אפשר להצטרף???

אפשר להצטרף???

היום אחי הביא לי מכונת תפירה מההורים של אשתו הטרייה. איך שאני מאושרת... כל כך רציתי מכונת תפירה ביום הולדת שלי שהיה לפני כמה חודשים אבל ירדתי מזה בגלל המחיר והזמן. כשמגיע דבר כזה פתאום אי אפשר להתעלם. יש לי שני מכנסיים שאני רוצה להפוך אותם לחצאית והם מחכים לי כבר שנה בארון ואני כל כך מחכה כבר לראות מה הסיפור של המכונה הזאת, הקטע שבכלל אין לי נסיון בתפירה במכונה והדבר היחידי שקשור אלי ולמכונת תפירה אלו זכרונות שאמא שהייתה תופרת לי שמלות. אני כל כך מאושרת שהגיע ההזדמנות שלי- חלום שמתחיל להתגשם

תראו את המכונה שקיבלתי..איך מבררים את הדגם?

אמור להיות כתוב איפשהו על המכונה? רוצה להוריד מדריך כי אין לי מושג איך מתחילים אני חושבת שלא נגעו בה בכלל, הכל נראה חדש אך צריך לחזק מעט את הברגים, הכלים חדשים לגמרי ואפילו את השמן יש.

מצאתי את הדגם- כתוב על המכונה 601. אמנם מאד

דומה למה ששלחתן אבל לפי החשמל זה שונה. אני משערת אבל שזה אותו רעיון- אז למרות שזה לא בדיוק ב100 אותו דגם אפשר בכל זאת להשתמש בהוראות האלו? לא הצלחתי למצוא מדריך ל601

sara71

New member
אם זו ברדר 601 אז יש לי חוברת (משנת 1974)

שלחי לי מסר ואשלח לך. זה בטח לפני שנולדת......

אילרי

New member
קודם כל - תתחדשי../images/Emo140.gif

ממש כיף שקיבלת מכונת תפירה.. אבל לא הייתי ממליצה לך להשתמש בשמן שהיה שם... שמן שעומד כל כך הרבה זמן טבעו להיות יותר מזיק ממועיל קני לך שמן שמיועד למכונות תפירה, מחירו זעום שמני והתחילי לתפור
אם תחפשי בגוגל תחת השם brother יכול להיות שתראי שם את המכונה שלך.. בהצלחה!

ואת מרוצה? ספרי לי קצת עליה

היא משנת 74? כמה עלתה לך? איזה תפרים יש לה? היא טובה?

meitalg7

New member
אחלה מכונה

יש בה כמעט הכל : תפר ישר זיג זג יש לך רגליות למכונה : רוכסן ריקמה רגל זיג זג רגל תפר ישר רגל למכפלת המנוע שלה מאוד חזק,יש לי אותה 5 שנים ותפרתי בה המון סוגי בדין וכו' בסה"כ המכונה הזו : היא סוס עבודה!!!

למעלה