על שניכם... אפשר לקחת אותה לטיולים בטבע או בערים, ארוחות בבתי קפה ומסעדות, סרטים, ים, באולינג, סנוקר, כל דבר שקורץ לשניכם... בהצלחה!

ברוך הבא../images/Emo13.gif

נראה לי שאתה עושה מעל ומעבר בהתחשב שזו רק ההתחלה של הקשר
. תהנו!

התענינות

החלק הכי חשוב בקשר ההתענינות. שאל אותה על דברים המענינים אותך בחייה האישיים, בדברים החשובים לה בחייה הרגשיים. התענין בחויותיה והשתתף ברגשותיה. פתח אתה ענין משותף.

למעלה