אפשר להצטרף??

מירב510

New member
אפשר להצטרף??

כבר כמה זמן עוקבת אחרי הפורום הזה, חולת פאזלים משחר ילדותי. איכשהו הדבקתי בזה את האיש וכעת זה תחביב משותף של שנינו. מיד אחרי שהתחתנו הרכבנו פאזל של 5000 חלקים, הוא היה מהמם בסלון, אבל הוא ז"ל (גורשנו מהגוש, הוא נהרס תוך כדי הפינוי
) אחריו הרכבנו אחד של 2000, אח"כ זנחנו את העניין לכמה שנים טובות בגלל הולדת הילדים וחוסר הזמן, לפני מס' חודשים גילינו את הפורום, ראינו את המידע לגבי "פאזלנד" בבאר שבע (אנחנו בדרום), אצנו רצנו וקנינו שניים. 1000 חלקים ממש חמוד לחדר ילדים, ו2000 חלקים לסלון, אותו טרם הרכבנו. וסתם קוריוז חביב לגבי פאזלים- עברנו לפני כחצי שנה לבית הסמוך לביתנו, השכנים החדשים שהגיעו לבית שבו גרנו הביאו עימם תמונת פאזל בול כמו שלנו, וגם תלו אותו בדיוק באותו מקום בסלון! לא מגניב?? יום מקסים ופיזול נעים לכולם!

האדרים

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי הפאזל שנהרס - איזו תמונה זו היתה? האם הוא היה ממוסגר? אנחנו מרכיבים מזה זמן (לאחר הפוגה של שנה) פאזל של 5,000 - ללא ספק אתגר מורכב (תרתי משמע) ... בני כמה הילדים והאם גם הם נדבקו בחיידק ההרכבה? שוב, ברוכה הבאה ופיזול נעים גם לך!

מירב510

New member
הפאזל

היה איזושהי תמונת נוף בדנמרק. הוא היה ממוסגר אך ללא זכוכית, מכיוון שעל הלילה הראשון שהוא היה תלוי הוא נפל והתנפץ (פאשלה של חנות המסגור כנראה.) יש לנו חמישה ילדים, הגדול בן 7 והקטנה בת חצי שנה. שני הגדולים שלנו ללא כל ספק "בעניין", אך הם לא מרכיבים איתנו, אלא פאזלים משל עצמם . מהסיבה הפשוטה שאנחנו מרכיבים בשעות הערב המאוחרות. הייתי בטוחה שלא אגע בפאזלים עד שכבר לא יהיו לי תינוקות בבית, מסתבר שזה חזק ממני
וחוץ מזה שאם רוצים אפשר למצוא זמנים רגועים גם בבית הומה ושוקק...

Lil Kitty

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני הרכבתי בנתיים רק פאזל אחד בכל חיי, וכרגע עובדת על השני

123נעמי

New member
ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

נשמח לראות ולשמוע אותך פעילה בפורום. נחמד לשמוע על משפחה שלמה שמפאזלת. כיף אמיתי. ברוכה הבאה

jocie1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תהינו מההרכבות, כיף של תחביב.

למעלה