אפשר להשתכר חלקית?

blark2

New member
אפשר להשתכר חלקית?

נגיד אני רוצה להיות קצת ב-HIGH קצת בעננים אבל לא להיות חסר שליטה ועדיין לשלוט במה שאני עושה, איזה כמות צריך לשתות והאם זה אפשרי בכלל. אני בן 23. תודה

MaorCS

New member
זה שאתה בן 23 לא כל כך עוזר..

הרבה תלוי יותר במשקל מאשר בגיל, וגם במה אתה שותה. חוץ מזה שאתה היחיד שיכול להכיר את עצמך הכי טוב, אפילו אמא שלך לא תוכל להגיד לך כמה לשתות כדי להיות קצת ב - high פשוט תעשה נסיונות, תשתה קצת ערב אחד, ערב אחר קצת יותר, וקצת יותר. ככה תידע בדיוק אחרי כמה כוסות אתה קצת ב"היי" ואחרי כמה כוסות אתה כבר שפוך.

סער א

New member
זה גם עניין של משקל...

וגם חשוב מאוד אם אכלת לפני ומה אכלת אבל עוד עניין מאוד חשוב זה האם אתה רגיל לשתות אלכוהול או לא . מי ששותה קבוע מפתח עמידות גבוה יותר עם הזמן זה פשוט עניין של נסיון והרגשה .

LaDjA

New member
המלצה שלי - שתה לאט!

שתה בכמויות קטנות ועם הפסקות של לפחות 15 דקות בין משקה למשקה (במהלכן כדאי לשתות מים). שתה סוג אחד של אלכוהול. אל תערבב. כשתרגיש את תחושת ה"היי" מגיעה - תעצור. על שאלתך אי אפשר לענות. אני לא יכול לענות לך על שאלה כזאת לגבי עצמי, לא כל שכן לגביך. זאת כיוון שבנוסף לגורמים הקבועים יחסית (משקל, מין, רגישות) ישנם גורמים נוספים כגון עייפות, מה אכלת לאורך היום וכו' שישפיעו תמיד. לכן הצורה הטובה ביותר היא כמו שייעצתי - לשתות לאט. ועצה נוספת: כשאתה מרגיש את ההשפעה של אלכוהול מתחילה לפוג, אל תשתה עוד כדי להשהות אותה. למרות שהשפעת האלכוהול על הראש עוברת, שאר השפעותיו השליליות נשארות. כשאתה שותה עוד, זה כאילו שתית כמות גדולה בבת-אחת (מבחינת ההשפעה על הגוף).

סער א

New member
עוד דבר חשוב זה...

לדעתי הגורם החשוב ביותר , והמשפיע ביותר בגעה לתחושת ה"היי" זה המצב רוח , והחברה , האנשים שאיתם אתה נמצא תורמים המון להגעתך לתחושת ה"היי" את זה גיליתי עם החברה שלי כשאתה לבד אתה סתם משתכר , אבל כשאתה במצב רוח טוב עם חברים טובים או בחורה מדהימה לידך ה"היי" מגיע הרבה יותר מהר והוא הראבה יותר מהנה

MidNight Flame

New member
ותוספת שאני חש רצון להוסיף

עראק משקה שקיים משכבר הימים ולא הרבה אוהבים אותו בדור שלנו הוא אחד המשקאות שעושים את ה"High" הכי טוב שיצא לי להתנסות בו, High אבל עדיין בפוקוס ושמח

עוד תיאוריה

שאני מניח שיש לה ביסוס ביולוגי גם -- אני טוען שאלכוהול, ברוב המקרים, רק יעצים את מה שאתה מרגיש לפני ששתית אותו. אם אתה שותה כשאתה שמח, תרגיש שמח יותר (מן הסתם לא תרגיש שמח אם תשתה כמו אדיוט ותישפך, אבל הרעיון ברור) -- אם תשתה כשאתה מדוכא, תהיה מדוכא יותר. במקרים מסוימים, למרות זאת, השתייה תוביל אותך למעין כהות-חושים, לא לכאן ולא לכאן. אבל בד"כ, נדמה לי, זה פשוט מחזק מה שיש לך כרגע. ולכן, למשל, אם אתה עם חברים טובים, אתה נהנה. אם אתה יושב לבד בבעסה ושותה וודקה כמו מי-עדן, כנראה לא תהיה כל כך מבסוט.

night mistress

New member
מפריח/כה אותה..

>משחק מילים ואותיות..< כשאני בדיכאון אני דווקא מתרוממת מהר מאוד אחרי כמה כוסות יין..

Javelin

New member
הנה עוד תיאוריה

אלכוהול כידוע, גורם להרגשה של חום, למרות שהוא מרחיב את הורידים ובעצם מקרר אותנו. אותו דבר עם הרגשות, תרגיש שמח בהתחלה, אבל לאט לאט ההרגשה תתחלף.

למעלה