אפשר להצטרף?

אפשר להצטרף?

שלום לכן. אני עוקבת אחרי הפורום כבר זמן מה והרגשתי שהגיע הזמן להצטרף. למרות שאנו מנסים כבר 8 חודשים (ללא עזרה) להרות את מס´ 3 שלנו, אני מרגישה שבעצם זו רק תחילת הדרך. בשבוע שעבר עברתי צילום רחם (ממש לא סיפור) ולהפתעתי בתחילה לא ראו בכלל חצוצרות. הרופא קצת "דחף" והצליח לפתוח עם הצינורית או הנוזל את צד ימין אבל צד שמאל נותר חסום. בדיקת הזרע שעבר בעלי גם היא לא היתה מבריקה במיוחד, כך שאפשר להגיד שאנחנו לא נופלים בקטגוריה של ה"בלתי מוסברים" תוסיפו לזה את הגיל (כמעט 41) וזה כמעט הגיוני שיקח לנו הרבה זמן. בפעמיים הקודמות (יש לנו בת 6 ובן כמעט 3)לקח לנו 6-8 להכנס להריון באופן טבעי (בעזרת ערכות ביוץ בלבד). הפעם הרגשתי מההתחלה שזה כבר לא אותו הדבר. הגיל מתחיל ללחוץ (בגיל 35 לא לחץ לי כלום...)ואני כבר מוכנה לקפיצת המדרגה שכרוכה בהתערבות הרפואית והטיפולים. כרגע אני מטופלת אצל ד"ר רבינוביץ ברמת מרפא ויש לי פגישה איתו ביום א´ הקרוב ונראה מה הוא יציע. עד כמה שאני יודעת, ניתן להרות גם עם חצוצרה בודדת, ולא הייתי רוצה להתחיל ישר מהתותחים הכבדים, אלא להתחיל עם הזרעה ולראות איך זה עובד. כל עצה, טיפ והמלצה יתקבלו בשמחה.

אפשר להצטרף ועוד איך ברוכה הבאה

מאחלת לך שהדרך לילד השלישי תהיה קצרה ומהירה, תלכי לרופא ותשמעי מה יש לו להציע, לפעמים הרצונות שלנו לא בדיוק מתאימים למצב, אנו רוצות משהו אחד אבל המשהו האחר טוב יותר, לכן, אין כמו להתייעץ עם הרופא, ומה שלא תחליטו שיעבור בקלות וב-
, ובמהרה תצרפי למשפחתך החמה והאוהבת תינוק/ת מתוק/ה וחמוד/ה. מאחלת מכל ה-
עם
גדול. ט"ו בשבט שמח.

היי ברוכה הבאה

לאור הצלחותייך הקודמות, נקווה שגם הפעם תבשרי בשורות טובות ובקרוב שהות קצרה עמנו בפרדס ובהצלחה גדולה. אפשר להיכנס להריון גם עם חצוצרה אחת. זוהרה

לילךפ

New member
../images/Emo32.gif עידכון מהאולטרסאונד...../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

אז ככה הזקיקים קטנים לא משהו מתפתחים לאט יחסית מהפעמים הקודמות אבל כמו שהרופא אמר לי שיתפתחו לאט אבל בטוח וטוב כואבת לי הבטן ויש לי גודש בסינוסים חוץ מזה הכל רגיל רציתי לדעת אם מישהיא יודעת משהו על בדיקת דם של בלוטת התריס אני סובלת מיתר פעילות של בלוטת התריס אבל עכשיו הבדיקות שלי הן: 0.03 > TSH כשהנורמה היא: 5.5 - 0.35 ואני מצרפת לכם קובץ לגבי פריון בכלל משהו לקרוא לשעות הפנאי. אז ביי בנתיים לילך

נועם@בת

New member
לאט אבל בטוח ../images/Emo60.gif

כל פעם מגיבים אחרת, בעיקר כשמשנים חומרים. תשתי חם, ותנסי להוריד מהתפריט מוצרי חלב- זה יכול להוריד את הגודש בסינוסים. לצערי אני לא מבינה בתוצאות הבדיקה שציינת. שיהיה רק בהצלחה
נועם

