אפשר להצטרף?

אפשר להצטרף?

היי אני ובעלי שיחיה נשואים 3 שנים ולנו ילד בן 4 חודשים. עד ללידה היחסים שלי עם חמותי היו בסדר אבל אחרי הלידה אני פשוט לא סובלת אותה! מכיון שהיא גידלה 9 ילדים לתפארת היא חושבת שיש לה מונופול על ההורות ושהיא יודעת הכי טוב ואני ממש רותחת! רוצים כמה דוגמאות? בשבת כשהלכנו אליה ילדי הקט נרדם בעגלתו אחרי שהנקתי אותו ובדיוק באה גיסתי עם חברה שלה ושאלו אותי אם אפשר לראות אותו. בגלל שהילדון שלי מתעורר מכל פיפס ביקשתי שיחכו שהוא יתעורר, מה היא עשתה?? היא הסתכלה על החברה של גיסתי ואמרה לה לכי, לכי לראות (עם מבט של אל תתיחסי לשטויות של זאת), מיותר לציין שהילד התעורר מאז אותו מקרה אני מעירה לה על כל מה שלא נראה לי. יש לילד גם 2 שמות והשם השני הוא משה רק כדי לעשות כבוד (עלק) לחמי . היא, ברוב חוצפתה התחילה לקרוא לו משה , חטפתי שוק וישר צעקתי עליה שלא תעשה לילד שלי פיצול אישיות... בכלל, כל מה שאני מעירה לה על איך שהיא מתנהגת לילד יש לה מין חיוך כזה של "מה את מבינה, תסתמי כבר! היא שוכחת שזה הילד שלי ולא שלה אני מתאפקת רק בגלל בעלי, למרות שהוא מעיר לה והכל, אני פשוט תמיד מתאפקת ולא מתפרצת כדי לא לגרום לפיצוץ

בוקר טוב וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קודם כל הרשי לי להסביר לך שכל מי שיש לו ילדים (כנראה) מרגיש שיש לו מונופול על ההורות, כולם אוהבים לייעץ ולהעיר ואפילו אנשים זרים ברחוב יעירו לך (בשיא חוצפתם) לגביי החמות שלך, לדעתי בכל פעם שהיא עושה משהו כזה, אל תעירי לה, כנראה שזה לא מספיק והיא לא ממש נשמעת לי כמו אחת שמבינה רמזים (או שהיא פשוט משחקת אותה לא מבינה) פשוט תעקצי אותה, ואני מאמינה שלא חסר שיחה עם הבעל שיוריד את אמא שלו ממך יכולה גם להועיל פעם הייתי אומרת לך, תבליגי, היום אני אומרת, אפילו תאיימי בניתוק קשר עד שהיא תבין שאת אמא של הילד ואת תעשי מה שאת חושבת לנכון איתו ועם דרך גידולו וחינוכו יום נפלא

mariana

New member
קודם כל ברוכה הבאה

השאלה שלי האם את גרה עם ההורים של בעלך? אם כן למה? האם אתם חוסכים או מה? כי אם את גרה איתה נראה לי שאני הולכת לעבור זאת גם. אבל את צריכה להסביר לה שאם כל הכבוד לה שהיא גידלה 9 ילדים עכשיו תורך לגדל את שלך. ותסבירי לה שאת רוצה ללמוד מהטעויות של עצמך.

נראה לך???

אם הייתי גרה אצלם כבר מזמן לא הייתי... ואת, אל תעשי את הטעות הזאת של לגור עם החמות!!!!

mariana

New member
נשמה אין לי ברירה אחרת

חמותי היא מאלו שכל היום לא בבית, אני צריכה איזה שנה וחצי רק לחסוך על מנת לקנות לי קן משל עצמי אני לא כל כך ששה מהרעיון לחיות איתם אבל הם לא מפריעים לי, אז אני צריכה את הבית רק בשביל לישון שם. ואמרתי לבעלי לעתיד פיפס אחד אני לוקחת את הרגליים ועפה מכאן והוא יודע שאני מסוגלת

jesenia

New member
אין כזה דבר "אין ברירה".

את עושה טעות גדולה יקירתי, מעולם לא חייתם יחד ואתם ממש לא צריכים קהל לפרק החדש בחייכם. ברגע שתגורי איתם, אני אומרת לך - לא פיפס קטן ולא בטיח, אם השתכנעת לגור איתם בנזוגך יצליח גם לשכנע אותך להבליג, להתאפק, נו עוד שנה ויש לנו דירה משלנו! אני זוכרת את הדיון הזה, ואמרת שלא משתלם לכם לשכור דירה. שתדעי, עוד יותר לא משתלם לעשות את הטעות שלך.

