אפשר להצטרף? אני זהבית (או כמו שטל אומר ז'בט) בת 15 היי מלכישוע
B B o N u s New member 1/5/07 #2 ז'בט אני מצטער אי אפשר להכנס, המועדון מלא. אבל אם את מתעקשת XD מה קורה? ואת מבטיחה לא לעזוב כל כך מוקדם כן? טל
ז'בט אני מצטער אי אפשר להכנס, המועדון מלא. אבל אם את מתעקשת XD מה קורה? ואת מבטיחה לא לעזוב כל כך מוקדם כן? טל
G go goldi New member 4/5/07 #9 תגידו למה יפה שלום?../images/Emo12.gif רק אני לא הבנתי(למה באתי לכותב אהבתי? ) את המשפט?
W Witchcrafts New member 4/5/07 #6 ברוכהבאה! ^______^ אני יסמין ואני חולה בתזמון מעפן לגמרי. דמות אהובה? שנואה? איזור מגורים? משהו שהיית רוצה לשתף אותנו בו עלייך? שהות מהנה!
ברוכהבאה! ^______^ אני יסמין ואני חולה בתזמון מעפן לגמרי. דמות אהובה? שנואה? איזור מגורים? משהו שהיית רוצה לשתף אותנו בו עלייך? שהות מהנה!
G go goldi New member 4/5/07 #7 אמ...../images/Emo122.gif דמות האוהבה-סנופקין הוא שקסי!! שנואה-מומין אמא, היא מעצבנת אותי! מגורים-שם או פה (אני מנסה להצחיק את עצמי ) ליד רחובות שזה אומר עקרון למי שמכיר זהו.
אמ...../images/Emo122.gif דמות האוהבה-סנופקין הוא שקסי!! שנואה-מומין אמא, היא מעצבנת אותי! מגורים-שם או פה (אני מנסה להצחיק את עצמי ) ליד רחובות שזה אומר עקרון למי שמכיר זהו.
ע עינבי ארנבי 1 New member 7/5/07 #10 ברוווכייתת../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif אני עינב שהות מהנה