אפשר להשוויץ קצת?

r i c k i

New member
אפשר להשוויץ קצת?

שלום חבר'ה! רובכם בטח לא מכירים/זוכרים אותי; היו לי כמה הבלחות קטנות כאן, אך לרוב אני יותר מאחורי הקלעים. נהנית לפאזל ופחות לדבר. אבל היום, אחרי שחזר פאזל ממסגור, החלטתי לפצוח בשרשור קטן של שואו-אוף. 1. כי הפאזלים נורא יפים (לטעמי). 2. כי המסגרות (אותה מסגרת למעשה) מ-ה-מ-מ-ת (שוב, לטעמי). אז מצרפת קצת תמונות.

r i c k i

New member
../images/Emo41.gifהפאזל הראשון הוא של מודעות נוסטלגיות.

שמתי עין על הפאזל הזה כבר ממזמן ובהזדמנות שווה רכשתיהו. לפניו פיזלתי בעיקר תמונות עם משטחים גדולים של אותו הצבע וכאן הכל צבעוני ומלא פרטים ואותיות ואנשים. קלי קלוטו. אחרי מיון לא לפי צבעים אלא לפי ריבועי התמונות ופיזול עצמו זרם והכי כייפי ביותר! ולהלן התמונות...

r i c k i

New member
אחרי עשר דקות ../images/Emo8.gif

וסליחה על התחביר המחורבש בהודעה הקודמת! צ"ל: ... והפיזול עצמו זרם והיה כייפי ביותר!

r i c k i

New member
וסיפור המסגרת - אהבה ממבט ראשון ../images/Emo99.gif

מסגרת עץ ירוקה בסגנון מיושן משופשף. באופן כללי זה הסגנון שלי אבל, אחח, איך שהיא נולדה בשביל הפאזל. לא יכלתי לבקש יותר.

r i c k i

New member
Got to go! To be continued...

r i c k i

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת בנוגע למה מיוחסת הזריזות, אבל תודה. שני הפאזלים נרכשו בפאזלנד.

r i c k i

New member
את יודעת מה, אני בדרך כלל לא כזאת, אבל הפעם -

אני מסכימה

r i c k i

New member
../images/Emo41.gifהפאזל השני - ארבע העונות (2000 חלקים)

רמת קושי גבוהה יותר, אולם עדיין פאזל צבעוני וכייפי. אחרי מיון לצבעים ולמסגרות התחלתי בהרכבה לא של המסגרת, שכן כל חלקיה זהים, אלא מהמסגרות הפנימיות שבתמונה. בסה"כ, המיון היה מאוד יעיל. ולתמונות. מיון

r i c k i

New member
וסיפור המסגרת - הפעם, אהבה ממבט שני ../images/Emo8.gif

מה שקרה הפעם זה, שהפאזל יועד לחדר אחר (לחדר הטלוויזיה-מחשב, שהוא החדר שבתמונות) שיש בו הרבה כחול. עובדה זו יחד עם ההצלחה של המסגרת האחרונה, הביאו אותי לבחור באותה מסגרת עץ מיושן ומשופשף אבל בצבע תכלת בהיר. לצערי, הרומן הזה לא עלה יפה. העץ שהיה במלאי לא הספיק (עבר שבוע), העץ הוזמן במשלוח מאיטליה (עברו שבועיים), משלוח המסגרות הגיע אך - שוד ושבר - ללא המסגרת שלי (עברו עוד שבועיים), הבהירו לי זאת בטלפון (עוד שבוע), קיטטתי רגלי לחנות (עוד שבוע) וחזרתי לירוקה שלמרבה המזל שוב לא איכזבה (סוף הסאגה, כלומר המסגור עצמו - אחרי שבוע נוסף - שזה היה היום). למרות הסחבת אני מאוד מרוצה, כי העבודה ללא רבב והתוצאה מופלאה.

r i c k i

New member
../images/Emo41.gifהפאזל הבא

פאזל שהובא לי בהפתעה מאנגליה, ולמרבה ההפתעה גם מאוד מצא חן בעיני (ואני מאוד בררנית!)

r i c k i

New member
../images/Emo41.gifואם אפשר - מסקנה משעשעת שעולה מן התמונות..

כשהיד מפאזלת המוח יוצא לחופשה
ולראיה - מה שראיתי בטלוויזיה בזמן הפיזול: 1. במודעות אפשר לראות את הבובלילה לבית האח משתכשכת בג'קוזי
2. בעונות אפשר לראות את אלן
3. ובפאזל ישן (
) קליפ של בריטני
זהו. חוזרת למחתרת. היה כיף לשתף

למעלה