אפשר להצטרף :) ראיתי כמה אתן תומכות אחת בשניה וזה מקסים!
פ פאמקי New member 25/12/08 #4 ברוכה הבאה דממה 27../images/Emo140.gif מקדמת את פנייך על הצטרפותך לביתנו הקט. מקווה כי השכנות יהיו יפות בעינייך, וכי תבחרי לשבת כאן איתנו מוזמנת לספר על עצמך, לשתף, לשאול, לייעץ... ממש כ"בת בית"!
ברוכה הבאה דממה 27../images/Emo140.gif מקדמת את פנייך על הצטרפותך לביתנו הקט. מקווה כי השכנות יהיו יפות בעינייך, וכי תבחרי לשבת כאן איתנו מוזמנת לספר על עצמך, לשתף, לשאול, לייעץ... ממש כ"בת בית"!
ד דממה27 New member 25/12/08 #5 ../images/Emo140.gif פאמקי תודה רבה זה מרגיש לי נכון , בת בית אהבתי לספר על עצמי, הממממ.. אוהבת יותר לענות על דברים יותר ספציפים. מאשר לדבר בכללי , יותר מידי כואב
../images/Emo140.gif פאמקי תודה רבה זה מרגיש לי נכון , בת בית אהבתי לספר על עצמי, הממממ.. אוהבת יותר לענות על דברים יותר ספציפים. מאשר לדבר בכללי , יותר מידי כואב
ס סתם אחת מבולבלת New member 25/12/08 #7 ברוכה הבאה גם אני חדשה כאן יחסית (חודשיים וקצת) ומצאתי כאן המון הקשבה וגם כמה חברות. כמישהי שנמצאת בתחילת דרכה, היה חשוב לי לשמוע דעות שונות ולקבל תמיכה. מקווה שגם את תמצאי כאן את האנשים הנכונים עבורך ותתחברי אלהם. יש כאן נשים נפלאות. ערב נעים
ברוכה הבאה גם אני חדשה כאן יחסית (חודשיים וקצת) ומצאתי כאן המון הקשבה וגם כמה חברות. כמישהי שנמצאת בתחילת דרכה, היה חשוב לי לשמוע דעות שונות ולקבל תמיכה. מקווה שגם את תמצאי כאן את האנשים הנכונים עבורך ותתחברי אלהם. יש כאן נשים נפלאות. ערב נעים