אפשר להשתגע...

Gefen

New member
אפשר להשתגע... ../images/Emo53.gif

בעלי ואני חיים בחור נידח בארה"ב.. הוא עובד ואני לא.. (מה חדש...) כי אין לי אישור עבודה פה.. הקיצר..הרי אפשר להשתגע מחוסר מעש.. ואני ממש קרובה לזה.. תוסיפו לזה עוד שני ילדים קטנים.. ומה קבלתם? רצון לחזור לארץ....(רצון שלי לפחות..) למרות שרע שם וקשה... ועלולים למות כל רגע מה עדיף..להשתגע? אז למישהו יש רעיון? עיצה? איך להעסיק את עצמי ולהיות מרוצה?? בלי להתחבר באינפוזיה לאינטרנט..כי אני כבר מכורה.. ובלי לחזור לארץ כי זו לא מציאה גדולה??? אשמח לדבר עם כל אחד..בעיקר עם נשים שאולי מצאו/מוצאות עצמן במצב דומה.. גפן

ד.ס.

New member
באותה קלחת...

גם נמצאת במצב-שיעמום-טיפוס על הקירות-וכו´ דומה את מוזמנת לכתוב לאימייל שלי: [email protected]

לNY

New member
וגם אני

אמנם בלי ילדים ובעיר גדולה, אבל בלי יותר מדי מה לעשות כאן

nicol

New member
אפשר להשתגע

הי גפן, שלחתי לך דואל , פרט לזה... לא נראה לי שפה יותר טוב, כרגע נראה שכל דבר אחר יהיה יותר טוב והייתי בשימחה מתחלפת איתך. זה מייאש כאן!!!

Gefen

New member
היי ניקול... ../images/Emo9.gif

איפה את נמצאת? תשאירי לי מייל שנוכל להיות בקשר..? גפן

einnor

New member
ואין קהילה יהודית איפה שכולכן

נמצאות ??? אני לאו דווקא מתכוונת לישראלים אלא ליהודים , אחותי נמצאת באיזה חור באף סטייט ניו יורק אבל יש בסביבה קהילה יהודית קטנה ( וגם קצת ישראלים שנמצאים באותו חור ) ויש לה אחלה חיים וחברים שם .... יותר מאשר היו לה פה בארץ והיא בכלל לא מגיעה לאינטרנט מחוסר זמן לכל הדברים ( וגם לה יש שני ילדים ) .

Fasul

New member
Open your mind

Find your passion and go for it ,that,s what America is all about. It´s easy to get lost in this country, It just offers way to many options and its hard to choose your path. Find your passion and look in to it, before you know it you will meet great people and feel more comfortable. We grew up in Israel and remember a lot of positive things though we must not forget Israel has alot to improve on.

33observer

New member
הלוואי עלי! יש לי ילד קטן ואני חרדה

לשלומו כל יום. בעלי יצא למילואים ואני לא ישנה בלילה. מרחוק נראה שבתל אביב הכל נפלא, תשבו רגע ותזכרו בפצצות, יש חופש גדול ואי אפשר ללכת כמעט לשום מקום, 33 מעלות ו75 אחוז לחות. מחירים בשמיים, פוליטיקאים מגעילים, ישראלים חוצפנים וגועליים חסרי נימוס ואכפתיות! אולי עכשו יותר טוב לכן?

למעלה