אפשר להצטרף???

אסתי301

New member
אפשר להצטרף???

שלום רב לכל נוכחות הפורום! מזה זמן רב שאני מביטה בתכני הפורום ומפחדת להרשם. למה? מכיוון שלהרשם משמעו להתחיל דיאטה, ובזאת אני לא כל כך טובה. במהלך מחצית מ-31 שנותי ניסיתי דיאטות שונות ומשונות: אשקוליות ויטליה, תה טיבטי, מרזה מורית, דיאטת כרוב, "כאסח", דיאטת חלבונים, שומרי משקל, דיקור באוזן ומה לא? חלקן עבדו וחלקן לא.כמובן שדיאטה רגילה אף פעם לא עבדה מכיוון שאני שונאת ספורט בכל רמ"ח אברי! אז מה עושים גבירותי ורבותי? נרשמים לפורום תמיכה ומבקשים יפה יפה מהבנות שיעזרו לי ויתמכו בי ויגרמו לי לא לפתוח את המקרר כשרע לי ולא לחפש אוכל כשמשעמם לי ומי יתן ובנות/ בני הפורום יגרמו לי להתיחל סוף כל סוף דיאטה ולהשיל את 20 הקילוגרמים שהעלתי בכיף במהלך שני הריונותי במהלך 3 השנים האחרונות. הצילו!!! אוהבת אתכן ומבקשת את עזרתכן, אסתי.

גאיה0

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אולי הפיתרון הוא לא להתחיל "דיאטה" מתוך הרשימה שציינת, במיוחד עם זה לא עבד בעבר אין סיבה שיעבוד היום. במקום מציעה להתחיל אורח חיים בריא, לא לפרק זמן מוגבל אלא לכל החיים. להוסיף שתיה לתפריט, כמה שאפשר הליכה ברגל ופעילות גופנית, לעבור לקמח מלא, להפחית במתוקים ,פירות, ירקות, ארוחות מסודרות. לא העלת את הכל בשבוע ואפילו לא בחודש ולכן גם הירידה תיקח זמן, להיות מוכנים לכך ובעיקר לא להתייאש. לאט אבל בטוח שיהיה המון בהצלחה

אסתי301

New member
תודה רבה על ההצעה

מה שהצעת למעשה אצלי זה בקטגוריית "שמירה". אני לא עושה פעילות גופנית כרגע משום שיש לי שני פעוטות שאני מגדלת בביתי ( בהכשרתי מורה) ולקראת ערב כבר אין לי כוחות. אי לכך האופציה שנותרה היא להפחית באוכל. רק מאוד קשה לי להכנס לדיאטה עצמה. מחר שוב ננסה...

גאיה0

New member
פעילות גופנית

גם להתרוצץ בבית או בחוץ אחרי 2 פעוטות זה בהחלט ספורט

כולן מתקבלות כאן בשמחה../images/Emo24.gif תתחילי מלכתוב כאן כל יום מה אכלת. תוך זמן קצר מאוד תגלי שזה מעלה את המודעות למה שנכנס לפה כך שפוחתים הסיכויים לאכילה לא מודעת, וגם בסוף היום צריך להתוודות על כל החטאים וגם זה גורם מרתיע לפעמים.... ברוכה הבאה ובהצלחה. הרבה סבלנות, הדרך ארוכה, אבל יש כאן שותפות צמודות.

אסתי301

New member
תודה תודה

אתחיל לעדכן מחר, מבחינתי - עכשיו התחלתי דיאטה וברגע זה אני סוגרת את פי! נראה איך נקום מחר בבוקר... בכל אופן, קראתי על ההישגים שלכן וזה נורא מרשים. בקרוב אצלי...

למעלה