אפשר להרוג גנבים...

mikeg62

New member
אולי כדאי ללמוד משהו מסעודיה

הרי ברור שהגברת המכובדת גלאון דואגת לציבור בוחריה שסביר להניח שחלק נכבד מהם נמצאים ברשימת "נפגעי חוק שי דרומי" בפוטנציה, לכן אולי תסכים לאמץ את החוק ההומני והאנושי שמופעל בסעודיה ועוד כמה ארצות נאורות בדומיה,החוק שמתיר כריתת יד של גנב (או רגל או ראש או...). מה שנקרא מכל מלמדי השכלתי... בכלל, אולי דרושה חברת פרלמנט באפגניסטאן?

gilbola

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע. כמעט כל מילה

לא מאמין באפשרות זמינה וקלה לרכוש כלי נשק חם.

מומלץ מאוד לעשות מהם נכים

היום כל עבריין מחזיק מעצמו אלוף לא צריך לפחד מאף עברין צעצוע ולא מכאלה שנחשבים לרוצחים או כאלה שמשתייכים "לארגון פשע/'משפחת פשע" ואני בכלל לעשות חרם מאוד חזק על כל הסלבריטי שלנו.."משפחות פשע עלק".

ixmix

New member
עוד שלב באמריקניזציה.

אנשים פה מצחיקים, הם חושבים שהחוק הזה יפעל לטובתם. כן, אנחנו רואים בכל יום איך הליברליזציה שעוברת החברה הישראלית, האמריקניזציה ומותה בייסורים של מדינת הרווחה עושה לנו ממש טוב... לנו האזרחים בכלל ולאופנוענים בפרט. כמה טוב יהיה כשהמדינה תוותר על אחריותה כלפי האזרח, כשכל אחד ידאג לעצמו. כשאדם שרכושו נפגע יוכל לירות בזה שפגע ברכוש ולהיות חסין מאחריות פלילית. כמה טוב יהיה כשכל אחד ידאג לעצמו והסולידריות תיעלם, כמה טוב יהיה כשנשלם את עלות הביטוח האמיתית ללא סבסוד וכשהשוק לא יהיה מפוקח כלל על ידי המדינה. יהיה פה נהדר כשטיפול רפואי יותנה בתשלום העלות מראש ע"י הנפגע, כשמערכת הרווחה תמות ואיתה מערכת הבריאות. איזה כיף יהיה לגור במקום שבו מותר לירות ברועה צאן שנכנס לשטח של התנהחלות לא מגודרת, או לרעות בפינת נחלה במושב. אל תטעו, זה חלק מתהליך אמריקניזציה שמובל ע"י הליכוד. הפרטות, הרס מדינת הרווחה והפיכת ישראל למדינה ניאו ליברלית. תהליך לא מאד מוצלח, שאת פירותיו אנחנו קוצרים בכל יום. ואיזה טיפשים השמאלנים האלה, מה הם לא רואים כמה באמריקה טוב?

../images/Emo45.gif והמדהים הוא באיזו קלות אזרחים קונים את

החרא הזה ועוד מנפחים את החזה כמו רמבו. פשוט עצוב להיווכח כל פעם מחדש באיזו אוירת אלימות אנחנו חיים כאן. אנשים איבדו את הצפון.

C O L T

New member
אמת, אבל מה החלופות?

כן, אני יודע, זו שאלה רטורית. אפשר משטרה יעילה, אפשר גבולות סגורים, אפשר בתי משפט סבירים. אבל זה זעזוע אדיר למערכת ומאות אלפי אנשים חזקים במשטרה בצה"ל ובבתי המשפט שיכשילו את המהלך. אז כל עוד החלופות לא זמינות, מה עדיף? לעזוב את הכל בסטטוס קוו ולקוות לטוב?

Dungeon

New member
מה לעשות שהמשטרה פוחדת לטפל בערבים?

