אפשר להצטרף ??

ye44

New member
אם, לא,שמת,../images/Emo23.gif ,הזמן,

שלך,אוזל,עשור,אחרון,למצוא,זוגיות,לא,רוצה,כן,רוצה, את,הסיפורים,האלו,שמענו,בתוך,הפינה,הקטנה,שב
, שלך,את,יודעת,היטב,שזה,נכון,זה,בסדר,לשכנע,את,עצמך, זה,מחשל,ומונע,מועקות,עכשיו,הבנת

אתה יודע מה הספקתי לעשות בעשור?

2 ילדים, עסק, גירושין, תואר שני... להמשיך? לפי החישוב שלי ואני מקווה שאני לא טועה, יש לי בערך עוד 40 - 50 שנים לחיות. מי קבע שבגיל 40 אני צריכה להיות בזוגיות? הייתי שם, עשיתי את זה, לא היה לי טוב. ניסיתי שוב אחרי - לא אהבתי את הרעיון. נכון לעכשיו - מצאתי את האיזון בין מה שעושה לי טוב ומה שלא. כשאני צריכה שיחבקו אותי אותי בלילה - יש מי שעושה את זה. כשאני רוצה לצאת בערב - יש עם מי, כשאני רוצה
- יש גם את זה. עדיין - לא מחוייבת ולא רוצה להתחייב. וסימני פיסוק מאמי - זה קצת יותר מפסיקים כל מילה או 2

מה הפלא שהחיים דנדשים ! ?

אחד לחיבוקים. אחד ליציאות. ואחד לסקס. הסתדרת בחיים נשמה.איזון כלבבי.

ye44

New member
מישהו קבע שאת צריכה להיות בזוגיות ?

השעון הביולוגי שלך קובע .הקמטים שיתחילו לבצבץ בעשור הקרוב ואז יש מצב שזה יהיה מאוחר מידי, אז נא לשלול ולשחק אותה אבו עלי אני אני ואני
את יכולה לומר שאת כרגע בהפסקה ולא מוכנה, אבל לשים X על זוגיות נראה אותך בעוד עשור

DANAQ32

New member
מסכימה

עם מה שאמרת או יותר נכון, עם מה שהתכוונת לומר. אך כרגיל, לא מסכימה עם הדרך.

קמטוטים כבר יש...

אבל שעון ביולוגי ? אם לא היו לי ילדים עוד הייתי יכולה להבין. יש לי 2 - תודה, אבל לא רוצה יותר. אין ספק שהחיים דינאמיים ויכול להיות שבעוד כמה שנים אדבר אחרת. נכון להיום - לא רואה את עצמי בזוגיות וחשוב מכך - לא מחפשת כזו. מצד שני אם להיות ממש אמיתית עם עצמי - אם האביר על הסוס הלבן ידפוק על הדלת שלי ויגיד לי שהוא הגיע, אני לא אטרוק לו את הדלת בפרצוף. מפה ועד לחפש זוגיות ולצאת לדייטים הזויים (והיו לי כאלו בעבר) - הדרך ארוכה. עכשיו נשאר לי רק להאמין שקיים אביר על סוס לבן...

אין דבר כזה

בלי עוגה. אצלנו שומרים על הפיגורה יום כן יום לא. היום לא.
ברוכה השווה.....

נעיתה

New member
התבלבלת חמודה../images/Emo25.gif

אני צמתי כל היום בכדי לאכול בערב

אין עוגה ../images/Emo88.gif

(תמיד רציתי להשתמש באייקון הזה) גלידת אייסברג במקום זה תופסת ? אבל רק קצת, החגים האלה לא הטיבו איתי ואפילו הסופ"ש בלי...
לא עזר. (עאלק שורף קלוריות... הצחיקו אותי)

אצלי אין במקום ../images/Emo88.gif

יש בנוסף.... ומה'זתומרת עאלק שורף קלוריות...? עשיתי סדרת בדיקות מקיפה,וחוץ מאבנים באורז,לא מצאו כלום. היה אמנם חשד לסרטן,אבל דפקתי כמה שכטות.שמרתי בפנים.והוא נחנק ומת מהעשן. ת'אמת,בינינו ? נראה לי שהיה לו סרטן
אז הרופא המליץ לי לדבוק במצב הנוכחי. להמשיך עם הוויאגרה,ולדאוג להוסיף גם מולטי וויטמין.....

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה תלוי איך את שותה אותו, בשלוקים קטנים או גדולים?

הפוך גדול, חלש, חצי מים חצי חלב...

והשלוקים - תלוי ביום, במצב הרוח ובזמן הפנוי שבד"כ אין לי ותודה רבה על קבלת הפנים

למעלה