אפשר להצטרף?

מזאלונה

New member
אפשר להצטרף?

שלום לכן, הגעתי במקרה, ונראה לי נחמד! אז נראה לי שאני עונה על תנאי הקבלה הבסיסיים: אמא לילדה (מתוקה, בטח שמתוקה) בת 4 עובדת? כן, הרבה - בתחום החינוך המיוחד יש עוד תנאים או שהתקבלתי?

מרגוש

New member
../images/Emo8.gifצריך לעבור ועדת קבלה...

ברוכה הבא עברת את הועדה..... סתם יש כאן מקום לכולם גם בלי לקבל אישור לכך.

ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gifאני בעצמי מצטרפת טרייה

קיבלו את פניי בשמחה וחמימות, נראה לי אחלה מקום להשאר בו

תנאי קבלה לפורום "אמהות עובדות"

להיות אמא
לעבוד (בבית/בחוץ/שכירה/עצמאית) נראה לי שאת עונה על הקריטריונים
ברוכה הבאה

שרון123

New member
את באמת מרגישה כך?

אני ממש לא מרגישה שזו עבודה מתגמלת מספיק. הרבה פעמים זו עבודה סיזיפית, המון פעמים את לא מקבלת עליה שום הערכה, ובד"כ במקום לקבל תגמול כספי, את להיפך - כל הזמן מוציאה כסף. אז כמובן שנשיקה היא תגמול, חיבוק הוא תגמול, "אמא אני אוהב אותך הכי בעולם" זה תגמול נפלא, אבל ניראה לי שאלה פירורים לעומת ההשקעה האדירה.

שרון123

New member
אני לא רוצה להשמע פסימית

או ממורמרת, כי זה לא המצב. אני מאושרת מהילדים. אבל לא חושבת שזו עבודה מתגמלת, וניראה לי שדווקא ככל שהם גדלים, ההשקעה גדלה, וההערכה יורדת.

אורזיגל

New member
אני מתכוונת לגילאים בוגרים יותר

של צבא ואחרי. למיטב זכרוני, אז מתחילים להעריך את ההורים והבית.

לא תמיד. לא פעם אני רואה ילדים שמתייחסים

להורים שלהם כאל כספומט ו/או מלון, ללא שום הערכה. אני רק מקווה שאת הילדים שלי אצליח לחנך כך שיראו בי קודם כל אדם ורק אח"כ כל השאר.

mykal

New member
הענין הוא לחלק את הדבר לשנים

העבודה בבית הפיזית נקיונות, כביסות הסעות וכד' הן סיזיפיות מיגעות ונראה שאינן מועורכות, ולא אומרים עליהם תודה, אבל ההנאה מהילדים, היא כאשר הם מצליחים בתחומיהם, מוכיחים שהערכים שרכשו והפנימו בבית 'יוצאים לאור' בכל שלב שהופכים להיות עצמאיים, והכי כיף זה הדור הבא הנכדים. עוד תתגעגעי לימים שהיית צריכה לרוץ אחרי עבודות הבית.

../images/Emo6.gif ככה גם אומרת אמא שלי

כנראה שהנכדים באמת שווים את כל ההשקעה בילדים, הא?

המון פעמים זו עבודה מתסכלת, מורטת עצבים

ומרגישים שאף אחד לא שם לב, אף אחד לא מרגיש ולאף אחד לא אכפת. ואז, תמיד קורה משהו, שגורם לך להבין שהם כל כך מעריכים וכל כך כן שמים לב. נכון, בשבילם ברירת המחדל היא שככה זה, אבל כשזה לא קורה, הם פתאום מתעוררים ואז כל הטוב יוצא החוצה.

מזאלונה

New member
בחלק של ה"אמא" יש לדעתי שני חלקים

אחד הוא החלק של הטיפול בבית - ובמקרה שלנו, אני זו שעושה את כל העבודה (אני גרושה וחיה עם בתי). זו באמת עבודה שנראית כאילו היא לעולם לא נגמרת... תמיד יש כביסה לקפל, תמיד יש כלים, תמיד יש אבק.... לגבי החלק של גידול הילדים - אני רואה את התמורה במה ש"יוצא" - כלומר, בהתנהגות, בחשיבה, ביכולות... ואני חייבת להגיד שאני די מרוצה..... (אני נורא אובייקטיבית, הא?). ההשקעה היא אין סופית, אבל כשרואים את ההפנמה של הדברים, את החשיבה שמתבטאת בדיבור, את החום שיוצא ממנה, את האהבה שלה לאנשים, את היצירתיות - זה לדעתי מתגמל על הכל...

בולו1

New member
מצטרפת גם../images/Emo140.gif

עונה גם עונה על תנאי הקבלה
עובד בתפקיד אחראי מאוד ועמוס, ואמא לבת שנה ו-9. נעים מאוד!

למעלה