אפשר להשויץ קצת....?

ועל הקשר התאומי תרשו לי סיפור

ביום א' חגגתי לגל יום הולדת בגן , הוא ביקש שים יבוא גם - אבל זה בלתי אפשרי משתי סיבות : 1. יום הולדת של גל מגיע לו 100% אמא שפנויה רק אליו . 2. כיון שים במקום חדש יזקק לי באופן מוחלט אין מצב שאני אעשה זאת. דיברנו על זה כל השבוע , שיתפתי את הגננת והיא דיברה איתו גם , סוכם שהוא ילווה איתי את ים בבקר לגן שלו ואז נלך יחד ליום ההולדת בגן. עד כאן הכל נפלא . בשבת בערב חיפשנו תמונה של גל לגן , ואז הוא אומר לי "אמא אם ים לא בא איתי אני רוצה תמונה גדולה שלו שתשב על הכסא לידי ככה הוא יהיה איתי ביום הולדת " טוב כמובן התקשרתי לעדכן את הגננת שתתן לזה מקום כי זה חשוב לו . הכנו תמונה וכמובן שגל ביקש שיהיה כתוב שגם ים בן 4 (למרות שלים תהיה יום הולדת בגן שלו) והוא בכבוד רב הניח את התמונה של ים וואחר כך את שלו עם כל הדברים למסיבה . חשבתי שכבר עברנו את השלב הזה ... עבדנו השנה מאד קשה על הניפרדות של גל מים (הוא מכיל אותו בתוכו רגשית כמובן) וראינו כבר הצלחות , אבל כנראה שביום ההולדת זה מכה בו שוב .... אז זהו ככה זה גל שלי המתוק שכל כך רוצה לעזור לים ומשלם מחיר שבעיני הוא מאד כבד על הקושי של ים . אהה עוד דבר.... ביום שישי ארחנו לארוחת שבת משפחה של ילד מהגן של ים , מיד כשהם הגיעו והם מכירים את ים היטב ולהם יש ילד אוטיסט במצב קשה יותר , גל מסביר להם שים מבין הכל הוא רק מדבר לאט אז שלא יכעסו שיחכו בסוף הוא ידבר..... המתוק הזה .... הוא כל כך מגונן .... מתה עליו .... מצרפת תמונה שגל מסביר לחברים בגן על ים ועל התאומות שלהם אז מה הפלא שים מתקשר איתו הכי בעולם , הבוקר הם שיחקו משחק משותף , אחרי כן גל קרא לים לצחצח שיניים והם עשו זאת יחד - לפעמים הם פשוט מדהימים אותי . אריאלי

mayarel

New member
וואו מקסים

וממש כיף לשמוע על כזה קשר יפיפה
מיקה ורותם דיי חתול ועכבר אבל אין ספק שאין לאף אחד קשר כמו שלה יש איתו אפילו אם זה אומר לא לברוח כשהיא מחליטה לשבת קרוב קרוב.

doroniz

New member
סיפור מדהים ויפה

איזה יופי של סיפור ואיזה יופי של תמונות. עלו והצליחו.....דורון.

רוויטלג

New member
אני פשוט מוקסמת

עם כל הקושי שלך יש לך באמת מזל שיש ביניהם קשר מדהים, אני בטוחה שגל יעזור לים יותר מכל המטפלים האחרים, שרק תמשיכי להיות מאושרת משניהם.

yonitbrk

New member
אריאלי מדהים

פשוט מעורר קנאה, הקשר ביניהם. אצלי שני התאומים,כאמור, באותה הסירה, שניהם אוטיסטים, רק שהרמה שונה, ומכיוון שכך לעומר מאוד קשה לקבל את טל, למרות כל ההסברים. הוא פשוט די נאבק בקשר הזה שביניהם. היה רוצה שרז, הגדול, יהיה התאום שלו ולא טל. די מתעלל בו, כשאנחנו לא בסביבה, או לא משגיחים לרגע. רואה בו כתינוק, כבן הזקונים, למרות שההבדל ביניהם הוא רק 5 דקות. אז פשוט שימרי על זה , אהבה כזאת היא חלום . לפחות אצלנו.

נונינה1

New member
מחמם את הלב, בייחוד לי שגם לי יש

תאומים שאחד בספקטרום......... שלי כבר בני 10 ואפשר עדיין לראות את הקשר המיוחד בינהם (ולשמחתי גם הנורמטיבי....) עד היום כשאחד סובל השני מתחיל לבכות גם - הזדהות מוחלטת. תאומות זה גורל לחיים - הם היו ביחד לפני שאנחנו עוד הכרנו אותם... המון בהצלחה עם שניהם.

מתוקים ומדהימים התאומים שלך../images/Emo99.gif

איזה מקסימים הם והסיפור ממש מרגש- תמונות נהדרות
לגל יש מין מבט בוגר ואחראי בעיניים, כאילו הוא גדול כבר והתמונה במיטה מראה איך ים מתקרב לישון צמוד אליו- שזה ממש מקסים ומרגש.
כיף לקרוא על סיפור ההבה והקבלה שלהם ואני בטוחה שגל הוא הרווח הכי טוב של ים וים הוא נכס לאישיות המתפתחת של גל. המון הנאה ושמחה עם המקסימים שלך!!

ל י ל ך פ

New member
איזה מתוקים..

שתי כריות, אבל שני הראשים על כרית אחת.. תמונה אחת באמת יותר מאלף מילים!

גאמי

New member
אריאלי איזו תמונה מחממת

מדהים, אפילו אותה התנוחה. כל כך מתוקים השניים האלה

rutimay

New member
אריאלי, הם מדהימים.

גל כזה יאמיייי! הם דומים ושונים בו זמנית. כמו האחיינים התאומים שלי. הקשר ביניהם מזכיר לי מאוד את הקשר בין הילדים שלי, כולל הלינה המשותפת. שחר וירדן עד היום מתעקשים לישון במיטה אחת, ואת ענבל פשוט צריך להעיף פיזית מהמיטה שלהם - כי הם כבר גדולים והיא בת...

אריאלי- מקסים הקשר ביניהם

אכן ים נראה די שמח במסיבת חנוכה והעינים של גל , פשוט לצלול לתוכן , לא יודעת למה אבל איך שראיתי את התמונה שלו עלה לי בדימיון אותו בגיל חייל במדי צנחנים יושב ככה מחייך ושמח , עם העינים החודרניות האלה .

טל 0 0 0

New member
לאריאלי ולמאיה....

לא נכנסתי לפורום כמה ימים.... ואיזה כייף לפתוח את היום עם התמונות המקסימות של הנסיכים. תודה

חברים תודה רבה על המחמאות

איזה כייף של שרשור ישר התנפחתי כמו טווס גאה איזה כייף לי תודה אריאלי

למעלה