נוי3

New member
ברוכה המצטרפת

אף אחד לא שווה שתתעצבני בגללו. שימי פס על כולם.

amitmom

New member
לא לתת לה יד ורגל בגידול הילד

להתעקש על דברים שעקרוניים לך. על הקטע של השם הייתי בגלל פותחת פה ועל הפרצופים שלה הייתי כבר אומרת לה שהיא לא יודעת הכל אז שתתחיל להרגיע את עצמה.

שש שבע

New member
ולמה שלא תקראי לילד בשני השמות?

לא בגלל חמותך, אלא בגלל שככה יותר בריא לילד. ואם חמותך תהיה מבסוטית שתהיה, אל תדאגי, זה לא לאורך זמן, היא תמצא משהו חדש להתעלק עליו.

ה נשק הכי טוב ../images/Emo15.gif

הוא בפירוש לא להגיע לשם ולא לתת לה לראות את הילד עד שהיא תלמד שמקומה בהיררכיה המ שפחתית הוא להיות סבתא בלבד. וכסבתא עליה לכבד כל רצון שלך. תבהירי בפירוש שאם זה לא יעבוד כך, היא תראה את הילד מרחוק. עם חמותי העסק שונה. עם בעלי יש לה כסחים מהיום שהוא נולד. ממני היא פוחדת ואף פעם לא תחקור אותי וכדומה. היא מאוד נזהרת איתי, לבבית אלי (היום, אחרי החתונה והלידה) אב ל מי סופר. היא משוגעת ע ל עידו והיא יודעת ב חושים שלה שאם היא תתכסח עם ההורים שלו היא פשוט לא תראה אותו. אז היא נזהרת שבעתיים. נכד הוא כלי נשק יעיל. זה לא נחמד להגיד אב ל זו המציאות. אם היית בפורום עד חודש דצמבר 02 היית קוראת את סיפורים מסמרי שיער עליה כך שהשקט היום הוא מבורך. בקיצור - לא להיכנע!!!!

התשובה נדבקה למטה והייתה שייכת

לכאן: אז: יקירתי., תעני, תתחצפי וחזק!!!!!!!!!!!!! רק כך תעמידי אותה במקומה. האמת? גם אמא שלי כזו ולא מתוך רוע אבל תמיד כשאני או אחותי מעירים לה "אמא לא כך" או משהו כזה אז היא עושה פרצוף ועונה : "אתן גדלתן 7 ילדים ו 10 נכדים?" וזה נכון מאוד! אבל הם לא מתגברות על הקידמה וכל החרטא מסביב. ילד זקוק לשקט, לילד חשוב להשמיע עוד בבטן את קול אימו וכו' וכו'. זה משגע אותן וזה צודק. ילד שלפני 40 שנה הוא אותו ילד של היום אבל להבדיל מחוגי השרדות בחצר השכונה שיש היום חוגי השרדות במכללות וחוגי מחשבים וכו' ואלה ההבדלים הגדולים שמשנים לנו את המבט על החיים. אם את מרגישה במבטיה סוג של התנשאות ושל "למה מי את?" תני לה בראש ותראי לה מי הבוס. ד"א בשם שני כשנותנים חייבים לעשות שימוש אז תגידי תודה שלפחות חמותך קוראת לבן בשמו הנוסף לכן נתנו לו .

צפנתי

New member
אני מבינה שלא חסרה לך תעוזה, אז את

יכולה בכיף לענות לה שאם הקב"ה היה רוצה שהילד שלך יגודל לפי השיטות שלה, אז הוא היה שותל אותו ברחמה,ונותן אותו לה ולמשה השני, ומשלים לה את העשריה, אבל כל עוד ישתבח שמו נתן אותו לך, אז אין מה לעשות. זו החלטה אלוקית. הרבה כוחות, בריאות ונחת!

שימי סוף

היי יקירה ! מיד, אבל מיד שימי קץ לעיניין הזה !!!! את האמא ואת יודעת הכי טוב בעולם מה טוב לילדים שלך !!!! זה שהיא גידלה גדוד , לא נותן לה זכות לחשוב שהיא גידלה בצורה טובה!!! יקירה , אם תמשיכי להגיב על כל מה שלא נראה לך טוב - מצבך יהיה מעולה!!! אל תבליגי , אל תחכי, גם אם זה לא יראה לה היא תלמד להתמודד עם זה!! בהצלחה ומזל טוב .

למעלה