אפשר להצטרף?

נוש14

New member
אפשר להצטרף?

היי, אני ניצן. מכורה לאמריקן איידול מעונה 6. אני קוראת סמויה פה כבר הרבה זמן ועכשיו, בעקבות ההדחות האיומות שהיו השבוע החלטתי להצטרף

liramta

New member
עוד סמויה אה? ../images/Emo3.gif

גם אני כמוך הייתי סמוי והעונה החלטתי להצטרף, אז מי הפייבוריטים שלך?

נוש14

New member
נעים מאד ../images/Emo13.gif

הממ הפייבוריטים שלי הם, לפי הסדר, קריסטל, לי, שיבון ודידי (שהצליחה להחזיר את כבודה האבוד ולחזור לרשימת הפייבוריטים שלי בביצוע שלה השבוע). אוף וגם ממש אהבתי את קייטלין

liramta

New member
דידי החזירה את כבודה?

לדעתי גם שבועות קודמים היא היתה טובה, פשוט השבוע היא הוכיחה שמקומה היא בטופ שם. ולגבי השאר אני מסכים איתך, קריסטל ושיבון צריכות להגיע לסוף, לי הפייבוריט שלי מהבנים למרות שהבנים חלשים בכמה רמות העונה מהבנות.

lorenzo35

New member
מסכים איתך העונה הבנות 3 ליגות מעל הבנים

אפילו מאט גיראד וסקוט מקינטייר שהופיעו השבוע עולים על הבנים בעונה 9 , לגבי דידי צר לי מאוד אבל היא בינונית , ובטח לא עולה על לילי סקוט קייטלין אפרלי והיילי ווהן .

liramta

New member
אתה מבין מה אתה אומר?

שהסמיילי המזייף בשם היילי ווהן שעפה בצדק רב יותר טובה מדידי? ובלי קשר לזה שאני מת על דידי, היחידות שמבחינה ווקאלית טובות יותר מדידי הן קריסטל ושיבון. גם לגבי קייטלין שהיא זמרת טובה אני לא מסכים איתך כי היא לא היתה מספיק מעניינת ומרגשת כמו דידי. ולגבי לילי אפשר להתווכח אבל שתיהן שרות בסגנון שונה ושתיהן טובות בתחומן.

נוש14

New member
אוקי...

אמרת שהיא לא עולה על לילי וקייטלין, הבלגתי אבל ראיתי שכתבת היילי וון. זה נכון או שקרתה כאן טעות? חוץ מזה שיש לה חיוך ענקי ושהיא קופצנית, מבחינה ווקלית היא פשוט איומה. בכל הביצועים שלה היא שרה פשוט נורא וטוב מאד שהעיפו אותה רגע לפני שהיא כבר עלתה על העצבים. לפי דעתי היא צריכה קצת להתמקצע ואז היא תהיה סבבה. דידי לעומת זאת, בוגרת יותר, בשלה יותר ושרה יפה הרבה יותר. יש לה לאן לעלות

LeAnnDylan

Well-known member
בוודאי שאפשר

ברוכה הבאה והשתלבות נעימה
אני דילן, ביי דה ווי

למעלה