אפשר להצטרף?

Luzer on earth

New member
אפשר להצטרף?

אני שומע בליינד גרדיאן , אירון מאידן , אליס אין צ´יינס וגם בלאק.. (לא ממש הולך ביחד .. לא נורא) אפשר להצטרף? אני מבטיח לא להציף... וגם יש לי עוד מה ללמוד.. וד"א לימפ ביזקיט ולינקין פארק אם אפשר לומר בעדינות לא הכי טובים.. לוזר

Sham 69

New member
אתה בסדר או משהו?

זה נראה כאילו הפורום עושה לך טובה בזה שאתה מצטרף ..

ed547

New member
חח.. מילית טופס קבלה? אם כן

תבוא אותו למזכירה שם בצד ותגיד לה שאתה מציע מועמדות להיות חבר בפורום משובח ונעלה זה ואולי רק אולי ואחרי שיקולים מרובים נחליט אם אתה עונה על דרישותינו הגבוהות והלא כל כך סטאנדרטיות או לא ואחר כך נחליט אם אתה היפי או טרו מטאל ווריור שיכול להוסיף לפורום..
טוב די עם ההסתלבטויות. ברוך הבא לפורום. אם לומר בעדינות לא חידשת דבר וחצי דבר בקשר ללינקין פארק אבל לא משנה.. מקווים שתהנה משיהותך בפורום רוק ומטאל זה(רוצה בוטנים? לא משנה..)

חולוני

New member
לא לשכוח בדיקות רפאויות בחדר הסגול.

להביא רזומה, תעודת זהות, כובע עם 3 פינות, ופרד דארסט על האש אחד. ואז אולי תתקבל ליחידה לקראת קבלה לפורום רוק ומטאל בתפוז. בהצלחה.

Luzer on earth

New member
אוף.. דווקא היום שחכתי ללבוש

את צמיד השומן המיותר... ואני לא אוהב פראדים על האש! אם כבר מאודים ברוטב צ´ילי מתוק דבש עם טיפלה חומצה רותחת.. לוזר

*Dark Of Night*

New member
חרטיס מועדון ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

חרטיס מועדון בקשה! יש?!
ברוך הבא, אתה לא צריך רשות מאף אחד פשוט תשתלב וזהו... Dark

אני123

New member
אני סתם מבקר פה

ורק רציתי להגיד שלהגיד שלימפ ביזקיט ולינקין פארק לא הכי טובים זה מאוד מאוד מאוד עדין!.... לינקין פארק הם חבורת ילדים מפגרים ובלי הרבה כישרון שקהל היעד שלהם הוא ילדים בני 14 שמתלהבים ובטוחים שמה שהם שומעים זה מטאל ואני לא חושב שיש צורך להרחב בעניין לימפ ביזקיט צריך רק להקשיב לשירים האינפנטילים שהם שמים בmtv כמו רולינ וכל שאר החרא שההם הוציאו.....

sihaya

New member
לדעתי

(ושמתי את המילה דעתי כי באמתת אין לי כוח לוויכוחים) לימפ ביזקיט הוא הכי אבל הכי עלוב בעולם !!! עם לינקין פארק אין לי רומן אבלללללל אין לי שום דבר נגדם הם יכולים לחיות :)) LOL:)

למעלה