אפשר להצטרף?

הלב5

New member
אפשר להצטרף?

שלום לכולכן, הגעתי לאתר הזה כנראה שלא במקרה. אבדתי את אמא שלי לפני 5 שנים, ממחלת הסרטן, אימי נפטרה בגיל 62. בשבילי זה קרה אתמול, אומרים שהזמן מרפא, טעות, הזמן מכאיב יותר. נכון שעוברים את תהליך האבל, של הלם, הכחשה, כעס, דכאון, געגוע, למרות שאני אדם מבוגר, בתוכי אני ילדה שמרגישה ומשעוות לחום של אמא. אני חייה את הכאב הזה יום יום, אני זועקת, גם אני רוצה אמא, גם אני זקוקה לחיבוק של אמא, מילה, שיחה, קפה עם אמא, אמא, כמה זמן לא אמרתי אמא,

sapirs19

New member

להלב5

שלום לך לא אומר ברוכה הבאה כי הלואי שלא היינו צריכות להיות כאן. כל מילה שכתבת חודרת לי לנפש. ארבעה חודשים. סרטן. בת 72- הכי חיה וצעירה בעולם. פתאומי. נשרפת כל רגע כל דקה. אני רק יכולה לומר שהמקום הזה הוא נחמה קטנה , מקום לשפוך את הלב, מקום של בנות שכמוך כמהות לאמא. לא ספרת על עצמך. אם תרצי יש כאן המון אזניים (עיניים) קשובות.

אשבל1

New member
שלום הלב5

כל כך מזדהה איתך. מוזמנת להישאר איתנו, לשתף ולהשתתף ככל שמתאים לך, נשמח לשמוע עוד ממך...

ברור שאפשר ...

שלום לך. קוראת את הניק שבחרת ובמייד מתנגן לו השיר על מרקו שמחפש את אימא... אכן, הצורך והכמיהה שלך כל כך מובנות לנו כאן. ולא, לא משנה בת כמה את ובאיזה גיל זה קרה לך, החוסר הזה הוא כל כך מוחלט, מוחשי וכואב... מצטרפת להזמנה של כל הבנות לפניי - בואי, הצטרפי אלינו.

orsal

New member
מזדהה עם כל מילה שכתבת

אני עדין מקוה שהזמן ירפא אבל הוא ממש לא.

למעלה