אפשר להקדים...

נעמי 1

New member
אפשר להקדים...

את ה28 לינואר... אוף..... כמה הם מזיינים במוח אוף... אוף... אוף... זהו... שמעתי לי מוסיקה ברזילאית... מי רוצה לרקוד איתי?

הלוואי ויקדימו....אני צריכה דחוף

כסף חחחחחחחחחחח 1500 ש"ח 8 שעות ישיבה בקלפי נשמע טוב אההההההה זה מה שאני ירויח באותו יום בתור מפעילת קלפי.... חבל שלא כל יום פורים חחחחחחח

nightroll

New member
../images/Emo6.gif חניייייייייבעעעעעעעעעעלללללללל

שמעת? בוא, נלך להרשם בעיריה.... חחחחחחחחחחחחחחחח אם זה באחריות של המועצה המקומית אז לא חשוב.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה צודק...

אין במי לבחור אבל בכל זאת עורכים בחירות במי לא לבחור חחחח אגב אני שמה פתק לבןןןןןןןןןן

איפה?

איפה את שמה אותו? את הפתק הלבן?

אם הרבה יעשו כמוך,

יהיו הרבה פתקים לבנים בים. יצטרכו להחליף שם הים. יקראו לו הים הלבן. בעצם, יש אחד כזה בצפון הרחוק. אולי גם לאסקימואים היו בחירות פעם?

nightroll

New member
את זה אף פעם לא הבנתי

ללכת עד הקלפי, לעמוד בתור, לחכות, כל זה בשביל לעשות אותו אפקט כמו לא ללכת בכלל...

nightroll.....

אני לא הולכת במיוחד עד לשם על מנת לשים את הפתק הלבן.... אני ממילא שם יעבוד באותו היום

נעמי יקרה ../images/Emo39.gif

האמת אני מת על זיוני השכל האלה , תראי איך אלה שמביטים אלינו ערב , ערב מהמרקע "הפוליטיקאים" זוחלים על גחונם משפילים את עצמם , בחנופות לכל אחת ואחד רק שיקשיבו להם ויעשו להם טובה שיצביעו עבורם בפריימריז . בכל מקרה גם אני למרות הכל מת שיעבור העשרים ושמונה לינואר נהיה יום אחרי והשקט יחזור למשכנינו . בכל מקרה נעמי אני מוכן לרקוד ריקוד ברזילאי , מתי הקרנבל ? להשתמע , יהונתן .

למעלה