אפשר להצטרף?????

קטיה 007

New member
אפשר להצטרף?????

שלום בנות!!!! אשמח להצטרף אליכן למרות שרק עוד חודש (אולי) יהיה לי אישור להתחיל לשוב ולנסות. קטיה
עדיין לא מאמינה שאני עצמי עושה את הצעד הזה....

נשואה 3 3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מקווה שתיכנסי להריון מהר ותעברי לפורום השכן. ואגב אהבתי מאוד את החתימה שלך, מרגישה כמוך.

קובולט

New member
ברוכה הבאה לפורום חם ותומך../images/Emo70.gif

אני מאמינה שתצליחי להאמין ולעשות את הצעד הזה!!!! נכון הוא גדול , נכון הוא מפחיד... אבל בסוף מחכה לנו העתיד (סליחה מראש על כל הפילוסופיה בשעת הלילה המאוחרת הזאת). אז לא לשכוח חומצה פולית וכל השאר חודש עובר מהר.... אני מאוד מקווה וברוכה הבאה

מתוקה שלי שתהיה לך הצלחה ענקית

מחכה לשמוע ממך בשורות טובות, מגיע לך כל כך אחרי כל מה שעברת
. מקווה שנתראה בקרוב, כי היה לי עצוב שפגישתנו האחרונה הוחמצה. נשיקות וחיבוקים ממני, והמון הצלחה כמה שיותר קרוב. אני

יולי 154

New member
ברוכה הבאה, יופי שאת כאן

הי גם לי כמובן אין אישור עדיין לנסות. אבל פשוט חזרתי לבית החם הזה שהייתי בו לפני הטראומה. טוב שאת כאן איתנו. כמה זמן נאמר לך לחכות אחרי? אני הולכת לביקורת אצל הרופא שלי בעוד שבוע.

קטיה 007

New member
תודה על הברכות

נאמר לי עכשיו לחכות כחודשיים אחרי הניתוח אבל אני כבר 7 חודשים ו 20 יום אחרי ה"לידה" ומשום מה פתאם לא הכי מרגישה מוכנה קטיה

אוהווו, מזל טוב

שמחה על הצעד, גם אם הוא רק "הצהרתי" כרגע (מזה, כידוע, לא נכנסים להריון...) מאחלת לך הריון תקין, ארוך ומשעמם (את לא רוצה להיות אחראית לכך ש"הוא" יאפיר לנו לגמרי, נכון?) בדיוק בזמן שתרגישי שאת מוכנה. אמא של פילפילון, שתמיד מאמינה.

יולי

אענה לך במקום הגברת (ואם היא תרצה, היא תרביץ לי אחר כך) אצלה הסיבה להמתנה אינה קשורה ישירות לסיום ההריון. באופן כללי, אחרי הפסקת הריון יש לחכות מחזור אחד. רופאים קפדנים יותר ממליצים על יותר, אבל יותר מן ההבט הנפשי מאשר הגופני. חכי למחזור וכאשר תרגישי מוכנה (וזה יכול להיות מהר או לאט) נסי שוב והצליחי.

u z a

New member
ברוכה הבאה!

לקחת את הזמן, אבל בסוף את איתנו! בהצלחה רבה לך!! אוזה.

פוקית27

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מאחלת שההריון יבוא במהירות ויהיה חוויה מתקנת שתסתיים בתינוק חמוד ורך.

למעלה