אפשר להצטרף????????..

המון אהבה וכמה נכדים לא יזיק../images/Emo24.gif

כאן כולם מתקבלים בברכה
. הסבים מתקבלים בברכה כפולה

בודאי, כולם מתקבלים בזכות. ../images/Emo45.gif

כל אחד בזכות משהו אחר. אחד בזכות עצמו והשני בזכות עצמי

עציון

New member
שוין. אז אני מקוה להתערות להערות דם חדש

בהמשך נספר קצת על עצמנו. נלמד להכיר. נשמע מה מעניין. ונפיח....

ןאולי זה הרגע בו כדאי שנתחיל כולנו לספר מעט

על עצמנו. תרצה אתה להתחיל?

עציון

New member
בכבוד!!!!

יליד הארץ. בקיבוץ. יתום צה"ל. אב לחמסה. סב ל.טיפה יותר מעשרה נכדים. עוסק בביטוחי חיים/בריאות. גר במרכז הארץ. דת"ל. עסוק מאוד בעמותה של אחד מבתי החולים במרכז הארץ.ובעוד שתי עמותות של מתן בסתר.(מה, עוד לא זיהתם אותי?). נשוי לאשה שבעיסוקה היא עצמאית. ו..זהו לבינתיים...

עכשיו תורי

ילידת הארץ. תל אביבית ברמ"ח אבריה. אם ל4 בנות. סבתא ל 9 נכדים. פנסיונרית של המדינה, עובדת ברשת לציוד משרדי. גרה במרכז הארץ. חילונית גמורה, עסוקה בעזרה לבנותיי ובחיי חברה מלאים. כשאפרוש מעבודתי אין ספק שאתנדב . כרגע יש רצון ואין זמן. נשואה לאיש נפלא מנהל בחברה תעשייתית .בזמנו החופשי מתנדב במשטרה וזהו בינתיים...

batiarr3

New member
בוקר טוב עציון,ברוך הנמצא

אני סבתא בתיה אם לשלושה שתי בנות ובן אצמעי וסבתא לחמישה מהדרום הדרומי של המדינה שמחה לראות שאתה עמנו

יו...גמני מהדרום...

ואני סבתא לתאומים [איתי ונדב] שאני מכנה אותם פשושים...והפשושית [הנכדה] בדרך...תצא לעולם ביולי...אני עדיין רחוקה מהפנסייה...אחות בקהילה....גרושה...[הייתי שמחה להכיר בן זוג שאוהב פשושים] ....יש לי שלושה ילדים הקטן אחרי צבא טס לתאילנד שבוע הבא....וזהו לבינתיים...

dlia2004

New member
אני מהצפון,אם לארבעה,סבתא לשמונה

מטפלת אלטרנטיבית מלאת אנרגיות, נמצאת כרגע בין רומניה לארץ בעקבות בן הזוג.עוסקת באמנות ויוצרת.

stp51

New member
ברוך הבא עציון../images/Emo6.gif אני זוכרת אותך מהמכולת../images/Emo79.gif

רוניתי, למה לחפש את יום האתמול?../images/Emo4.gifצצה הזדמנות

שכל חבר יספר בקצרה על עצמו. הרי החברים החדשים בודאי היו שמחים לדעת מי חבריהם הוירטואלים. אז עכשיו תורך. (אין צורך במידת הנעליים או פרטים אחרים שעלולים לחשוף אותך) .

למעלה