אפשר להצטרף?

• פותח הנושא geva
  • פורסם בתאריך

geva

New member
אפשר להצטרף?

הי אני גבע.... אני אוהב ים וכל מה שיוצא מזה (שיט,שחיה,צלילה...) טוב אז אני מאחל לעצמי שיהיה לי נעים בפורום הזה... שאני אלמד דברים חדשים, ואכיר אנשים מעניינים ונחמדים (אתם כאלו?) דרך אגב אני בן 17... היתי שנתים בחוג שייט שכלל השטת סירת מפרש (דו מיפרשית-חלוץ וראשי) וממש נהנתי....

בת ים

New member
ברוך הבא לסיפון הפורום../images/Emo140.gif

גבע, מקווה שתגלה שאנחנו באמת מעניינים ונחמדים
, לא נראה שתתאכזב
. זהו בדיוק המקום לחובבי ים ושייט. הנה אנחנו מצטופפים קצת ומפנים לך מקום

geva

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה....

טוב.. אז בשביל לשבור את הקרח.... וגם בשביל להכיר אתכם חברי/חברות הפורום אני גבע אין לי סירה אני אוהב ים (יש לי כוחב 1 בצלילה..השנה השלמה ל2!) מי אתם? איך אתם אוהבים את הים? אתם גרים על יאכטה? ואאי איזה כיף... תספרו חוויות....
טוב אני כבר מתחיל להישמע רגשני מידי.... אבל לא נורה בכל מקרה... אם יש לכם סיפורים מעניינים..... תודה!

בת ים

New member
התפקדות חדשה../images/Emo150.gif../images/Emo98.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif

אז קודם כל, רעיון מעולה גבע.
בעבר ערכנו כאן שרשור התפקדות של חברי הפורום (ראה טאגליינס), אבל כמו שאומרים מאז עברו הרבה מים בים.... ויש לנו כאן הרבה חברים חדשים. נשמח להכיר את כולם. מה החיבור שלכם לים, ממתי ועד מתי. האם יש, הייתה לכם סירה? מה החלום שלכם ואיך הוא מתקשר לים? וכמובן חוויות, והרבה!! תודה לכולכם. טוב, אני שניה: לפני כ9 שנים, הצצתי ונפגעתי. החיבור לים החל בהוצאת רשיון סקיפר. השיעור המעשי הראשון בבית הספר אזימוט, היה למעשה הפעם הראשונה שכף רגלי דרכה על מפרשית. מאותו רגע הסטורי, למרות שהאכלתי דגים במשך חודש שלם של שעורים מעשים(ויש כאן מי שיעיד ממקור ראשון), לא נפרדתי מהים. חלפה כשנה, קניתי סירה שלצערי נמכרה לאחר חמש שנים. החיבור לים, לא נגמר ולו לרגע אחד, גם ללא סירה משלי. וזה יתוקן בקרוב מאד:) בינתיים, הכרתי כאן בפורום הזה, חבורה של אנשים מופלאים באמת!!! בזכותם יוצא לי להפליג, לשמוע חוויות ולהנות מכל רגע של ניהול הפורום הזה. בקיצור, למרות שבפועל אין לי נסיון ימי מרשים במיוחד (לפחות לא מעבר לים התיכון הקרוב), לא חולף יום ללא תקווה שביום מן הימים,אוכל להפליג מכאן למקומות רחוקים ומיוחדים ושגם אני אוכל לאסוף חוויות כמו שיש כאן לחלק נכבד מחברי הפורום. נפגש על הגלים

lizard

New member
תורי ../images/Emo9.gif

אני התחלתי את הרומן עם הים לפני שנתיים בערך, אחרי קורס צלילה. ולמרות שבהחלט האכלתי דגים לא הפסקתי. כיום אני לומד במכון להכשרה ימית בעכו - לימודים לקצונה זוטרה בצי סוחר, מגמת סיפון. בתקווה להיות קפטן של אוניות בעתיד הפלגתי ביכטות בחופי הארץ (מחיפה עד אשקלון) ובאוניה מחיפה לסיאטל דרך תעלת סואץ והמזרח הרחוק. מקווה שתהיה לי יכטה בעתיד הנראה לעין מיכה

geva

New member
מה זה סקיפר?

תגידו... מה אתם חושבים על קורס חובלים של חיל הים? אני מאוד רוצה להגיע לשם, אך שלי אומר שלא שווה (לו נמאס באמצע הקורס והוא פרש....)והוא רוצה שני אלך לפל"סר 7 שם השקיעה את נשמתו ואת כל מרצו...וזמנו...וכו´.... מה דעתכם, כבר שאלתי?

lizard

New member
סקיפר זה קפטן (יותר נכון קברניט)

של ספינות עד 24 מטר ו100 טון בארץ - במקומות אחרים בעולם זה יכול להשתנות. שמע, מה עושה לך את זה? פלס"ר 7 או חובלים? תעשה רק מה שאתה חושב לנכון, לא מה שאחרים רוצים. לא שזה שלילי שהוא רוצה את זה, השאלה היא אם אתה רוצה את זה. בהצלחה. מיכה

lizard

New member
איזה דפוק אני ../images/Emo6.gif התבלבלתי

סקיפר זה קפטן של ספינות עד 24 מטר ו100 טון. קברניט זה התפקיד שלו על האוניה. משהו כזה. אגב, ידעתם שכל האחריות שמוטלת על קברניט של אוניות מוטלת גם על סקיפר ? כלומר, לא משנה גודל הכ"ש. מצמרר ומעניין

למעלה