אפשר להצטרף?

אמממאאא

New member
אפשר להצטרף?

נעים להכיר,אמממאאא,מגדלת בכיף (בד"כ...) אבבבאאא אחד ושישה זעטוטים
. עבודות ה
כמובן לא נגמרות ובמילים אחרות אני הורסיה המודרנית והנשית של סיזיפוס... אני מאד אוהבת סדר וניקיון אבל לא מצליחה שתמיד יהיה אצלי נקי ומסודר. לאחרונה נחשפתי לשיטת פליי ליידי ומאז אני מנקה כל ערב את כיורי המטבח כל בוקר את השירותים,מקדישה 5 דקות ביום (שמים טיימר) למשימה של להוציא מהבית דבר מיותר,כל ילד שאני מעירה מיד אני מסדרת את המיטה שלו וזה עובד נהדר. כיון שאני בבית עכשיו בחופשת לידה אז אין ערמות של כביסות כי אני מיד מקפלת ושמה במקום אבל לא תמיד זה כך. היום המשימה שלי היתה עם 2 בנות בנות 9 ו 5 הוצאנו מהארון את כל הבגדים בצורה מסודרת על המיטה וכל מה שהן לא לובשות הוצאנו,נהיה מקום בארון. מה שווה לשמור אשמור ואת השאר אעביר לנזקקים. איפה נקודת התורפה שלי? כל מיני דברים שאין להם מקום. אני גרה בשכירות ואין מספיק מקומות אחסון הפתרון "ישן מפני חדש תוציאו" כל בגד שאנחנו קונים חובה להוציא אחד ישן מהארון ולהעביר לנזקקים. הפרויקט הבא הוא הנעליים בלי נדר בשבוע הבא אעשה סדר בנעליים ואזרוק מיותרות. אשמח לקבל טיפים מאחרים לילה טוב

ליזקוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני זוכרת את החתימה שלך מפורום הנקה (נכון?). איך שאני מתגעגעת לתקופה ההיא...

ברוכה הבאה - הבנתי נכון?

שישה ילדים? אשת חייל!!! כל הכבוד לך. תזכו לבריאות ונחת.

I Was Hoping

New member
ברוכה הבאה! איזה יופי ../images/Emo13.gif

גם אני מנאמנות הפלייליידי ועובדת לפיה. היא פשוט משנה חיים לדעתי. כל הכבוד לך שאת מספיקה הכל עם שישה ילדים, זה ממש מדהים!

iditush forever

New member
ברוכה הבאה

וכל הכבוד לך שאת מצליחה לשמור על בית נקי ומסודר, עם שישה ילדים!! אין ספק שתהני כאן בפורום, הוא אחלה.

נועית10

New member
../images/Emo91.gifשלי

הרעיון להוציא ישן מפני חדש זה אחלה! לגבי מקומות איחסון: ממליצה לך לנצל כל נישה בבית פנויה לשים מדף, ארון, שידה או לאחסן. למשל בד"כ בארונות בגדים למטה יש מגירות אז אפשר לאחסן שם נעליים. אפשר לרכוש ארון נעליים ממש צר שלא תופס הרבה מקום ולאחסן בכניסה לבית או במסדרון ולא מפריע למעבר. נעליים חגיגיות שיש להן קופסאות אפשר לאחסן בארון הבגדים במדף שמתחת לתלייה, תמיד יש שם מדף פנוי שאין בו כלום. אפשר לאחסן את הקופסאות נעליים או מצעים מתחת למיטה בארגז מצעים ואז זה חוסך לך מקום בארון הבגדים. אפשר לשים בבית בכל מיני פינות קולבים לתליית תיקים, מעילים, מטריות. קולבים זה תמיד אחלה, קולב במקלחת,קולב בכניסה לבית, קולבים על הדלתות בחדרים. לדעתי להכנס לסדר גם עם המשחקים של הילדים והספרי קריאה-לבדוק מה בשימוש ומה לא ומה אפשר למסור ומה אפשר לשמור. אני חושבת שסדר רצוי להכנס בבית בכל התחומים לא רק בתחום הבגדים והנעליים. למשל במקלחת לאחסן שם מגבות בתוך ארון מתחת לכיור-חוסך מקום בארון הבגדים. את כל התמרוקים והכלי רחצה אפשר לאחסן במדפים לתלייה במקלחת. במטבח להקצות מגירה למגבות המטבח. פשוט להכניס לבית כל מיני אביזרים קטנים שיכולים לסייע לך בארונות ובחדרים.

למעלה