זה לא הגיוני שחקלאים ישלמו דמי חסות לערבים כמו שהיה כאן בתחילת המאה ה-20 עד שהוקם השומר. לפני קום המדינה זה גם היה כך-אפשר היה לירות בכל גנב שנכנס לך לשטח החקלאי וגם בטוח שזה היה כך כשהמשטרה רק הייתה בתחילת הדרך. בסך הכל מחזירים עטרה ליושנה.

C O L T

New member
נו, ברור, מערב פרוע יהיה לנו כאן בחסות הליכוד

ומספרים כמה טוב היה כאן לפני שנולדנו. הרי סתם ככה, פתאום, החליטו לוותר על אחריות של המדינה כלפי האזרחים, הכל בגלל כמה רואי צאן תמימים שנכנסו בלילה לשטח התנחלות לא מגודרת או פינת נחלה במושב, הרעילו את הכלבים, גנבו בקר וצאן, ציוד חקלאי וטרקטורים, סוף סוף נתפסו בפעם העשירית וקיבלו כולם חצי שנה על תנאי כדי לחזור ממש באותו השבוע לגנוב עוד קצת. ומי שהתנגד להם צחקו לו בפנים, אמרו לו ממש שיכולים גם לחנוק את ילדיו בשנתם ולרצוח את כל משפחתו, כי החוק מצחיק והם בעצם נציגים של ציבור עויין למדינה, אבל יכולים לקבל עדיין ביטוח לאומי ודיר בלאק מישהו יפגע באחד מהם, כי הם גם רבים וגם חזקים וגם החוק מגן עליהם, כי החוק לא רוצה אמריקניזציה ומערב פרוע. וכאשר מנסים לעשות חוק שיתיר לחלשים להתנגד ולא לקבל על הראש מכל הכיוונים, פתאום מתעוררים אנשי האור וצועקים הנה כבר הפכנו לאמריקה ותיכף הומלסים ברחובות כי לא היה להם ביטוח רפואי והכל חלק מתנהליך שרוצים לדפוק אותנו, באמת באמריקה רע, בגלל זה חלק ניכר מהעם שלנו ברח לשם והרוב היה בורח אילו היה יכול, אבל ככה זה מדינה קקה עם בעיות בלי סוף, אנחנו צריכים ללמוד מסינגפור, הרי אנו במצב דומה, מדינה קטנה ספוגה ומוקפת אוייבים, מה לא? וההפרטה באה לא בגלל שרצו לדפוק אזרחים אלא בגלל שמיעוטים מתעשרים על גב הציבור ישבו והרסו לעצמם, לא יכלו להתעפק וגנבו כל כך הרבה ועשו כל כך מעט שלא היה מנוס אלא להפריט. כמובן שצריך לעשות כל דבר בדרך הגיונית ואת זה לא עשו, כמו תמיד, מסרו את העובדים לקבלנים עשקנים. עכשיו עם חצי חוק-דרומי עלולים לעשות אותו דבר, גם יקבלו אנשים זכות להתנגד וגם יקבלו על זה שנים בכלא. ואני ממש לא מציבור המצביעים של הליכוד ולא בימין המפה הפוליטית בדעותי. עם זאת, אני מבין שצריך לשרוד ודרכים רעות עדיפות על אפס מעשה.

ז ר ח

New member
י"י

חוץ מהפוסטמה לא ראיתי "שמאלנים" אחרים מתנגדים. החוק נובע מפשיטת רגל של בתי המשפט והמשטרה.

SOLO TREKKER

New member
לצערנו מדינת ישראל כבר ויתרה על

אחריותה כלפי האזרח. עכשיו היא מוותרת רק על חלק מהמונופול שלה על שימוש בכח.

tykle

New member
ממה שאני מבין ממך...

אם יפרוץ לך מישהו הבייתה אתה תשב בחיבוק ידיים תסתכל עליו ותגיד: בבקשה קח כל מה שאתה רוצה אני לא אתנגד... בא חוק ומתיר לך לשמור על הבית שלך!!! שלא כל אדם יוכל להכנס ולעשות בו כרצונו...אז אתה מתלונן???? אני לא אומר ישר לירות בכל אדם..אבל עד היום גם אם היית תופס אותו ומרביץ לו- הוא היה יכול לתבוע אותך ובשביל זה הם לא מפחדים, עכשיו הגנבים יידעו שמותר לך לשמור על עצמך ורכושך ואולי זה יעזור קצת. אני מבין שאף פעם לא פרצו לך לבית ואתה לא מכיר את ההרגשה... אני אישית שמח מאוד על החוק הזה ומעודד אותו בשמחה.