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

טוב למצוא עוד אחת שבגיל 35 עוד לא לחץ לה
כל בעיה לחוד אינה קריטית, אבל כנראה הריון ספונטני הוא כבר בעל סיכוי נמוך. נראה שמה שהצעת הוא הפתרון המתאים. מן הסתם הרופא יציע איקקלומין או זריקות גונל/מנוגון כדי להגדיל את מספר הזקיקים, ולהגדיל את הסיכוי שיהיה ביוץ בצד החצוצרה הפתוחה. הזרעה אכן תעזור לזרע עמום לחזור ולקבל את הברק שלו. מה לגבי בדיקות הדם? האם הפרופיל ההורמונלי שלך היה תקין? בכל מקרה תקפידי שהרופא יעשה מעקב זקיקים ובדיקות דם במשך הטיפול, ולא יסתמך על המזל בלבד. עוד מעט יגמר החורף, ושוב יתחיל אביב של הריונות. נקווה שתהיי אחת מהן
נועם

תודה על קבלת הפנים והאיחולים

לשאלתך, בדיקות הדם שעשיתי הראו ביוץ (וכך גם הראה אולטרהסאונד לפני כחודשיים). עוד לא יצא לי לעשות בדיקות דם של יום 3. זה מן הסתם יהיה הצעד הבא. אכן אקפיד שיערכו בדיקות דם ומעקב זקיקים לפני כל טיפול. מה שכן, אני מודדת חום בכל בוקר ומתעדת את התוצאות באתר fertilityfriend.com(יופי של אתר) , עוקבת אחר מיקום צואר הרחם וההפרשות, מה שנותן לי אינדיקציה די טובה על איפה במחזור אני נמצאת ומה קורה בגוף שלי. אני מאמינה גדולה בשיטה הזו (BBT) שנותנת לנו הנשים מינימום של שליטה וידע על הגוף שלנו, הפוריות שלנו ומה קורה איתנו, במקום שהרופאים שולטים בני ביד רמה. כידוע ידע + כוח אשמח להרחיב אם זה מעניין מישהי, למרות ששמתי לב שבארץ לא כל כך מתייסים לזה כל כך ברצינות ובכבוד. שמחה להצטרף אל החבורה החמה שכאן. בהצלחה לכולן!

נועם@בת

New member
השיטה שאת מציינת מאתרת

די בוודאות את יום הביוץ, אבל בגילנו יש חשיבות לבדוק רמות אסטרדיול והורמוני ביוץ, כדי לוודא שהמערכת עובדת כמו שצריך, שרמת FSH עדיין תקינה, ומאגר הביציות שלנו עוד מתפקד. בכל מקרה, נשמח לקרוא כאן הסבר מלא למעקב שאת עושה אחר הביוץ. אל תתביישי להכניס הודעה שמנה וארוכה. שי המון נשים שנמצאות רק בתחילת הדרך, ומעקב אחרי הביוץ יחסוך להן הרבה מתח (והרבה מקלוני ערכות). נועם

רומי 007

New member
ברוכה הבאה

ושיהיה בהצלחה ובקלות. מאוד סיקרנת אותי עם האתר אבל אני מוכרחה לסייג ולומר שהתרשמתי שזה לא אתר לבנות עם בעיית פוריות אלא אתר שנועד להקל על מי שמנסה להכנס להריון באופן טבעי. אלמנטים כמו מדידת חום השחר, מיקום צואר הרחם והפרשות לא כל כך רלוונטים למי שלוקחת תרופות שממילא משבשות או מדכאות את כל המערך ההורמונלי. אז לצערי, לרובנו זה לא ממש רלוונטי. מה שכן רלוונטי זה ההקשבה לגוף ולאינטואציות ובחשיבות של זה כולנו מכירות כאן.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אין לי עצות או המלצות, אני רק יכולה להגיד לך שלמיטב ידיעתי אפשר להכנס להריון עם חצוצרה אחת שיהיה בהצלחה עם מס´ 3 !!!

למעלה