ברוכה הבאה
ב ברי ואן דה קאמפ New member 8/4/14 #22 רק לי יש ילדה אחת והכי קטנה? היי אמא לפעוטה מקסימה בת שנה וחצי (ואמא לא ביולוגית לעוד 170 תלמידים בני 14 ) גרים בארה"ב גם אני יותר קוראת מכותבת מפאת קוצר זמן. ברוכה הבאה
רק לי יש ילדה אחת והכי קטנה? היי אמא לפעוטה מקסימה בת שנה וחצי (ואמא לא ביולוגית לעוד 170 תלמידים בני 14 ) גרים בארה"ב גם אני יותר קוראת מכותבת מפאת קוצר זמן. ברוכה הבאה
E ExNewYorker New member 9/4/14 #28 גם לי יש רק אחד... חמודי בן 4.5 אבא שלו ואני לא גרים ביחד. מגדלים אותו בהורות משותפת. וכפי ששמי מעיד עליי, גרתי שנים לא מועטות בארה"ב....
גם לי יש רק אחד... חמודי בן 4.5 אבא שלו ואני לא גרים ביחד. מגדלים אותו בהורות משותפת. וכפי ששמי מעיד עליי, גרתי שנים לא מועטות בארה"ב....
A adif11 New member 8/4/14 #26 ברוכה הבאה ! אצלי הם בני 16 ו 13 את בחברה טובה . אצל רובנו התופעה קיימת במידה זו או אחרת
S sansi22 New member 9/4/14 #30 מנצלת גם את ההזדמנות לצאת מהארון... קוראת אתכן כבר הרבה זמן... אמא לבן 4 ותאומות בנות שנה ועשר, מהמרכז.
מנצלת גם את ההזדמנות לצאת מהארון... קוראת אתכן כבר הרבה זמן... אמא לבן 4 ותאומות בנות שנה ועשר, מהמרכז.
ט טוסיקופץ New member 9/4/14 #31 היוש אני אמא לטוסיק בת חמש ודקה, ומנצנץ בן 2.11, שמוכיחים לי מדי יום כמה אחת ועוד אחד זה הרבה יותר משניים..
היוש אני אמא לטוסיק בת חמש ודקה, ומנצנץ בן 2.11, שמוכיחים לי מדי יום כמה אחת ועוד אחד זה הרבה יותר משניים..
ט טייני לאב New member 9/4/14 #34 איך אני זוכרת את ההריון שלנו מהפורום ההוא לא יאומן שהם כבר בני חמש..