אפשר להצטרף?

גליתT

New member
אפשר להצטרף?

יש מקום? הייתי היום בשיעור סאידו קראטה, יותר נכון בהתבוננות, והייתי פשוט מוקסמת! בקושי יכולתי להוציא את עצמי משם... אני כל כך נרשמת! מישהו פה לומד/עושה את זה גם? אני די בורה בזה כרגע אבל אני אשמח להצטרף למעגל העוסקים בזה. האמת היא שבכיתות א'-ב' למדתי קראטה אבל הפסקתי... אה ועוד שאלה קטנה, יש פה גם נשים???

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

איפה היית בשיעור נסיון בסאידו קארטה? יש כאן חבר'ה שעושים קארטה, כמו גם שיטות אחרות. וכן, יש כאן גם נשים
... ברוכה הבאה

khammel

New member
יש נשים

ברוכה הבאה ובהצלחה. סאידו נחשבת לשיטת קראטה "קשה" (כלומר מגע מלא) עד כמה שאני יודעת. שמעתי דברים טובים על השיטה ועל המועדון ברעננה. מקווה שתהני.

גליתT

New member
הייי ברעננה...

כנראה שהם באמת טובים, ככה זה נראה. לצערי רק ישבתי אבל הייתי לגמרי מוקסמת!

היי גלית../images/Emo140.gif

אני אשה!!
ברוכה הבאה לפורום
שמחה עבורך שנהנית בקראטה...תמיד כייף לשמוע כזו התלהבות מאומנות לחימה. בדיוק את אותה תחושה אני קבלתי בשיעור הראשון שלי בארניס (אומנות לחימה פיליפינית) והכי כייף....התחושה הזו מלווה אותי כל שיעור מחדש!!
בהצלחה

Pyongwon

New member
בגדול, יש יותר גברים מאשר נשים,

אבל כיף לשמוע שאת נהנית! אני מתאמנת ומאמנת טאקוונדו - זוהי אומנות לחימה קוריאנית עם דגש של עבודת רגליים - את בטוח שמעת על מאיה ערוסי ודליה אביבי... שתיהן בנות שעושות עבודה נפלאה בטאקוונדו. המשיכי להתאמן - והכי חשוב - תהני! ג'ס.

גליתT

New member
תודה, איזו קבלת פנים!

אתם חמודים, אתם... ואגב לא שמעתי על הבנות האלה עד עכשיו אבל תמיד יש פעם ראשונה... יום טוב לכולם!

Pyongwon

New member
נשים, בחורות, ילדות - כולם ב-TKD!

ויש המון! (אינני יודעת פשוט לגבי שיטות אחרות) ג'ס.

Pyongwon

New member
היית אצל אלי ביטרן - הוא עושה

סאידו קראטה. אנחנו ממש בפינת הרחוב - רח' מכבי..:)

גליתT

New member
כן שם הייתי!

כן שם הייתי! ולשם אני נרשמת שבוע הבא... לסאידו קראטה

גליתT

New member
אתה מכיר את המורה של המתחילים?

לא ממש קלטתי את השם שלו משום מה, אבל רואים שהוא רציני, מסביר טוב והכל... מקווה שבאמת אני אהנה...

ננדין

New member
לא ממש, מצטער...

אני למדתי תקופה קצרה אצל תלמיד של אלי ביטרן בקאנטרי קלאב בכפ"ס...

למעלה