אפשר להצטרף?

noabl

New member
אפשר להצטרף?

קוראים לי נועה ואני מגיעה מפורום אובדן הריון ואח"כ הריון לאחר אובדן. אני איבדתי את עדן שלי בלידה שקטה בשבוע 26 בגלל הדבקה עוברית ב CMV. ב 14.4.10 ילדתי אותה. התל"ם של עדן היה ב 19.7.10 ובדיוק יום אחרי זה קיבלתי את המחזור שלי שהיה האחרון שלי כי נכנסתי להריון חדש. ב 30.4.11 לפני שבועיים ילדתי את מעייני שלי, חיה, נושמת ובריאה
את סיפור הלידה שלי אני יצרף בהמשך... מקווה להיות פעילה גם פה נועה

עדיקים

Active member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך שמחה ונחת בגידולה של מעיין. מחכה לקרוא את סיפור הלידה שלך.

meytall0

New member
כמובן שאפשר! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

קודם כל הרבה מזל טוב להולדת מעיין. שתזכו לגדלה בהרבה אושר, בריאות ושמחה. התאריכים הסמוכים מצמררים וגם מה שכתבת בשרשור יום השואה.. מדהים איך יש קשר בין התאריכים וסמיכותם, כמו מעין סגירת מעגל. גם אנחנו מקוות שתהיי פעילה פה
מיטל

mamajoni

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וברוכה הבאה!!! מאחלת לך חוויה הורות מאושרת ורק נחת ובריאות לך ולכל משפחתך

מייקי 76

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo24.gif

זוכרת אותך משני הפורומים השכנים. מזל טוב להולדת מעיין! שתזכי לגדל אותה בנחת ובבריאות שלמה

orita29

New member
הי נועה!!!

ברוכה המצטרפת!!!! איזה כיף היה לי לקרוא את ההודעה שלך!!! בהחלט יש דמיון בין הלידות שלנו, וגם בסגירת נעגל: אני ילדתי את אוהד בדיוק בתאריך העברי של הלידה השקטה שנה אחת קודם... בלועזי יש רווח של 10 ימים... איך מעיין??? איך הולך עם ההנקה? איך את???? אורית

noabl

New member
הי אורית

מיד ראיתי את התאריכים שלך בחתימה. זה באמת מדהים!!! אצלי יש רווח של שבועיים בתאריך הלועזי, האמת שלא בדקתי את העברי... מעייני מדהימה, תינוקת מתוקה, טמפרמנט אחר משל אח שלה הגדול, הוא היה תינוק ממש קשה, כל היום בכה וישן רק על הידיים, שנא את העגלה ואת הסל קל. היא הרבה יותר רגועה, אוהבת את העגלה והסל קל, אני מחפשת כל היום לצאת איתה מהבית כי היא הכי כייפית בעולם. ההנקה גם הולכת טוב, ההתחלה הייתה מאוד קשה, כמעט והרמתי ידיים. מה שעדיין קשה זה בערב כשהיא לא רגועה ואני צריכה להיות איתה כל הזמן על הידיים ולתת לה ציצי כל הזמן וכמובן שיש את האח הגדול שרוצה יחס וזה מאוד מקשה על ההתנהלות הרגילה, אבל אני אופטימית ויודעת שזו תקופה קשה שתעבור. איך לך הולך עם אוהדי (שם מדהים, אגב)?? את מניקה? איך לכם? מה שלומך בכלל? נועה

orita29

New member
הי מותק

אוהד אצלי ילד ראשון אבל חופשת לידה שניה אז גם אני כל הזמן מחפשת לצאת ולהינות בניגוד לפעם הקודמת... אוהד ילד הדהים, חמסה חמסה חמסה, מאוד נח ואוהב להיגרר עם אמא שלו לכל מקום.... אתמול למשל הספקנו להיות גם בחיפה וגם בפ"ת... יצאנו מהבית בעשר בבוקר וחזרנו בשמונה וחצי בערב.... אני הייתי הרבה יותר מותשת ממנו..... אני מניקה וזה נחמד, דווקא הסתדרתי מהתחלה (לא מחשיבה קצת פצעים בפיטמות בשבוע הראשון, זה בטח סטנדרט...) בהתחלה דאגתי כל הזמן שאני לא יעשה "טעויות של תינוק ראשון"... אבל עכשיו אני משחררת יותר, מניקה לפי דרישה וזורמת.... חוצמיזה יש לי נשירה מטורפת, זה כבר מתחיל להיות מוגזם, שלשום בעלי חיתל את אוהד ומצא שערה שלי מלופפת לו על הבולבול ושאל אותי מה אנחנו עושים ביחד כשהוא לא רואה...

noabl

New member
תודה רבה לכולכן ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מקווה למצוא יותר זמן על המחשב כדי לשתף, כרגע עדיין היא ישנה בעיקר עליי, ככה שלא קל לי לשבת על המחשב...

למעלה