אפשר להצטרף?

ravital 33

New member
אפשר להצטרף?

היי, אני חדשה פה אפשר להצטרף. קצת על עצמי: קוראים לי רויטל, אני בת 34 פסיכיאטרית. אלמנה זה שבע שנים (בעלי נהרג בפיגוע). אמא לשני שהיא כבר עולה לכיתה ח´. כרגע נמצאת בקשר עם גבר בשם בני שהוא חבר טוב של בעלי ז"ל בן 58 (פער עצום) ואב לשתי בנות גדולות (27 ו 24). ואשמח להצטרף לפורום. אני עוקבת אחרי הפורום כבר שלוש שבועות בערך. וסליחה על החוצפה אבל אני רוצה כבר להתייעץ אתכם במשהו: אחרי שבעלי נהרג בני החבר שלו מאוד תמך בי ועודד ועזר ושני הבת שלי התרגלה לראות אותו אצלנו. מרוב שבילינו הרבה ביחד התקרבנו ואנחנו נמצאים בקשר רומנטי כמעט שנה. הבת שלי לא יודעת על זה. רציתי לשאול אם לדעתכם הגיע הזמן לספר לה? איך היא תקבל את העובדה שאני יוצאת עם החבר הכי טוב של אביה? תודה מראש רויטל נ.ב אם אתם תוהים על השעה המאוחרת התשובה שאני בתורנות בבית חולים.

שחף 1

New member
ברוכה הבאה רויטל

היי רויטל כמנהג הבית התכבדי ב
התרוחי מול המחשב וברוכה הבאה יותר מאוחר אכתוב לך עוד את דעתי כרגע יוצא לעבודה חוזר ומתייחס

ravital 33

New member
תודה שחף 1

תודה על הקפה, אפשר
:) אשמח לשמוע את דעתך. יום טוב רויטל

שחף 1

New member
היי רויטל../images/Emo173.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo96.gif

המשקה לפי בחירתך קודם כל לגבי הפרש הגיל דעתי האישית היא שהפרש הגיל מאוד גדול לא יודע אם אני הייתי יכול לקיים מערכת יחסים עם כזה הפרש אבל אם טוב לך ואת מאושרת עם המערכת הזו מי אני שאגיד לך אם כן או לא לשאלה השניה עם את מאושרת או ליתר דיוק מרוצה ממערכת זו (לא סיפרת מה מצבו המשפחתי) אני חושב שאחרי שנה את צריכה לספר לביתך (אם את מתכוננת להמשיך את מערכת היחסים) המון הצלחה ואושר

רויטל יקרה ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

לפי דעתי צריך לספר לה וכמה שיותר מהר כי אי אפשר לדעת איך היא תקבל זאת ולקבל זאת עוד במקרה יותר גרועה לא כתבת מה היחסים שלה איתו אבל נראה לי שלפי איך שאת כותבת בטח לא רעים בכלל אם הוא האיש הטוב לך וכנראה באמת לא חשוב הגיל אז הוא אמור להיות גם טוב עבורה ואם בחרת בו כנראה שזה כך ולא יהיה מסובך כל כך. בכל מקרה בהצלחה וספרי התפתחויות.

*יערית

New member
בוקר טוב

ראשית מצטערת על אובדן בעלך..ושלא תדעו עוד צער. שנית שאלה שאולי תשמע לך חסרת רגישות אבל בתור פסיכיאטרית לא מצאת את הדרך לומר לילדתך? אני חושבת שיש דברים שלא צריך לדסקס באוזני הילדים..העובדות שבשטח הן הטובות ביותר..אם הוא היה שם לאורך כל הדרך,אני בטוחה שעיניין הרומנטי בינכם יעבור בסליחה,בשקט...ואם הילדה תשאל.... אז תמיד ניתן לומר:הוא החבר הטוב ביותר שלנו! ולגלות בפניה את הרגשתך כלפיו. היא כבר לא ילדה קטנה......היא התבגרה לידו ....יש דברים שזורמים מאליו.