כנ"ל לגבי גנבים שמעיזים לגנוב..חלקים מאופנוע

החוק הזה מצוין. ואת זה שמעתי משוטרים ברגע שהגשתי תלונה בפעם המי יודע כמה..כלפי השכנים הגנבים שלי שכנים שהורשעו בעבר על שוד בתי קשישים. השוטר אמר לי שאם אני תופס את הנער הגנב אסור לי בשום אופן להרביץ לו..ואפילו להרים יד כדי לתפוס אותו אם הוא מתחת לגיל 13.מעל גיל 13 מותר לי "לעכב" אותו.. וגם אז אני נושא באחריות פלילית אם יקרה לו משהו. אני בעד חוק שי דרומי ובעד לירות ברגלים של הגנבים ובעד לעשות בהם שפטים כדי להגן על רכושי בכל מחיר ולא משנה אם הגנב ערבי או יהודי או סיני. לקנות קטנוע חדש ולא לנסוע בו 4 חודש ולהחביא אותו כמו עכבר פחדן רק בגלל הפחד להתסבך בפלילים זה מאוד מרגיז. אין בן אדם יותר "חם" ממני כנגד גנבים ואני חם אש...לתפוס אותם על חם ופשוט מאוד להביא אותם לעולם הבא.. בגלל זה אימא שלי מתה מפחד שאני יביא את הקטנוע לבית.. וכל השכונה יודעת שהם סופר גנבים השכנים לא יודעים מה לעשות איתם אני רק מחכה לתקל הבא שלהם איתי... שכל אחד יתחיל לתפוס עצמו ביידים ולתפוס גנבים על חם..ולעשות בהם מה שצריך... רק אז המשטרה תכנס לפנאיקה וככה גם בתי המשפט. ואולי סוף סוף נראה משטר -וסדר במדינה שפועלת לטובת הגנבים.

C O L T

New member
יש לי מידע מדוייק עם גיבוי רשויות על גנבים

וכאלה גדולים, ממש גדולים, שעשו הרבה נזק ומילאו כיסים בכסף שלא שייך להם, גנבו מעניים, רעבים וניצולי שואה בין היתר. הייתי עושה להם את מה שאתה מציע, אבל היחידה לאבטחת אישים בשב"כ ככל הנראה לא תרשה לי.

h a j b i

New member
אבל המדינה כבר מזמן הסירה אחריות

אולי כשאתה גר באיזו עיר גדולה ומזמין ניידת אז יש סיכוי שהיא תגיע תוך זמן סביר (גם לא תמיד, מניסיון) אבל נראה אותך במקום שי דרומי מזמין משטרה לתפוס פורצים כאשר זמן ההגעה שלהם עומד בערך על שעתיים (אפילו המשטה הודתה). תנסה בגולן להזמין ניידת לאיזה שטח חקלאי כלשהוא ונראה תוך כמה זמן הם יאתרו את המקום. אגב, בלי שום קשר, "הרס מדינת הרווחה" זה הדבר הכי טוב שקורה פה כרגע, שאנשים ייקחו קצת אחריות, יתחילו לדאוג לעצמם ויפסיקו להשריץ ילדים על ימין ועל שמאל ואח"כ להתבטל בבית עם פרצוף מסכן של: "דפקו אותי, כוסאמו המדינה הזאת..."

wdsrk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן, בטח! אלו שמשריצים ילדים עכשיו יפסיקו בגלל זה! או שלא....

dblast

New member
הם משריצים מסיבה מסויימת

ואני לא אגלה לכם מה היא, בעוד כ10 שנים כולנו נרגיש אותה טוב מאוד...

למעלה