אפשר להצטרף?? אני סבתא גאה לילדה נהדרת, עוקבת אחרי הפורום כאן ומתלהבת כל פעם מחדש.
ח חמותה של New member 18/5/03 #1 אפשר להצטרף?? אני סבתא גאה לילדה נהדרת, עוקבת אחרי הפורום כאן ומתלהבת כל פעם מחדש.
ג גלשני New member 18/5/03 #3 הלוואי עליי חמות כזו../images/Emo24.gif ברוכה הבאה, נשמח לשמוע על הנכדה שלך
א אורן של איה New member 18/5/03 #4 לא אפשר- רצוי!!! ביחוד מישהי עם ניסיון וותק שיוכל להעשיר אותנו. ברוכה הבאה
T twiti New member 18/5/03 #7 איזה כיף, סבתא גאה בפורום... ברוכה הבאה, תצטרפי בכיף...וספרי לנו קצת על הילדה הנהדרת...
ל ליטל של שירי New member 18/5/03 #10 וואו איזה כיף../images/Emo70.gif סבתא'לה ראשונה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ספרי קצת על עצמכם...על הנכדה...
וואו איזה כיף../images/Emo70.gif סבתא'לה ראשונה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ספרי קצת על עצמכם...על הנכדה...
ח חמותה של New member 18/5/03 #11 אז ככה אני הסבתא הגאה של לידור, בת חודשיים , אני מאוהבת בה עד מעל לראש ומתפעלת כל יום מחדש מהיצור הקטנטן הזה
אז ככה אני הסבתא הגאה של לידור, בת חודשיים , אני מאוהבת בה עד מעל לראש ומתפעלת כל יום מחדש מהיצור הקטנטן הזה
ט טוטי30 New member 19/5/03 #14 ברוכה המצטרפת, סבתא של לידור../images/Emo65.gif ברוכה הבאה ל השני של כולנו. איזה כייף שבאת! יש לנו כבר דודה, ועכשיו אותך לידור נכדה ראשונה? בריאות ונחת.
ברוכה המצטרפת, סבתא של לידור../images/Emo65.gif ברוכה הבאה ל השני של כולנו. איזה כייף שבאת! יש לנו כבר דודה, ועכשיו אותך לידור נכדה ראשונה? בריאות ונחת.
N niniv New member 19/5/03 #15 ברוכה הבאה סבתא של לידור נשמח ללמוד מנסיונך.... (ואני אפילו חושבת שאולי תצליחי ללמוד משהו מאיתנו...)
ע עדי 4 New member 19/5/03 #17 איזה סבתא גיזעית יש ללידור כל הכבוד לך סבתא שאת פה איתנו. אני בטוחה שיהיה לך מה להגיד לנו ובטח תהיי קצת המומה מאיתנו. נראה לי שיהיה מאד מעניין לשמוע ולקרוא דברים מנקודת מבט של סבתא/חמות/אמא.
איזה סבתא גיזעית יש ללידור כל הכבוד לך סבתא שאת פה איתנו. אני בטוחה שיהיה לך מה להגיד לנו ובטח תהיי קצת המומה מאיתנו. נראה לי שיהיה מאד מעניין לשמוע ולקרוא דברים מנקודת מבט של סבתא/חמות/אמא.
D dafgol New member 19/5/03 #18 ברוכה הבאה חמותה של איזה יופי , יש לנו כבר שתי סבתות בפורום..... נשמח לשמוע מנסיונך ולשמוע איך דברים נראים מנקודת המבט של הסבתות.... ( לטוב לרע ולא נורא.... ) ברוכה הבאה דפנה.
ברוכה הבאה חמותה של איזה יופי , יש לנו כבר שתי סבתות בפורום..... נשמח לשמוע מנסיונך ולשמוע איך דברים נראים מנקודת המבט של הסבתות.... ( לטוב לרע ולא נורא.... ) ברוכה הבאה דפנה.
מ מתרגשת New member 19/5/03 #20 הלואי ולסתיו היו כאלה סבתות... שלא מפחדות ממחשבים או לחילופין... מקשקשות באינטרנט... כמה מדהים ברוכה הבאה מכל ה איזה כיף...
הלואי ולסתיו היו כאלה סבתות... שלא מפחדות ממחשבים או לחילופין... מקשקשות באינטרנט... כמה מדהים ברוכה הבאה מכל ה איזה כיף...