תחושת בטן

ואולי אני לגמרי טועה אבל ... יש "דימיון" רב ואם טעיתי - מתנצלת מראש

ophra

New member
ברוכה הבאה רויטל... ../images/Emo140.gif

כמו כולם, חושבת שצריך לספר חושבת אולי שהילדה אפילו יודעת כי לילדים, את יודעת, יש חיישנים... הם יודעים עלינו דברים לפעמים אפילו לפני שאנחנו בעצמנו יודעים אותם תמצאי את התזמון והסיטואציה המתאימים ודברי איתה בעניין בשיא הטבעיות נסי לראות איך היא מרגישה בעניין דברו בהקשר זה גם על אבא שלה ועל האהבה של שתיכן אליו.... בנוסף לאהבות אחרות. רק טוב

ravital 33

New member
תודה על התגובות.

החלטתי לספר לבת שלי מתישהו בזמן הקרוב. או קיי, אז אין לי אומץ... אני מאושרת בקשר, ההפרש של הגיל לא מפריע לי כיום אבל נניח עוד עשר שנים אני אהיה בת 44 (עדיין צעירה יחסית) והוא יהיה בן 68 שזה כבר אחרי גיל הפנסיה... חוץ מזה בתור אמא האינסטינקט הבסיסי שלי הוא לחשוב על הילדה ואין לי מושג מה זה יעשה לה. היא חושבת שאני איזו קדושה שלא יוצאת עם אף אחד בגלל אבא שלה, ועכשיו לנפץ לה את זה. דרך אגב הוא גרוש. שני ובני הם בקשר טוב אבל שני רואה בו נטו ידיד. בכל מקרה זהו החלטתי לספר לה בזמן המאוד קרוב, בתקווה שזה יסתדר איכשהו. אז תודה על התגובות. נ.ב יערית, לפעמים מה שאומרים למטופלים שלך, לא ממש קל להגיד לילדים שלך... מבטיחה לעדכן רויטל ושמחה להצטרף

ravital 33

New member
מה עושים?

לפני רבע שעה קיבלתי טלפון מהבוס שלי שאמר לי שאני צריכה להשתתף באיזה כנס שנופל על סוכות. הכנס הוא שלושה ימים אבל הנסיעה לשבוע כלומר יש כמה ימים פנויים. מזמן כבר לא נסעתי. מה עושים נוסעים עם החבר לחופשה רומנטית ומשאירים את הילדה אצל אחותי או נושאים עם הילדה לחופשה משפחתית ומשאירים את החבר להתגעגע. לא נראה לי שאפשר לשלב את שניהם. עצות והמלצות יתקבלו בשמחה. שבוע טוב

*יערית

New member
מה עושים?

מה שהכי נכון לעשות......... נסיעה עם הילדה זה הדבר הנכון ביותר לעשות לשבוע ימים.... אם היה מדובר בסוף שבוע זה משהו אחר... לשבוע בסוכות..זה חופש לך ולילדה! וזו רק דעתי..מי אני בכלל?

ravital 33

New member
אולי לשלב?

הלב אומר לי לנסוע עם הילדה, אבל אני עובדת כמו חמור
ואני רוצה גם קצת רומנטיקה... מה את אומרת יערית אפשר אולי לשלב. ואם כן בתור מה ידיד או חבר?

שחף 1

New member
רויטל

אוכל לומר מה אני הייתי עושה ואני הייתי לוקח את הילדה (ומתי בפעם האחרונה הייתן בחופשה ביחד) הרבה אושר

ravital 33

New member
שחף

חופשה אחרונה עם הילדה הייתה בסוכות האחרון היינו שבועיים בטורקיה. ומה אם אני אשלב? מה דעתך?

ravital 33

New member
כלנית../images/Emo141.gif

לשלב הכוונה לנסוע עם שניהם בחדר עם הילדה כמובן אבל.... רויטל

שחף 1

New member
את זה את צריכה לדעת

נתון לשיקול דעתך ואם זה אפשרי מה טוב משמרת נעימה

למעלה