2 ילדים, עסק, גירושין, תואר שני... להמשיך? לפי החישוב שלי ואני מקווה שאני לא טועה, יש לי בערך עוד 40 - 50 שנים לחיות. מי קבע שבגיל 40 אני צריכה להיות בזוגיות? הייתי שם, עשיתי את זה, לא היה לי טוב. ניסיתי שוב אחרי - לא אהבתי את הרעיון. נכון לעכשיו - מצאתי את האיזון בין מה שעושה לי טוב ומה שלא. כשאני צריכה שיחבקו אותי אותי בלילה - יש מי שעושה את זה. כשאני רוצה לצאת בערב - יש עם מי, כשאני רוצה
- יש גם את זה. עדיין - לא מחוייבת ולא רוצה להתחייב. וסימני פיסוק מאמי - זה קצת יותר מפסיקים כל מילה או 2
אבל שעון ביולוגי ? אם לא היו לי ילדים עוד הייתי יכולה להבין. יש לי 2 - תודה, אבל לא רוצה יותר. אין ספק שהחיים דינאמיים ויכול להיות שבעוד כמה שנים אדבר אחרת. נכון להיום - לא רואה את עצמי בזוגיות וחשוב מכך - לא מחפשת כזו. מצד שני אם להיות ממש אמיתית עם עצמי - אם האביר על הסוס הלבן ידפוק על הדלת שלי ויגיד לי שהוא הגיע, אני לא אטרוק לו את הדלת בפרצוף. מפה ועד לחפש זוגיות ולצאת לדייטים הזויים (והיו לי כאלו בעבר) - הדרך ארוכה. עכשיו נשאר לי רק להאמין שקיים אביר על סוס לבן...
יש בנוסף.... ומה'זתומרת עאלק שורף קלוריות...? עשיתי סדרת בדיקות מקיפה,וחוץ מאבנים באורז,לא מצאו כלום. היה אמנם חשד לסרטן,אבל דפקתי כמה שכטות.שמרתי בפנים.והוא נחנק ומת מהעשן. ת'אמת,בינינו ? נראה לי שהיה לו סרטן
אז הרופא המליץ לי לדבוק במצב הנוכחי. להמשיך עם הוויאגרה,ולדאוג להוסיף גם מולטי וויטמין.....